- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
Én egy 5000 Ft-ost xprotector üvegfólia felrakását rontottam el.
azóta rendeltem tőlük személyes átvétellel, hogy majd ott felteszik, azóta sem kaptam értesítést, hogy átvehetem a terméket az üzletükben. Persze paypalos fizetéssel meg házhoz szállítással 2 nap alatt kiküldik.
Úgy voltam vele, hogy akkor ebayen random kínaitól veszek valami noname hasonlót, veszek 3db-ot az is csak kb. 1500 Ft. Talán az egyiket sikerül feltennem és még sem dobok ki megint 5000 Ft-ot az ablakon...
Az első fóliát sikerült rendesen felrakni, most van 2db tartalékban. -
törölt tag
Ezek a tokok komolyabb behatásoktól nem védik a telefont. Felületi karcosodás, odakoccantás valahová, ilyenek beleférnek, de komoly esés pl nem.
Nekem gyárilag hozzá adott silicon tokban volt (vagy abban az átlátszóban, de lehet, hogy műanyag, nem pedig szilikon) és műgyanta padlóra esett, kb 1.20m-ről. Sarka lepattant, berepedt a kijelző. Gariban cseréltettem, meg vettem hozzá egy Loveme! tokot. Drága, nehéz, kényelmetlen, de párszor már lepottyant azóta, és most törött lenne szegénykém. Így viszont biztos, hogy eredeti, gyári állapotban marad meg benne.
Persze, nem biztos, hogy ez a cél. -
Zsoltika11
tag
Nekem sem volt tok a dobozban. Érdekes, pedig minden videóban, mindenhol ezt láttam hogy vették ki a dobozból a tokot. Szintén E- digitalnál. Sebaj, vettem egy átlátszó szilikon tokot szinte ugyanolyan, a célnak megfelel, olcsón.
Én májusban vettem a telefont, azóta is pörög, semmi gond nincs vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest