Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
eversman #496 üzenetére
Pedig B162 a legfrissebb Neked is. Több helyen is ez van feltüntetve, de ITT megnézheted magad is.
Annyit kérdeznék még, hogy ezzel kaptad, vagy volt már valamilyen upgrade, ami OTA-n jött?
Nekem eddig még semmi, sajnos. Azért, a biztonsági frissítés miatt nem panaszkodnék, ha jönne.
Az enyém 2017. március 1, tehát nem mai gyerek. -
törölt tag
válasz
eversman #441 üzenetére
Hát, utoljára a P8-asomon csináltam, és semmi különös nem volt benne. A P10 Plus-omon valójában még nem próbáltam, és elnézést, akkor lehet, hogy elhamarkodottan következtettem volna?
Nem gondoltam volna, hogy esetleg más.
Sajna jelenleg nem tudom már kipróbálni, mert borítékban van a teló, és várja hogy feladják képernyőcserére.Ha jól emlékszem, de az ottani topikban le van írva, akkor dload mappába, az SD Card főkönyvtárba letölteni, vagy oda átmásolni, és restart 3 gombbal, vagy a project menüt kell előhívni, ez meg a *#*#2846579#*#* billenytűkre jön elő, 4. pont - software update
-
D4ni
őstag
válasz
eversman #312 üzenetére
Valami nem stimmel, mert a speedshop csak egy kártyásat rakott fel a weboldalára, ott írják is a 3 év garit. Az emag 2 kártyásat árul , viszont csak 2 év garival, ráadásul forgalmazónál valami easy-shop Kft van feltüntetve , ami nem hiszem hogy hivatalos huawei forgalmazó .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest