- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yofej75
aktív tag
Ennél kissé bonyolultabb lett de nem értem az okát.
Mindent jól beállítottam (proxyt is) de mégsem töltötte le a készülék az új FW-t.
Wifit visszaállítottam proxy nélkülire, a telefont újraindítottam és voilá, máris töltötte a 171 végű FW-t.
A lényeg az, hogy
KÖSZI és szép estét
-
pako78
csendes tag
Szia Ubi!
Az tiszta amit írtál! Én is azt gondolom, hogy egykártyás dual-ra mókolt telefont kaptam.
Két kártyát lát és nem kéri a SIM pin-jét, épp ezért nem is használja, ha a pin be van kapcsolva. Két IMEI-t is mutat ahogy leírtam. A belinkelt képeken te is láthatod!
Hol tudok EU-s dualt (L29-es) telefont venni? -
oba
addikt
Ez szoftveres dolog, remélhetőleg oreo -ban már javítani fognak rajta. Túl lassú a shutter speed, sokáig tart míg elmenti a képet, addig be is tud mozdulni. A kamera és a hardver bőven alkalmas rá, hogy ilyen esetben is fasza képet készítsen. Portré módban és álló témánál viszont tényleg nagyon szép képeket készít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged