- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Localmatador
tag
Szia!
Szívesen. Amúgy a körúti ugyanúgy tuti, csak a személyes tapasztalat miatt írtam a Shopmarkot.
Vagy megadod a biztonsági kódodat, vagy factory reset után adod be. Szerintem az utóbbi duplán jobb megoldás: egyrészt ne nézegessenek idegenek a telódba, másrészt új akkuhoz az Android is újraparaméterezi a töltést/kisütést. Belakott rendszerrel nem fogod tudni 100%-osan kihasználni az új telepet. -
Localmatador
tag
Szia,
Érdemes a Shopmark Huawei Experience Store-ba vinni (emeleten vannak középtájon) a hónap végi Huawei akciós szervíz napon (hónap utolsó csüt-pén-szombatja). Ez hivatalos szervízpont, részt vesz az akcióban, és 3.000 Ft-ból megúszod. Csak kp-vel lehet fizetni ,ezzel számolj. Jó eséllyel aznap kész lesz, gyári minőség.
Én két készüléket is vittem eddig, P9 Plus két napra lett meg (akkut rendeltek hozzá), P10 Plus aznap elkészült. -
dannyl
addikt
Bocs, nem akartam ilyen minimalista lenni, de én soha nem vettem észre egy frissítésnél se semmilyen változást. Ezt se vártam, csak jött, felraktam OTA, aztán ennyi. Üzemidőben is szerintem max percekben (tízpercekben) lehetne mérni, a sebességben meg tényleg semmi okosság. Villám, mint eddig.
-
corebonts
csendes tag
Nekem eddig tetszik, nem csináltam factory resetet, minden működik szépen tovább, sebességgel eddig sem volt gondom, most sincs.
Eddig talán a legnagyobb bajom volt, hogy videózásnál ugrálva zoomolt, mostmár elég smooth, emiatt már megérte frissíteni. Szépek az ios-es animációk.
A betűméretet / nagyítást még nem sikerült beállítani úgy, ahogy előtte volt, valami mindig túl nagy vagy kicsi. Pl. a notification-ök feletti switchek indokolatlanul sok helyet foglalnak el szerintem.
Bekapcsoltam volna az új gesture-öket, mert task váltásra az jobban tetszik, de olyankor a fizikai back gomb full nem működik, még back-re sem, szerintem ez így ennél a telefonnál hülyeség.
A digital balance érdekes, majd ha több adata lesz hogy mit nézegetek, talán hasznos is lesz, hogy leszoktassam magam erről-arról
Egyelőre ennyi.
-
-
dannyl
addikt
Szerencsére olyan jó lett a teló és az oreo (amit már több hónapja használok), hogy nem is ír senki a topicba. Én olyan szintű megelégedéssel használom, hogy nem is érdekel semmilyen új telefon, pedig viszonylag sűrűn cserélem. Gyors, sose akad meg, villámgyorsan tölt, bőőőven kibír egy napot, akármit csinálok.
-
törölt tag
Nálam nagyon betett, hogy Oreo óta, a camera módban, és ha fut a navi, annyira melegszik a telefon, hogy pl autóüvegen át, vagy ha csak lefektetem, képpel felfelé, leveszi a fényerőt. Szinte nem is látom, annyira.
szerk: Másokkal ez töltés közben is előfordult. Igaz, ezzel hálisten, nincs bajom. Remekül tölt, és tartja az akksi a szintet, pedig 1 éves, és folyton használom. Le is lett rúgva szegény rendesen.
-
Jacek
veterán
-
Mardel
őstag
-
theooracy
aktív tag
Nincs két kártyásból európai régiós???
Az oké, hogy az ázsiaira nincs itt gari, de itt az is kell, hogy hazai forgalomba hozatalú legyen?? Vagy hogyan van ez? Azt tudom, (kivéve ha tévedek) hogy a 64 GB-os az hivatalosan nincs az eu.-ban, csak a 128GB-os. Legalább is egy sim-esben.
-
dannyl
addikt
-
törölt tag
Ezzel
Kicsit drága is, nagy is, meg nehéz is, de az tuti, hogy a teló egyben maradAz a helyzet, hogy maszekba csomagszállítózok, és ehhez a szoftver a telón van. Navigáció, a vonalkód scanner, esetleges aláírás, mind a telón keresztül zajlik, így az elsődleges kritérium az, hogy bármilyen körülmények között használható legyen.
-
törölt tag
Azt hiszem, ez alkalmazásfüggő, de ebbe nem mennék bele mélyebben, mert nem értek hozzá. Azt tudom, hogy a navim hangbeállításokban ez a menü.
Na ezek külön-külön szabályozhatók.
Azt viszont nem tudom, hogy alkalmazáson kívül, ezeket hogyan lehet szabályozni.szerk:
Például BT audión keresztül, a navigáció nagyon halk a kocsiban. De pl az Amazonos app navigációja, az google alapú, az meg nagyon hangos volt, elnyomta a zenét. -
Tompie
őstag
Na jó nem értem, simán visszaállítottam az mp3-at most már 90s-ig csörög utána szakad meg de gondolom 90s után minden megszakad ez ilyen maximum.
Viszont arra tudnál tippet adni, hogy az hol tudom beállítani ha törlök egy képet akkor az azonnal végleg törlődjön ne az átmeneti tárolóba tegye?
-
törölt tag
Miért, Te előbb megkeresed a gombot, utána rakod rá az ujjad? Én a zsebemben kitapintom ha szükséges, és felnyitom. Nekem sosem hiányzott világítás arra a gombra.
A másik problémád pedig megint nem értem. Nálam simán vannak 30mp feletti csörgetések. (Mivel ugye írja, hogy hány mp-ig csengetett a hívó)
Próbálj egy FR-t, az alapbeállításokban ez biztos nincs benne.
Ha mégis, akkor a szolgáltatódnál érdeklődj, szerintem az bontja a kapcsolatot. -
törölt tag
Szia. Ezt használom, ugyanígy fehérbe vettem.
Tapintás érzékenysége, és színhelyessége kiváló. Persze mérések nélkül, pusztán ránézésre mondom. Nem halványít, vagy veszi el a színek élénkségét a plusz üveglap.
Cserébe jó nagy, és nehéz. Autós tartók nagy része nem pici neki, de azért találtam. Mágneses tartók felejtősek. Ellenben van a hátoldalán egy gumi lap, arra akarok tépőzárat, és azzal fogom megoldani valahogy a kocsiban a rögzítést.
Fejhallgatót ha használsz, ne legyen nagy a feje a jack résznél. A sima, keskeny hosszúkás belemegy, de az L alakú már nem biztos.
Ez a rész, külön lezárható, egy kis fém zárószerkezettel.
Ütés ellen kiváló a gumicsík körben, nekem ez mentette meg a TV-t az összetöréstől. Véletlen nekivertem, de jó erősen ám.
Se a TV-nek, se a telónak nem lett baja.Ami az egyedüli kis negatívum, hogy esőben, a két üveglap közé kerül nedvesség. Egyébként szerintem páralecsapódás, mert szerintem bele nem folyik. Ez úgy látszik, mint egy kis amőba, ilyen szabálytalan alakú nedvesség, de aztán kiszárad, majd eltűnik nyom nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest