Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsocy155
őstag
Reggel fél 6-kor végeztem a melóban, akkor 85%-on volt. Most 70 %-on van. Közben böngésztem kb. fél órát, Bt., wifi, adat bekapcsolva. Nekem a Bluetooth a kocsi rádiójához csatlakozik, kb 1 órát volt kapcsolat.
Most néztem, a tegnap esti töltés óta a Bt fogyasztása 0,12%.
-
Bizsu1st
aktív tag
Most egy Ma és egy Ph fórum közt váltva is ujratöltött, pedig csak 6 lap van nyitva. A legtöbb eddig 65 lap volt, viszont akkor nem akadt a chrome. Szépen laponként olvasva, majd bezárva szépen töltögette a következőt. Tudom, hogy a chrome nem egy rambarát alkalmazás, de az már sok, hogy két oldalt elolvasok a Ph-n és a p10 lite fórum már ujratölt...
-
Feri1977
senior tag
Nem hiszem hamisítvány, biztos, hogy eredeti, csak most fent van sok játék meg app, nem lehet az kavar be valamelyik? Vagy korlátoztam ugye, hogy képernyő lezárásánál bezárja a játékokat ne fusson, nem lehet valamitól begajdult a telefon ilyen téren, hogy mondom sokszor van, hogy kétszer kell valamire képre bármire rákattintani menüben instagrammon, témákban, mire érzékeli? Elsőre semmit nem csinál sokszor, másodszorra meg rámegy.
-
flash-
veterán
-
Feri1977
senior tag
Jól fut igen, de mondom már amikor a menü bejön gyorsulás előtt, hogy kirakja autókat, és aztán amikor feljön a váltónak a képe meg a sebesség mérő, aztán a játék is megy, látszik a kis szaggatás, nem folyamatosn, most megnéztem mondom youtube-on több videót is melyik telón hogy megy a huawei telefonokon kb. így ahogy írom, a xiaomi és samsung újabbakon meg tökéletes akadásmentes a menü, a váltó és sebességmérő feljövése, és a játék is, minimális van mondom de látom akad picit, mind1, ez van.
Na szóval, az SOT időre tudna esetleg valaki írni, hogy nála mennyi, a képernyő idő egy feltöltéssel? Nálam 5 óra körül van, ez okés így? :-)
-
Feri1977
senior tag
Úgy általánosságban mondva, a snapdrag processzoros telefonok jobban viszik a játékokat, az ilyen kirin, mtk stb. procikkal szerelteken meg akad. Most néztem meg youtube-on csr2 racing videókat különböző telókkal, és erre jutottam, meg a xiaomi redmi note 4-emen tényleg gyorsabb volt akadás mentesebb, pedig az fele ennyibe került, mind1 ez van. A teló nagyságát meg még szokni kell az 5.5 colos után mert ez csak 5.2, túl pici valahogy, de majd megszokom.
Az SOT időre írjatok kérlek, hogy nálatok a képernyő idő mennyi egy teljes feltöltéssel, mert nálam 5 óránál több nem jött ki, köszönöm szépen.
-
Feri1977
senior tag
Fut igen, de látom rajta a kis szaggatást, nézd meg egy másik telefonon, azon zsír gyors, maga már mikor indítod versenyt, a menü jönne animációk stb. Akkor se annyira folyamatos már látni rajta, mikor meg megy a verseny, mikro szaggatásokat látni, a g2-őmön, és redmi note 4-en ez folyamatos volt. Mindegy. Ez van. Csak azért adtam el amúgy a redmi note 4-et, mert túl nagy volt, nehéz volt fogni, zsebbe tartani stb. Pedig eleinte nagyon örültem, hogy ilyen szép nagy, minden élmény így jobb volt rajta, viszont rajöttem túl nagy nem jó a minden napokban kezembe is nehezen fér el így váltottam erre, de ez meg túl kicsi pfff. Mi az istenért nem csinálnak mondjuk 5.3-as telefont, az tökéletes lenne, mindegy.
-
Feri1977
senior tag
Igen függ tőle, de mondom a p9 lite és p9 lite 2017-ben alapból benne volt, hogy milyen alkalmazásoknál rejtse el a telefon a navigációs sávot, itt nem. Azoknál a telóknál beállítottam operánál meg több játéknál, és eltűnt, itt opera, chrome és több játék alatt ott van és foglalja totál veleslegesen a helyet. A dupma kopp meg szintén hiányzik, az is az előző kettőben benne volt..úgyhogy remélem valami patchet kiadnak hozzá, és orvosolják ezeket, nem hinném, hogy 2 ilyen alapvető dolgot más emberek ne hiányolnának, és írnának a fejlesztőknek
-
Feri1977
senior tag
Értem..hát azt én sem tudom befolyásol e valamit, hogy végig töltőn volt, de az előző telefonjaimban kisebb aksi volt, és ott megvolt a 3-6 SOT idő, a 2 és fél óra kevésnek tűnik kicsit 3000-es aksival..Olvastam itt régebben, valakinek 6 óra is megvolt..lehet moddingolt a telefonja más rom stb. nem tudom.
-
Feri1977
senior tag
Nagyon szépen köszönöm, megnyugtattál akkor! Rendben. A képernyőn lévő ikonokat meg gondolom valahogy más téma letöltésével lehet orvosolni, mert ez a lila stb. névjegy telefon ikon nem valami jó..
Az SOT időre vissza térve, én most vettem a telót, 43 százalékon volt, most lakom be és már csak 17 százalák van belőle, 2 óra alatt..gondolom azért merül ilyen gyorsan, mert nem teljes feltöltésről indul, mert akkor gondolom normál sebességben merül majd, lassabban, mert így kb. 3 óra SOT-om lenne, és az elég karcsú ekkora aksival, gondolom 6 órának meg kéne lennie legalább nem? :-)
-
Dominator
aktív tag
-
bb.bocs
őstag
szerintem nem rossz
40szeresen zoomolva persze ronda, de átlag felhasználásra teljesen jó. mondjuk közel 100 ropiért rakhattak volna bele 1 leicát...na mind1.
mondjuk egy p8 nak jobb a képe... de ez van, átlag felhasználásra jó. aki meg fényképezni akar csak remek módon, vagy vegyen fényképezőgépet,vagy p10est ,bár a kettö megint nem ugyanaz.
Ahoz képest hogy pár éve örültünk hogy 2mp a telefonban lévő kamera...mennyit fejlődött a technika...
aki jó képet akar csinálni ezzel is megteheti. aki pedig a levél erezetére akar rázoomolni vegyen fényképezőgépet szerintem. egy telefonnál ez elég bőven... persze lehetne jobb is ennyiért... de totál használható fényképezésre szerintem -
-
kory24
őstag
Nem gyári, de minőségi jófajta 1.8m:
-
vzsryl
nagyúr
Na, megoldott minden.
A sajátomból egész egyszerűen nem szedem ki a Sim-tartót (vagy nem tudom, mi a hivatalos neve), az asszonyét pedig javították helyben. Kiderült, hogy azért szorult be, mert a Sim kártyáját rosszul faragták meg, és befeszült az egész. Helyi boltban kifaragták rendesen, és most rendesen nyílik. -
vzsryl
nagyúr
Leállítottam 15-20 perce, majd újrapróbáltam, és felismeri a sim-et. Rögtön kiszedtem megint, mert kíváncsi voltam, mit művel, de szerencsére akkor is működött. Ezután kiszedtem megint, beraktam az SD kártyámat, és továbbra is működik. Most le is kopogtam az asztalomon.
Az asszonyé továbbra sem nyílik, szóval holnap leviszi a boltba. Az nem baj, hogy nem abba az üzletbe viszi, ahol vette? Úgy rémlik,hogy a 3 napos csere garancia is csak akkor van, ha annál az üzletnél próbálkozol, ahol vetted. Franchise-os üzletben vásároltuk, és most megyei, saját tulajdonúba visszük. (Telenor)
-
vzsryl
nagyúr
1. Most kiszedtem megint, de már sehogynem tudom beröffenteni. Sajnos nem ismeri fel. Beraktam a fordítóval a régibe, ott működött, de ebbe utána se, szóval holnap gari. Kár érte, mert nagyon csili-vili a lenovo p1m után.
Telenoros, csak egy foglalat van.2. Enyémet simán kinyitom, de asszonyét vért izzadva se tudjuk kinyitni, hárman is megpróbáltuk. Tehát holnap kapásból kettőt cserélünk.
-
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
Kb 100 hozzászólással ezelőtt többen írtátok,hogy már van karc a kijelzőn. Márpedig ha az eddigi telefonjaimon sikerült a H9-es üvegfóliát mekarcolnom zsebben,akkor 100%,hogy a 1 héten belül karcos lenne a kijelzőm.
Sima fólia alatt itt mire gondolsz? Olyan vacak nekem nem kell,csak üveg.
-
krisz727
tag
P9lite 2017 nél nincs bekapcsolva.engem zavar kissé.más.bekapcsolásnál az a kép ami be van állítva háttérnek képernyőzárnál ha jól tudom eltűnik.újra oda kell lépni hogy megmaradjon.fixálni lehet?billentyűzár ,lentről felnyitni alsó ablak és ott lehet változtatni vissza.ez nem marad meg fixen
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged