Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
Egy időben használtam Nova launchert, ahhoz van Tesla unread notification (vagy mi) számláló plugin, mondjuk lehet hogy csak a fizetőshöz.. az tudott ilyet, de hogy azt is elrontották-e azóta az új verziókban, nem tudom. Ezen a telefonon azt hiszem, még nem használtam más launchert, csak a gyárit.
-
esbii22
őstag
Én sem örülök neki, csak az zavart amikor valamiért beragadt és mindig jelzett a messenger hogy van olvasatlanom aztán nem is volt. Böngészőbe belépve lattam, hogy olyan üzenetet jelzett amit én küldtem! Az alkalmazasban hiaba mentem rá minden üzenetre egyesevel, ugyanúgy mutatta az 1est a sarokban
Csak ez volt a problémám néha. -
ZolkoW
őstag
ritkán kocogok, de nekem volt már ilyen is- olyan is az eredmény, pedig közte nem emlékszem, hogy állítottam volna bármit is
Egy focipálya körül futottam, és egyszer korrektül mutatta az útvonalat, máskor látszott, hogy kimaradhatott a pozíció, és mintha átfutkostam volna a pályán. Mindenesetre a GPS-nél a pontosra állítsd, és "csak a készüléken"-re. Az appnak pedig adj ébrentartási jogot. Én a Polar Beatsszel rögzítettem a felemás útvonalakat. -
Deedays
tag
Amúgy nekem egyik rommal sem vokt bajom. Kár ezen mérgelődni szerintem. Mikor megvettem 8hónapja lassan soha nem érdekelt milyen rom van rajta mert hasít most is mint az állat meg ezelőtt hónapokkal is tökéletes volt. Ez a biztonsági frissítés meg számonra ezy humbuk....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest