- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tűz
csendes tag
Igen teljesen igaz. De jövő ilyenkor majd ugyanezt írják a 20 lite-ról, mert a 30 vagy 40 vagy hívják bárhogy is az utódokat annyival jobbak lesznek. Sajnos ezek a cuccok ma nagyon nem időtállók és nem is lesznek azok. Hiába kap frissítéseket ha majd az utódok annyival többet tudnak hogy mindenki megveszi. Jövő ilyenkorra a 20lite is egy elavult lassú telefon lesz.
-
Tűz
csendes tag
Nagyjából igazad van. Mert biztos, hogy a 20 -as széria okosabb. Bár 30000 - 40000 ft különbség árban a két telefon között, azért soknak mondható annyival szerintem nem jobbA P20 LITE. Viszot az időtállóság szempontjából szerintem a mai fejlődés mellett pont ugyanannyi használat után fogjuk mindkét verziót beledobni a kukába..
-
ZolkoW
őstag
Ha arra gondolsz, hogy vezetéknév, vagy keresztnév mező szerint rendezze, arra van beállítás a névjegy appban. Én mondjuk hozzászoktam, hogy mindent egy mezőbe írok (rövidítés alatt nem tudom, mit értesz, én végigírom, elfér), mert hiába a rendezés, valami valahol mindig máshogy szokta keverni (ha nem a telefon, akkor a PC, már nem emlékszem, pontosan hogy volt), mint ahogy nekem kellene, így legalább mindenhol ugyanúgy néz ki.
-
törölt tag
Használtam egy kis ideig p smartot,az oreoval jelent meg.
Őszintén szólva,átlag felhasználóként semmit nem vettem észre azon,hogy oreo fut. A menürendszer át van szabva némileg,az ikonok változtak,és 7.0 helyett 8.0 van írva. Van még ennek a készüléknek valami hibálya? Mert max annak a javítása végett érdemes csak frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPad topik
- Léghűtés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged