- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
válasz
esbii22 #4070 üzenetére
Nekem a Transparent clock & weather.
Főleg a widget-je miatt.
-
parijani
tag
válasz
esbii22 #3922 üzenetére
Köszi a segítséget Nektek!
Tüöbbször elakadt (2 gépen 3 böngészővel is próbltam, két különböző neten, hol 1,3 hol 2,7GB-nél azt mondta kész, persze így hibás a rar), de egyszer sikerrel jártam, közben az orosz oldalról is lejött. Már fel is raktam, most a B210-re frissült, aztán megnézem az Oreo-t felajánlja-e!
Nos az Oreo-t nem találja, ez lehetséges?Köszi mégegyszer a gyors segítséget!
-
Biga123
addikt
válasz
esbii22 #3829 üzenetére
Természetesen. kopatibilis az Egészség appal, eleve abban kell felveni a kütyüt.
Értesítést a telóról be tudod állítani h mit küldjön át a band re, elég részletesen, de csak akkor fog működni ha BT hatósugárban vagy.
BT hatósugáron kívül, a lépésszámlálás pulzusmérés elérhető. -
-
gerijani
csendes tag
válasz
esbii22 #3725 üzenetére
Ja-ja.Felment. Mondjuk mentést nem csináltam előtte. Remélem a google photos felszinkronizált mindent. A többi nem lényeg.
Most 3 gombos dload -al akartam a b362-t felteni, ami 5%-nál mond simán egy olyat, hogy "Software install failed" és újra indul. Most még egyszer átolvasom, hogy valóban jót ROM-ot szedtem-e le.
-
-
bela85
aktív tag
-
törölt tag
válasz
esbii22 #3489 üzenetére
A p10 topikban eléggé megosztott a vélemény az oreoról. Van bőven negatív tapasztalat,illetve van olyan aki vissza rakta a nougatot. Nekem ez most teljesen stabil megbízható rendszer. P smarton volt szerencsém kipróbálni a 8-as verziót. Lehet egyedül vagyok ezzel így,de semmi különbség nincs. Vagyis van. Amit átlag felhasználó észre vesz,az az hogy a beállítások menü át van szabva némileg,és ezzel ki is fújt az új rendszer.
Én nem biztos hogy frissítek rá. -
petati94
tag
válasz
esbii22 #3061 üzenetére
Most okosabb lettem
Más:
Mivel a múltkor az egyik fórumtársnak eltűnt a Rendszerfrissítés menü a telefonból, így készítettem egy leírást, hogy hogyan lehet, úgy is FF-et használni,ha a készülék nem indul el, vagy a Rendszerfrissítés menü eltűnt.
Továbbá hasznos lehet, ha szolgáltatói ROM-ot szeretnél újra telepíteni, vagy a bootloadert szeretnéd nyom nélkül visszazárni, de nem tudsz szervíz ROM-ot használni.
A leírás itt érhető el:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest