- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
riszter
senior tag
Igen, tegnap este erre írtam hogy túl sok nekem.
De lehet ma megpróbálom újra végig rágni magam.De ha azt mondjátok hogy a kamera körüli lagnak semmi köze a firmwarenek akkor nem játszok vele feleslegesen.
Energiatakarékos mód természetesen nincs bekapcsolva.Nincs sok kedvem a FRhez, de ha muszáj lesz...
Bubus66: A leírásodat megtalálva végig sem csináltam a telepítést, nem a leírásod rossz, én vagyok hozzá kevés.
-
riszter
senior tag
válasz
bubus66 #1958 üzenetére
Szia! Köszi a segítséget, próbálgatom már egy-két órája (közben gyerekezem...), egy csomó fwre azt írja "approved", töltöttem a kisebb és nagyobb csomagokat is de kb 99%nál megáll és nincs tovább. Nem történik semmi. Hogyan tovább?
Szerk. OK, megtaláltam a leirásodat!
épp azt olvasom...
-
riszter
senior tag
Sziasztok! Vettem egy eredeti smart view covert 2 napja, szürke színben, de rá kellett jönnöm egy nap után hogy ez a fajta megoldás nem nekem való. Ha kell esetleg valakinek írjon rám privátban.
Más.
Semmi nagy bajom a telefonnal, szeretem, csak azt nem értem miért csinálja néha hogy olyan szinten elkezd lagolni hogy szinte nem is lehet használni és csak az újra indítás segít. Viszont utána megy minden újra gyorsan, gond nélkül... Mintha a kamera indítások környékén kezdene megbolondulni. Más is jár így? -
riszter
senior tag
Sziasztok,
Én is beszereztem egyet 85 ezer magyar forintért kamatmentes részletre (15 havi) egy ajándék 10000mah Huawei külső akkuval (15ezer forint) az Auchanból. Plusz egy év teljeskörü lopás és töréskár biztosítással (13ezer forint). Reméljük nem lesz rá szükség.
A külső akku kurva jó, tudja a gyorstöltést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Vírusirtó topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xbox Series X|S
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest