Új hozzászólás Aktív témák
-
Biga123
addikt
válasz
Bizsu1st #4455 üzenetére
Akksit kiszedtem, visszarakva látszólag működik
Töltést nagyon lassan veszi , random el kezd világítani pirosan az értesítési led , és olyankor se kép se hang.
Amikor működik, akkor meg folyamat azt dobálja, h nincs a telefon üzemi hőmérsékleten, korlátozott működés.
Lehet egy akksicsere megmentené , de szerintem kukázva lesz.Mindazonáltal a tippet köszönöm.
-
kory24
őstag
válasz
Bizsu1st #4094 üzenetére
Én is vissza álltam már 1x 7esre, mert 8 alatt érdekesen működik automata fényerő szabályozás, és az emui bezárja macdroid-ot és foldersync-et is a háttérben.
De 7es annyira ajánlgatta 8as frissítést, hogy megint feltettem, hátha javítva lettek már fenti hibák, de sajnos nem
Megint a 7esen gondolkodom, hogy visszategyem...
-
flash-
veterán
válasz
Bizsu1st #2145 üzenetére
sajnos ez így igaz..
nem tudom Samsung,Honor,Sony, vagy a többi konkurencia mostani telefonja ilyen téren milyen, de ennél elég zavaró..pl strava(bringás app) fontos hogy folyamatosan menjen mert hát gps e- rögzíti az utat stb..
na ezt is szépen bezárogatja..
de mondhatnám a telvira nevű menetrend appot is, átváltok böngészőre ,majd visssza, írhatom be újra a menetrendet....na meg ugye a böngésző ablakok bezárása.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged