Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf64
tag
Valaki tud mondani valamit?Jobb lett a frissítéssel , rosszabb vagy nem venni észre változást?
-
wolf64
tag
Na a múlthéten feltettem a WAS-LX1C432B127 frissítést .Én semmi változást nem vettem észre se gyorsabb , se lassabb eddig is hasított rendesen. Ma Debrecenbe voltam , oda-vissza több mint 300 km A gps tökéletesen ment a Waze-val és a IGO SzülinAppal is ,nem volt semmi eldobás vagy késés.A melegedés az ami tapasztaltam navi közben ,mire oda értem 49 fokos volt az aksi hőmérséklet.Ez mondjuk a többi telómnál is így volt.Töltésnél viszont nem melegszik szinte semmit sem.Ennyi a tapasztalatom , ja éjszaka ha nem megy a net akkor 1%-ot merül.
-
wolf64
tag
Na arra tudtok megoldást hogy állítsak be kapcsolathoz csengőhangot ? Bármit is csinálok mindig a telefon csengőhangja szól mindenkinél . Az az érdekes hogy az ébresztőre , értesítésre elfogadta amit beállítottam .
-
wolf64
tag
Meg jött egy pár napja a frissítés , WAS-LX1C432B127 de nem tettem még fel . Valaki fel tette már , tud róla nyilatkozni hogy milyen jobb , rosszabb . A samunál egyszer beszoptam egy ilyen frissítéssel azóta nem kapkodom el.
-
wolf64
tag
Mintha azt olvastam volna itt valahol hogy van benne QR kód olvasó , ha igen hogy lehet előcsalogatni ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged