- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
Azért a p20 lite jobb ennél a telonál, csajomnak azt vettem, ram, tárhely mindenbe több, az emui éppen elvan 3 giga ramon 8.0val,
a szépca kijelző a a10 litenak de a 20 lite mégszebb képet ad a kamerája talán egyforma, de egy picit abba is jobb, a p20 lite a procija miatt van lehuzva, pedig röccenés mentes rajta minden.
Megéri a töblet pénzt a p20 lite, márcsak a támogatás miatt is, kb a 10 lite csoda hogy megkapta a 8.0-át, a p20 lite kb minden frissítés listán szerepel. Jó telo a p10 lite de ja van rá kess simán megéri a 20 lite😉 -
Ferink
aktív tag
Sziasztok!
A korábban vázolt hibák végett (hívás fogadás lag és néha gyenge mikrofon) megjárta a készülék a szervizt.
A munkalap szerint alaplapot! cseréltek benne. A szervizessel nem volt lehetőség beszélni, csak a munkafelvevőkkel.
Kb. egy nap használat után azt tudom mondani semmi sem változott.
1.A mikrofon hangerejét a hangrögzítő által le fogom tesztelni (van egy ismerősömnek ilyen telefonja, ugyanazt a hangot felvesszük párhuzamosan és összevetjük). Kiderül, van-e releváns különbség hangerőben. Lehet ilyennek kell lennie, csak én a korábbi Samsung-hoz viszonyítok emlékezetből.
2. A hívás fogadás csúszás is jelentkezett ma kétszer is. A munkalapra rá volt írva, hogy ajánlott a sim kártya csere. Ok legyen, bár a készülék vásárlása előtt cseréltem 1 héttel mikor-sim-ről. Szóval nem régi.Futok még pár kört (sim csere és mondjuk 2. kör szerviz), de ha nem lesz megoldás, akkor váltok más típusra / márkára.
Ha valakinek van még építő ötlete szívesen fogadom.
Előre is köszönöm.
-
Ferink
aktív tag
-
manu75
aktív tag
-
bubus66
nagyúr
Szia próbáld meg amit kértél a Huawei időjárás app
-
mtx1111
tag
-
Feri1977
senior tag
Nem tudom, nem értek hozzá, csak fura volt, amikor a boltban megvettem, és látom ugye fent van 2 karika ugye a bal oldali gondolom a kamera, és világosban zöldes középen a lencse, mellette jobbra meg a közelség érzékelő, és az meg infrevörös pirosas színű eltolódva lefelé benül kicsit, nem értettem, mert gondoltam annak semleges vagy fekete színűnek kéne lennie, oké, akkor ez ilyen, megnyugodtam. Viszont a másik kérdés: "A főképernyőn alul a hívás üzenet névjegy stb. Ikonok színét hogy lehet megváltoztatni? Mert ez a lilás stb. szín borzalmas. Témával esetleg? Köszönöm szépen."
-
bubus66
nagyúr
(#1685) kcsa
Szia nem érdemes lementeni az OTA mert ki vették az SD frissítés lehetőséget
Ennek oka az, hogy a Huawei kényelmesebb és kielégítőbb frissítési szolgáltatást szeretne nyújtani a telefonokra és tabletekre. Emiatt csak online, a készüléken keresztül kiküldött OTA frissítések lehetnek elérhetők. Korábban a készülékek EMUI szoftveréből kikerült az SD kártyás frissítés lehetősége, most pedig a direkt letöltési lehetőség is megszűnik.
Az oldalamon fenn van a teljes cikk.
-
bubus66
nagyúr
Nem mert amikor a másodikat is letölti akkor feldobja a frissítő ablakot és el fog indul telepítése a másodperc vissza. Valószínű 50% meg áll de nem kell meg ijedni mert fel telepítette.
Hagy a másodikat is és végen mikor eléri a 100% akkor lesz a frissítés felajánlás nem kapcsolgass semmit sem hagyd mosdósításon..
-
bubus66
nagyúr
#1656) Zsocy155 (#1658) kcsa
Sziasztok a ki másolt OTA-t akár full akár nem nem tudjatok telepíteni SD-ről, mert ha emlékeim nem csalnak kiszedték belőle. Sajnos csak a Gyári OTA vagy az FF-ről való telepítés marad..
Valószínű, hogy ez miatt tűntek el az update.app-ok a Huawei oldaláról. -
kcsa
veterán
Nnna, most már ezen a gépemen is le van töltve az OTA és a full OTA csomag is.
OTA update.appja feltelepül -> verziószám nem változik, patch level igen
fullOTA update.app nem települteljes zipeket kicsomagolva és bemásolva dload mappába egyik sem települ.
Összefoglalva lényegében itt tartok.
-
Septum15
aktív tag
-
Septum15
aktív tag
-
Septum15
aktív tag
Elsőnek meg kell találni a jó romot hozzá. Mindjárt megpróbálok keresni egyet.
Utána SD kártyára csinálni kell egy dload nevű mappát és ebbe bele kell rakni a letöltött ZIP tartalmát. Fontos hogy legyen kicsomagolva. Egyszerre csak 1 rom lehet ebben a mappában.Azért van 2 file, mert az egyik a rom, a másik pedig a Data rész.
Egy pontos telefon típust es custot tudsz adni?
Például mint a P9 európai független romnál az egy simes modell az a EVA-L09C150.... -
Zsocy155
őstag
Ez jó kérdés. Eddig egy vendor mappa volt bizonyos FW-hez, legalábbis a P8 Lite-hoz, ott valami plusz volt benne. Pl. a szolgáltatói FW-ben a szolgáltatói cuccok stb. 1-2 függetlenben is volt, azt is fel kellett tenni, mert különben hibák jöttel elő.
Miért csinálnak külön mappát arról fogalmam sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged