- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
CSak az a baj honnan szerzek ROM-ot? Találtam neten bizonyos oldalakon, de annyi verzió van belőle, honnan tudom nekem melyik kell?
Pl. itt van egy, de nem tudom ez jó e mert az én telefonom meg LX1 nem LX1A. Attól még jó lehet? az a baj erről nem írnak semmit.
https://huaweistockrom.com/huawei-p10-lite-was-lx1a -
szoke12
őstag
Kicsit soká válaszolok, de a lényeg, hogy ma végül ide jutottam és csináltam egy fr-t. 16 Gb szabadult fel
Perpillanat teljesen jó és használható, remélem, még kitart egy darabig.
Egyébként nekirugaszkodtam a dc-unlocknak, de nincs idegzetem hozzá. Olvastam egy testpoint-os megoltásról is, amihez le kell venni a hátlapot, de már nem akarok ennyit foglalkozni vele. Lehet aztán tényleg visszaállnék csak a gyárira, mint te is... -
rErEaT
senior tag
Remélem lesznek még emberek
Azt láttam, hogy az a felhasználó aki ezt a Bootleggers rendszert fejleszti szeretne csinálni egy 10.0-t is de még az elég bugos.Alap kamera elég laggos nálam a 9esen így felraktam egy másikat amit ajánlottak.
Footej Camera. (4pda-ról lekaptam a Premiumot)
Bár nem tudom mivel jobb a 20.0 a 19.3nál de egyelőre maradok a 19.3nál
-
rErEaT
senior tag
eRecoveryvel helyre tudod állítani szerintem, de itt van egy TWRP ami fixen működik:
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=76497298&postcount=33
https://www38.zippyshare.com/v/2Cf7E1yy/file.html
Itt van pedig a Minimal ADB and Fastboot ha kell
és ez a videó alapján csináltam:
https://www.youtube.com/watch?v=EuSfriFvS0E -
TurpiUrfi2
tag
Ja , hát ennyit nekem is simán megérne, szuper lenne de nem nagyon bízok magamban sajnos...
Amúgy azt nem csodálom, hogy betörött... Én ilyen csúszos telefont még nem b.....-m... Mióta nálam van kétszer csúszott le majdnem vízszintes felületről.... Tok nélkül öngyilkolat...
)
-
toompa
őstag
-
flash-
veterán
hát akkor nem értem...
messengeren viberen kivül minden program ugy van beállitva hogy bezárás a képernyő kikapcsolása után, és a zárképernyő tisztitás mondjuk az alacsony felbontású energiatakarékosságot nem használom..(mobiladat wifi ébrentartás nyilván be van kapcsolva különben nem kapnám meg az üzeneteket)
optimalizálást nem szeretem mondjuk lefuttatni mert akkor mindent átállit aztán nem jönnek a messenger -viber üzenetek,sem az email egyből, utána órákat szarakodhatok mire beállitom hogy újra jelezzen azonnal ha írnak... -
kcsa
veterán
Én is üvegfólia-párti vagyok már pár éve, de ezen az ívelt üvegen nagy szívás. Ami korrektül kiér, az nem teljes felületén ragasztós (nem is értem hogy miért...), ami mindenhol ragasztós az meg kisebb.
Volt nekem mind a kettőből. Mindkettőnél voltak érintésproblémáim a kijelző szélén (pl. appok és widgetek mozgatása a képernyők között). Most kipróbáltam ezt a fóliát, meglátjuk egy hét múlva mi lesz.
-
daveee85
csendes tag
-
ORCA58
addikt
A T-mobilos vagyok. Itt korábban tényleg jóval olcsóbban lehetett telefonhoz jutni megfelelő előfizetéssel. Mostanra megváltozott a helyzet. Ha nem a legdrágább előfizetés csomagot és a legdrágább telefont választod, még drágább is a kedvezményes telefon, mint a független. Ugyanis ha nem veszel telefont akár nagyobb kedvezményt kapsz, mint amennyit a telefonból engednének. Természetesen ezt is csak akkor, ha aláírod a hűséget. Ergó a kedvezmény miatt megmaradt pénzed elköltheted máshol. Hogy ki volt ez a matematikai zseni, aki ezt kisakkozta, nem tudni. Biztos nem az eszéért alkalmazzák!
-
golyani
őstag
Voltam vele a boltban (Auchan), nem lett belőle csere, mert nem egyértelmű a dolog. Csak fekete képernyőnél és 50%+ fényerőnél vettem észre én is félhomályban, napfényben 100%-nál nagyítóval nézve is csak 2 halvány zöld valamit találtunk. Ez pedig így nem egyértelmű hiba, mert más színű képernyőnél is látni kellene, hogy gond van és fehér-kék-zöld-pirosnál semmi sem látszik.
-
bb.bocs
őstag
aha. akkor nekem szokatlan. aza fura hogy ha máshogy tartom jobb.. k iérti ezt... na mind1. (nem nem a fülemhez kéne rakni a hangszórót, az betenne ha azt bénáznám
)
de nekem nem túl tizta hang a régi telóhoz képest tompa néha buborékos hangja van,ki kimarad szó ritkán... fura. bár hálózat is lehet, függhet a másik telójától is ...majd megpróbálom több emberrel is.. pl ha egyik kártyám a régi telban van, és hvom egymást, akkor tök jó... érdekes. -
mizoli
addikt
Közben lejárt az időm.
Szóval kikapcsolod, aztán hangerő fel+bekapcsoló gomb együtt nyomás.
Itt a wipe data/factory reset egyben van, nem lehet választani. Ez a legjobb arra, hogy teljesen tiszta legyen a telefonod.
Természetesen minden ilyesmi előtt mentsd el minden fontos dolgodat, zenét, képet, videót, szöveget, szóval mindent, de ez alap, nyilván tudod.Számítógépre dugva adb parancsokat is használhatsz.
-
-
Prodidzsáj
tag
Tegnap mérgemben csináltam egy gyári visszaállítást, aztán biztonsági mentésből ment vissza minden most valahogy folyamatosabb. A böngészőm a chrome, én is tiltottam több gyárilag fent lévő progit. De például engem nem zavar a swiftkey, mert letiltottam, jó nekem a google saját billentyűzete. Én is csinálok tisztítást, optimalizálást de egy idő után nagyon darabos lesz.
-
mizoli
addikt
Lejárt az időm.
Szóval törlés/tiltás. Az összes kéretlen alkalmazás, mint játékok, Huawei appok, Facebook előkészítés, Twitter, a Google csomag, meg ilyesmik. Böngészőt is lecseréltem.
Tiltok minden szükségtelen wifi/mobilnet hozzáférést. Majd írom, ha eszembe jut a többiProdidzsáj
Nyilván a saját tapasztalataidat írod, úgy a jó, én is azt írom.
Hasznos lenne kideríteni, hogy akinél lassul, annak mi az oka. -
Prodidzsáj
tag
Van a telefonon kb: 40 alkalmazás facebook, messenger, viber...stb. A facebookot már lecseréltem a litére, de az olyan fapados hogy visszatettem a rendes facebookot. Amikor meguntam a darabosságot én is újraindítottam utána jó lett mindig. Sőt az akkumulátor is nagyon jól bírja volt már 6 ór SOT om is.
Én nem is akarom bántani a telefont, csak azt írom amit én tapasztaltam. -
Prodidzsáj
tag
Igazad van! Tényleg a gyári időjárás widget miatt omlott össze a nova.
ZolkoW: Ne bánd mert egyébként egy nagyon mutatós szép telefon, ha kicsit tudnának optimalizálni rajta nagyon király kis telefon lenne. Én a fejlesztői beállításokban visszavettem az animációkat 0.5 re, de akár ki is lehet kapcsolni az animációkat akkor pörög rendesen.
kcsa: Lehet csak placebó, de mintha a frissítés után stabilabb lenne! -
N2O999
tag
De a tied WAS-LX1A, azaz 4 Gb-os, ha az emlékezetem nem csal, valószínűleg a napokban arra is jön az update.
Ami érdekes, hogy proxy-n keresztül néztem mit tölt le, elvileg ezt, de ami érdekes, hogy nekem 2 SIM-es (WAS-L21), a fájlnév jó, de a changelog szerint WAS-L01, de ami a pláne, hogy B127. Szóval van kavar rendesen, nem csodálom hogy ennyit csúsznak a frissítéssel, bár még mindig jobb mintha egy elsietett update téglát csinálna belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Synology NAS
- PlayStation 5
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Házimozi haladó szinten
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged