- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
Én Ebay-ről vettem, gyári eredetit (elvileg, de ránézésre is ugyanaz). Már nem emlékszem pontosan mennyi volt, olyan 20€ körül. Kicsit nehezen jön ki ami benne van, nagyon be van ragasztva. Vegyél hozzá mindjárt ragasztót is, na nem az akkuhoz, hanem a hátlaphoz. Mikor leszeded (körben melegítve!) a hátlapot, vigyázz az ujjlenyomatolvasó kábelére.
-
flash-
veterán
az igen....
na közbe találtam két céget is melyek megbízhatónak bizonyulnak és állításuk szerint erdeti alapanyagot használnak, és ez még a tűrhető árkategória (30e ft...)
(egyik szugló utca, többet nem akarok írni nehogy reklámnak bizonyuljon)
megpróbálom aztán majd beszámolok az eredményről -
mark!
őstag
na, jó hogy ez mellett döntöttél végül!
http://www.xprotector.hu/termekeink/mobiltelefonok/huawei/huawei-p10-lite/tpu-matte-tok-n-blue-33/
én ilyet használok, most akarok majd venni egy pirosat is. nagyon prémium, a kivágások sebészi pontosságúak, a híres aluljárós s-line tokoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest