Új hozzászólás Aktív témák
-
pity02
tag
válasz
petati94 #3601 üzenetére
Köszi az infót! Szerencsére hwota-val frissítettem.
Így a hwota8-cal vissza is tudok állni.
Egy másik közérdekű közlemény: Kiadták a b361, b362-es service romot a c432-es készülékekhez.
-
doczyus
csendes tag
válasz
petati94 #3457 üzenetére
Sziasztok!
Nekem a modell száma WAS-TL10 és a napokban frissült B187-re.
Erről a modell variánsról mit lehet tudni? Nemrég kaptam céges telóként, előtte még nem volt Huwei telefononom.
Ami biztos: 4GB Ram és 64GB belső tárhelye van, valamint 2 sim-et is tud kezelni.Egyetlen negatívum, amivel idáig találkoztam: 2 sim kártya kezelése esetén nagyon lassan építi fel a hívást kimenő híváskor. Ezért egy nap után, vissza is tettem a privát sim kártyám a privát őskövület Note 4.be
-
-
evo87
őstag
válasz
petati94 #2764 üzenetére
Ha bizonyos példányokra nem érkezik frissítés annak ellenére, hogy mondjuk a tulajok 60-70%-a megkapja, és a gyártó ezt nem tudja orvosolni, akkor menjenek a sóhivatalba. Félreértés ne essék, nem azért mert remegek a frissítésért, hiszen alapvetően így is jó a gép, nincs baja... hanem azért, mert valami miatt bizonyos készülékek (amelyeket egyébként ugyanúgy függetlenül, normál körülmények között vettünk) frissítése megakadt, míg mások szó nélkül kapják. Magyarul ez Customer Care tekintetében egy nagyon nagy fekete pont. Ha ez nem tűnt fel a gyártónak és nem tud egyforma körülményeket biztosítani minden vevőnek, akkor bekaphatják.
-
Zsocy155
őstag
válasz
petati94 #2592 üzenetére
Arra gondoltam a C185 előtt, hogy C...., milyen régió.
Igaz, ha én leírom ahogy gondolom, abból más nem tudja, hogy mire gondolok.(#2593) lujdzsi89: Ha csak az a baj, hogy kétszer kell feloldani a képernyőt, akkor használd az ujjlenyomatolvasót.
Egyébként bemész a saját témákhoz és ott a testreszabásra. -
bb.bocs
őstag
válasz
petati94 #2525 üzenetére
köszi mindkettőtöknek.
Viszont nem írja hogy ez a program beállításait is menti? tehát a visszarakom majt mentésből a programot, mondjuk otp smart bank, akkor automatán belép mint eddig? vagy az alkalmazástújra be kell állítani, újra belépni. ezeket kerülném el. +smsek hivásnaplók stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged