- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz727
tag
válasz
krisz727 #4309 üzenetére
A tapasztalat kiváló. Azzal a használattal ami csere előtt volt tovább bírja az akksi. 32%on van 4 és fél óra képernyőidővel másfél óra candy crush, másfél óra Facebook stb. A régivel 2óra nem volt meg , napközben tölteni kellett már. Ez tegnap reggeltől megy, igaz este kikapcsoltam. Újkorában nem volt ilyen jó
-
adameszter
újonc
válasz
krisz727 #3477 üzenetére
Ez teljesen átlátszó üveg. Nekem az előző miatt még kicsit ragadt a képernyő, ezért nagyon szépen rásimult. Ha nagyon erőlködök, akkor megtudom emelni az egyik sarkát, de azzal csak azt érem el, hogy nem fog többet úgy tapadni. Tehát magától nem fog lejönni. Már elejtettem egyszer és jól bizonyított. 😃
-
Zsocy155
őstag
válasz
krisz727 #2991 üzenetére
Én sosem töltöm egész éjszaka. A gyors-töltésnek köszönhetően 1-1,5 óra alatt feltöltődik, reggelig merül 3-4 %-ot. Szerintem nem is jó gyakran, egész éjszaka a töltőn hagyni.
koko52: Elég sok unbody telefont adnak ki aminek nem kivehető az akksija. Cserébe arra is 2 év a garancia mint a telefonra.
-
BRIKLY
veterán
válasz
krisz727 #1005 üzenetére
Hát ez szomorú. Megint egy picit elbizonytalanodtam a rendelés gomb lenyomása előtt..
Kijelző karcolódik,üveg fólia csak akkor van,ha bevállalom az undorító kinézetet,de még a Flip tok is összekarcolná. Akkor hogy lehet így védeni a kijelzőt? Valami kell,mert zsebben lenne,és nem irodában dolgozom. -
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
krisz727 #730 üzenetére
Szia!
Kérjük ellenőrizd, hogy a Zseb mód be van-e kapcsolva (Tárcsázó- Beállítások -Zseb mód ), valószínűleg ez okozza a hangosodást.
Az írással kapcsolatban, be tudod állítani a Beállítások- Nyelv és bevitel lehetőségnél a Gboardot vagy a jelenleg használt billentyűzet típust prediktív szövegbevitellel és saját szótárral.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged