Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz727
tag
válasz
krisz727 #4309 üzenetére
A tapasztalat kiváló. Azzal a használattal ami csere előtt volt tovább bírja az akksi. 32%on van 4 és fél óra képernyőidővel másfél óra candy crush, másfél óra Facebook stb. A régivel 2óra nem volt meg , napközben tölteni kellett már. Ez tegnap reggeltől megy, igaz este kikapcsoltam. Újkorában nem volt ilyen jó
-
adameszter
újonc
válasz
krisz727 #3477 üzenetére
Ez teljesen átlátszó üveg. Nekem az előző miatt még kicsit ragadt a képernyő, ezért nagyon szépen rásimult. Ha nagyon erőlködök, akkor megtudom emelni az egyik sarkát, de azzal csak azt érem el, hogy nem fog többet úgy tapadni. Tehát magától nem fog lejönni. Már elejtettem egyszer és jól bizonyított. 😃
-
Zsocy155
őstag
válasz
krisz727 #2991 üzenetére
Én sosem töltöm egész éjszaka. A gyors-töltésnek köszönhetően 1-1,5 óra alatt feltöltődik, reggelig merül 3-4 %-ot. Szerintem nem is jó gyakran, egész éjszaka a töltőn hagyni.
koko52: Elég sok unbody telefont adnak ki aminek nem kivehető az akksija. Cserébe arra is 2 év a garancia mint a telefonra.
-
BRIKLY
veterán
válasz
krisz727 #1005 üzenetére
Hát ez szomorú. Megint egy picit elbizonytalanodtam a rendelés gomb lenyomása előtt..
Kijelző karcolódik,üveg fólia csak akkor van,ha bevállalom az undorító kinézetet,de még a Flip tok is összekarcolná. Akkor hogy lehet így védeni a kijelzőt? Valami kell,mert zsebben lenne,és nem irodában dolgozom. -
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
krisz727 #730 üzenetére
Szia!
Kérjük ellenőrizd, hogy a Zseb mód be van-e kapcsolva (Tárcsázó- Beállítások -Zseb mód ), valószínűleg ez okozza a hangosodást.
Az írással kapcsolatban, be tudod állítani a Beállítások- Nyelv és bevitel lehetőségnél a Gboardot vagy a jelenleg használt billentyűzet típust prediktív szövegbevitellel és saját szótárral.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest