Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
saca23
aktív tag
Hellosztok, nekem is megjött a novemberi frissítés, nem tudom, hogy de nekem gyórsabb a telo, mint a szeptemberi frissitéssel, eleve valahogy lett plusz másfél gigám memoriába, de tényleg pörgösebb is a telo, kezdem azt hinni, hogy a Google fantasztikus frissítései fogják a telot, de lényeg, hogy most jó, küldi a hívó azonosítót is ugyhogy zsir minden 😁😉
-
saca23
aktív tag
-
saca23
aktív tag
Helosztok
Nem tudja valaki, hogy hogyan kell elővarázsolni a kép a képben funkciót a telonál? -
saca23
aktív tag
Nálam mostmár lassan egy hónapja 8.0 - val fut a teló és olvasgatva itt, hogy egy két embernek milyen bugok vannak csak pislogok. Én mondjuk megvártam mig a telekom rendesen feldobja a frissitést és otaán csináltam visszaállitás nélkül, de sem fényerő ingadozással, sem más problémával nem találkoztam. Elég komolyan használom a telot a 6 órás kijelző időnél este 10-re 20% az aksi, ebbe van legalább 3óra telefonálás is, és most nagyon bejön az aspalt9😅 amit nagyon szépen visz a telo. Nem tudom hogy csak nekem volt szerencsém ezzel a frissitéssel, vagy alapból jó e az oreo, de ez a telo nagyon durván jól használható most is mint 7.0 val 😉
-
saca23
aktív tag
Hátha belegondolsz hogy a 10lite is milyen árról indulsz, és most a 20 lite a ma trendenek abszolúlt megfelő tudással, most hol az árra, akkor, totális pariban van a helyzet, a 10 lite most kb 30-40 el olcsobb, de az életben nem kap több főverzió frissítést, éa ahogy a 9 literól hallottam, csoda ha egyáltalán bizti frissítés kapni fog ez a telo, a 20 lite ellentétben, ami rajta van a frissités listákon, azonkívűl tényleg jobb telo szinte mindenben, mondom úgy hogy nekem 10 litem van, dehát csúszni fog a a 20as széria ára is, úgyis 😉
-
saca23
aktív tag
válasz
feri1014 #3998 üzenetére
Persze én értem és gondolom rendszer frissítés is max egy lesz a 20 lite ra, de az korán sem igaz hogy a p20lite és a p10 lite egyforma, érezhetően gördülékenyebb a a 20 a 4 giga ram miatt, azonkívül nagyon komoly szép kijezője van, tárhelyben is duplája mint a 10 lite és ettől sokkal időtállóbb lesz mint a 10 lite, kezdve hogy már most a huawei frissítési listáján van a gpu turbo frissitéssel kapcsolatba, az emui 9.0, és mivel a magába a p20 széria most nagy sláger, ezáltal az árán is látszik. Itt van kézbe mind a két teló, a p20 lite drágább teló de annyival jobb is viszont😉
-
saca23
aktív tag
Azért a p20 lite jobb ennél a telonál, csajomnak azt vettem, ram, tárhely mindenbe több, az emui éppen elvan 3 giga ramon 8.0val,
a szépca kijelző a a10 litenak de a 20 lite mégszebb képet ad a kamerája talán egyforma, de egy picit abba is jobb, a p20 lite a procija miatt van lehuzva, pedig röccenés mentes rajta minden.
Megéri a töblet pénzt a p20 lite, márcsak a támogatás miatt is, kb a 10 lite csoda hogy megkapta a 8.0-át, a p20 lite kb minden frissítés listán szerepel. Jó telo a p10 lite de ja van rá kess simán megéri a 20 lite😉 -
saca23
aktív tag
Hello mindenkinek
Nálatok frissülnek a kiheyezett alakalmazások a képernyőre? Nekem egyik időjárás alkalmazás se akar csak ha rányomok. Se az időkép se a gyári alkalmazás. Ez csak 8.0 án van most😏 -
saca23
aktív tag
Végre megjött a telekomosra is, és elsőre, gyórsabb még kezesebb lett, búggal idáig nem találkoztam, szép tiszta hibamentes frissítésnek látszik😉🙂
-
saca23
aktív tag
-
saca23
aktív tag
Hello
Érdeklődnék hogy a telekomos készülékre jött e már valakinek a 8.0-ás frissítés, mert nállam semmi még. -
saca23
aktív tag
válasz
#52469760 #3756 üzenetére
Hello
Ez egy elég nehéz kérdés mindenkinek mások az igényei, de erről a telorol elmondható, hogy összességében ezen az árszinten nem rossz vétel, én mondjuk bagóért vettem a telekomnál, de a 70 rugos kategóriában nincs szégyenkezni valója. Márkán belül a psmart lehet még érdekes, az elméletileg frissebb és ezáltal hosszabb terméktámogatás miatt, a mate 10 lite esetleg de abba nincs nfc és kevés a fényerő napfénynél ezt láttam pár napja. Hardveresen szinte mindegy melyiket veszed, én 10 litera leszedtem egyét komolyabb játékot megse kottyant neki. Nen nagyon tudok hátrányt mondani a 10 lite rol. -
saca23
aktív tag
válasz
#52469760 #3434 üzenetére
Hello
Nekem egy hete van meg sony z2-öt váltottam mást akartam, de oyan vicc áron adta a telekom, hogy nem bírtam otthagyni. Nem kellett idáig csalódnom ramkezelés szerintem jó a kijelző szép a kamera rendes fényben simán válalható, az aksija 7-7,5 óra kijelzőidő, összeségében nem bántam meg ja és eszméletlenül minőségi az egész készülék, ha bele kéne kötni, akkor illene már a 8.0-ra való frissítés lehetősége. -
saca23
aktív tag
Hello mindenkinek
Beszereztem a telekomtol egy ilyen telót vicces áron volt, ès èrdeklődnèk, hogy nem e tudja valaki lesz erre hivatalos 8.0 ? Nem mintha a 7.0 szar lenne, csak jó lenne ha legalább 1 rendszert ugarana, mert ugye ez 7.0 val jött ki tavaly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest