Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
válasz
szaboi6512 #4415 üzenetére
nah mamám
meglessük azzal is köszi
-
bb.bocs
őstag
sziasztok, adott egy p10lite. ezalapján lett beállítva a mobilnet. két kártya van benne. a mobilnet nem megy. van valakinek ötlete miért lehet? net engedélyezve van, a simkártya ki van választva hogy használja azt a telefon, mégsem működik a történet. ui: megpróbáljuk még az smses BEA megoldást hátha...
-
bb.bocs
őstag
sziasztok, adott egy p10lite. ezalapján lett beállítva a mobilnet. két kártya van benne. a mobilnet nem megy. van valakinek ötlete miért lehet? net engedélyezve van, a simkártya ki van választva hogy használja azt a telefon, mégsem működik a történet.
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. elvileg ismerösömnek meghajlott a készülék. ( elmondása alapján nem ült rá, nem dobálta meg ilyenek.) a készülék még garis lenne. jól gondolom hogy kzlik vele hogy nem rendeltetésszerűen használta és így járt?
-
bb.bocs
őstag
tudom nem p10 ltie téma.. Nálunk csak a 64 gbos p20 lite verziót árulják amiben van nfc? a 32es nfc nélkülit nem?
-
bb.bocs
őstag
bevittem szervízbe tegnap a telót, azt mondták 4-5 nap az aksicsere. Kaptam addig egy psmart duálsimes telót...
-
bb.bocs
őstag
utánaolvastam bug... hol jó hol nem...
-
bb.bocs
őstag
a huawei fitness alkalmazásnál vagy egészség vagy minek hívják, csak nekem nem jön le a magyar nyelv csomag?állandóan közli hogy majd ha lesz net letölti... van mobilnet is ,van wifi is ,de nem akar lejönni... újrarakni nem akarom, nem tudom az adatok elvesznek e akkor lépésszámok stb...
-
bb.bocs
őstag
nekem is most hasonló. még nem voltam szervizbe, átlagosan 1 nap után lemerül úgy hogy semmit sem csinálok, és nekem is random kikapcsol, hol 25 hol 10%nál, majd amikor rádugom töltőre közli hogy ja 16%on vagyok pl, volt hogy nem kapcsolt be, de rádugtam töltőre, közölt hogy 25% kihúztam azonnal, bekapcsoltam ,és 25% volt még
akksi lesz, vidd szervizbe.
-
-
bb.bocs
őstag
szerintetek az hogy a készülék mondjuk 25 %-nál jelzi vagy 16nál hogy lemerült és kikapcsol, majd amikor visszakapcsolom 0%-on van, majd kb 5 másodpercre rádugom töltőre, bekapcsolom és ismét 25%-on van és megy is, (valameddig) az menyire normális?
Hogyha töltőn hagyom feltölti meg minden, de néha gondol egyet és így "merül le" ez szoftveres lehet vagy az akksi haldoklik?a készülék még ha jól emlékszem garanciális.
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. kérdés. adott egy p10 lite, rajta open vpn programmal. Kis fájl mókolás után csatlakozik is, majd fél percenként, percenként ledobál... mi lehet a probléma? (olvastam hogy az android ezen verziója nem szereti ezt a programot, sokáig hitelesítési hibát dobált, mókolással megoldódott kb, de fel le dobál
) olvastam oylat is hogy bizonyos huaweiknál nem a p10lite nál esetleg emuis energiabeállításos macera van, ezt a liteban nem találtam meg, a próbléma okát nem tudom. a vpn kapcsolattal amúgy semmi baj, egy működőképes dologról beszélünk ,egyedül a telefon nem szereti a programot valamiért.
-
bb.bocs
őstag
mek. femtettem felment, de kéri a beállításokat, majd amikor mindent végignyomkodtam, ismét a nyelv kiválasztását kéri... töröltem a cachét is meg a másikat is, és nem tudom mit lehetne most csinálni...
ui: huawei fok, meg gmail fiókba bejelentkezésns utánnem dobott vissza azelejére...
-
bb.bocs
őstag
válasz
petati94 #2525 üzenetére
köszi mindkettőtöknek.
Viszont nem írja hogy ez a program beállításait is menti? tehát a visszarakom majt mentésből a programot, mondjuk otp smart bank, akkor automatán belép mint eddig? vagy az alkalmazástújra be kell állítani, újra belépni. ezeket kerülném el. +smsek hivásnaplók stb. -
bb.bocs
őstag
válasz
bb.bocs #2520 üzenetére
nem tudtok véletlenül alami jó progit mint a my backup pro ,biztonsági mentséhez? ha már a tlót le kell nulláznom, jó lenne ugy lementeni hogy az összes hívásnapló sms programok, azok beállításak, teelfon beállításai, minden visszaállítható legyen.
a my bakup po hisztizik hogy nincsen jogosultsága... vagy erről a telóról nem lehet a rendszermappákból mentést csinálni?... fura,eddig más készülékkel nem volt iylesmi. (alkalmazás jogosultságok megvannak adva elvileg) -
bb.bocs
őstag
válasz
st3v3np3t3r #2273 üzenetére
És ez a garit sem cseszteti gondolom akkor?
-
bb.bocs
őstag
szasztok kicsit ovlasgattam itt hogy a frissitéssel macera van. nekem was-lx1c432b124 van a telón, és hiába keresek frissítést semmi.. fura...utsó frissítés április 5.
modellszám was-lx1
nagyon buherálni nem akarom, emt garis, de most ez iígy micsioda. ha jól értem van újabb is,bár hogy erre a modellre is e azt nem tudom. tudtok segíteni? -
bb.bocs
őstag
válasz
t-shirt #1376 üzenetére
ezt még mindig értem, és megint csak ugyanazt tudom mondani,de leírom másképpen.
nem az a a bajom hogy a 12 és a 9 között kül. van. az a bajom hogy amíg sima fényképnél lehet 12mp es képet csinálni, addig pl panoráma módba 8mp, fénnyel festés 6mp utófókusz módban 6mp ben lehet maximális képméretként fényképezni( amit mellesleg nem tudsz álíltani... (aztán lehet ha a fő felbontást a sima képnél állítom, azokat még lejjebb veszi.) )ez a bajom. egy utófókuszhoz miért fel fele akkorára butítani egy képet mint a sima fényképnél? (12mpról 6mpre.) -
bb.bocs
őstag
válasz
eladogeppc #1373 üzenetére
nekem C432B124 van rajta.
szerintem ez annyira sokmindentől függ. routertől, annak beállításaitól attól hogy melyik csatornán szólrja a jelet, az hogy mi zavarja meg. -
bb.bocs
őstag
azért az is nagyon kemény hogy szofveresen lebutították a telefon kameráját. sima képnél 12mp, a többinél 9 6 és time leapsnél 640*480as felbontás???!!
tudtok valami jó szoftvert ami ugyanezt tudja ? és kihasználja a kamerát? mert szrtem szoftveresen vagy zándékosan butitva... -
bb.bocs
őstag
-
bb.bocs
őstag
szerintem nem rossz
40szeresen zoomolva persze ronda, de átlag felhasználásra teljesen jó. mondjuk közel 100 ropiért rakhattak volna bele 1 leicát...na mind1.
mondjuk egy p8 nak jobb a képe... de ez van, átlag felhasználásra jó. aki meg fényképezni akar csak remek módon, vagy vegyen fényképezőgépet,vagy p10est ,bár a kettö megint nem ugyanaz.
Ahoz képest hogy pár éve örültünk hogy 2mp a telefonban lévő kamera...mennyit fejlődött a technika...
aki jó képet akar csinálni ezzel is megteheti. aki pedig a levél erezetére akar rázoomolni vegyen fényképezőgépet szerintem. egy telefonnál ez elég bőven... persze lehetne jobb is ennyiért... de totál használható fényképezésre szerintem -
bb.bocs
őstag
fura egy kérdés. hátlapra teljesen üvegfólia létezik? vagy akár az ujjlenyomat olvasóra? a kamerára hátra találtam üvegfóliát. de ezeket nem igen.
-
bb.bocs
őstag
azt betudom állítani valahol (még nem néztem annyira bele) hogy ha smst küldök valakinek, arról kézbesítési jelentést kapjak hogy megkapta e ?
-
bb.bocs
őstag
aha. akkor nekem szokatlan. aza fura hogy ha máshogy tartom jobb.. k iérti ezt... na mind1. (nem nem a fülemhez kéne rakni a hangszórót, az betenne ha azt bénáznám
)
de nekem nem túl tizta hang a régi telóhoz képest tompa néha buborékos hangja van,ki kimarad szó ritkán... fura. bár hálózat is lehet, függhet a másik telójától is ...majd megpróbálom több emberrel is.. pl ha egyik kártyám a régi telban van, és hvom egymást, akkor tök jó... érdekes. -
bb.bocs
őstag
kérdés. most telefonáltam először, és nagyon gáz vízalatti hangja van mindkettőnknek...
vigyem vissza cserére? ma vettem... -
bb.bocs
őstag
látezik p10 lite ra olyan üvegfólia ami olcsó is, és teljesen fedi tehát hajlított?
milyen tokot ajánlanátok,esetleg ami full bodys?
köszi -
bb.bocs
őstag
sziasztok, én is tagja lettem a p10 litenak
van vlmi esetleg + gar ha beregisztrálom a terméket mint Samsungnál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest