Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
CSak az a baj honnan szerzek ROM-ot? Találtam neten bizonyos oldalakon, de annyi verzió van belőle, honnan tudom nekem melyik kell?
Pl. itt van egy, de nem tudom ez jó e mert az én telefonom meg LX1 nem LX1A. Attól még jó lehet? az a baj erről nem írnak semmit.
https://huaweistockrom.com/huawei-p10-lite-was-lx1a -
-
Chrystall
senior tag
Most szereztem egy ilyen telefont, még EMUI 5 van rajta, de nem ajánl fel frissítést. Mit lehet ilyenkor tenni? Nem vagyok belépve Huawei ID-be lehet az a baj? De mikor annál rákattintok, hogy regisztrálom magam azt írja ki nem tudott kapcsolódni a szerverhez, pedig megy a WIFI. Valakinek ötlet?
-
szoke12
őstag
Kicsit soká válaszolok, de a lényeg, hogy ma végül ide jutottam és csináltam egy fr-t. 16 Gb szabadult fel
Perpillanat teljesen jó és használható, remélem, még kitart egy darabig.
Egyébként nekirugaszkodtam a dc-unlocknak, de nincs idegzetem hozzá. Olvastam egy testpoint-os megoltásról is, amihez le kell venni a hátlapot, de már nem akarok ennyit foglalkozni vele. Lehet aztán tényleg visszaállnék csak a gyárira, mint te is... -
Alex123
senior tag
Sziasztok!
P10 light teljesen "beesett" a bekapcsoló gombja, nem tudom már csak az ujjlenyomat olvasóval életre kelteni...
Van rá valami lehetőség, hogy pl. a hangerő gombbal lehessen be/ki kapcsolni?
Programozható a hangerőgomb valahogyan - menüben nem találtam? -
mizoli
addikt
válasz
szoke12 #4560 üzenetére
Szerintem nyitás után is ugyanolyan képeket csinál, de régen láttam, fiókban van a telefon.
A bootloader nyitást már igen régóta tiltja a Huawei, ha jól emlékszem 4€-t fizettem a nyitó kódért, itt. Nem vészes összeg, bőven megérte.
A nyitással minden adatod törlődni fog. Custom rom párti vagyok, de ezen a telefonon meghagytam (helyesebben visszatettem) az EMUI-t, nincs rá rendes custom rom, és nem is lesz.
Mielőtt belekezdesz, rendesen olvass utána.
Viszont ha nyitva van a bootloader, tudod rootolni, ez nekem nagyon fontos 🙂
Factory resetre nem gondoltál? -
szoke12
őstag
Sziasztok!
Van-e olyan custom rom erre a telefonra, amiért érdemes megbolygatni a gyári rendszert?
Főleg böngészésnél érzem, hogy kezd fogyni az erő és kíváncsi vagyok, hogy ki lehet-e többet hozni belőle. -
mizoli
addikt
Ha ép maradt a hardware, akkor az eRecovery-vel tudsz legegyszerűbben feltenni egy új romot. Kikapcsolt állapotban a hangerő fel gombot nyomva tartod, közben rádugod a töltőre, vagy gépre. A gombot nem engeded el, csak ha bejött az eRecovery. Kb. 10-20 sec. Minden adat törlődni fog.
Hisuite is működhet, azzal is lehet új romot flashelni. A gépen, laptopon legyenek fent a driverek, és a Hisuite. Flash előtt tudsz adatot menteni.
Az is lehet, hogy egy sima factory reset is elég, minden adat törlődni fog.
De ha akkucsere előtt működött, benne van a pakliban, hogy csere közben történt valami nem kívánt esemény. -
Nozy82
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Adott egy Huawei P10 lite, nagyon rossz volt már az akkumulátor csak töltőn működött, most kicseréltem az akksit erre nem tölt be a rendszer csak a Huawei logóig jön be és újraindulRecovery szintén nem jön be
Mit lehetne kezdeni vele? Flashelni egy firmwaret valahogy?
-
janeszgol
félisten
válasz
robi12ster #4553 üzenetére
Biztonság menün belül a további alatt van. De a beállításokban rá is tudsz keresni.
-
robi12ster
tag
Sziasztok. Hátha tudtok segíteni. Minecrafot szeretném külső forrásból telepíteni a p10 lite ra. Telepítés el sem indul, Alkalmazás nincs telepítve szöveggel. Ismeretlen forrás opcióra gyanakszim. Viszont nem találom sehol sem ezt a beállítást.
-
mizoli
addikt
Esetleg valami driver probléma van, ha nem támogatott az eszköz. Vagy másik (régebbi) Hisuite kellene.
Az eRecovery külön partíción van, ha nem íródott felül, lennie kell.
Esetleg kipróbálhatsz egy másik kábelt.Közben előszedtem a telefont, kipróbáltam amit leírtam, bejön az eRecovery, és lehet(ne) flashelni egy gyári rendszert. Alapból WiFi-re csatlakozik.
Olvasd végig a topikot, talán találsz megoldást. Ha jól emlékszem van valami 2 gombos, meg 3 gombos indítás is.
-
mizoli
addikt
Mit csináltál mielőtt a hiba jött?
Ha nem írtad felül valahogy a partíciókat, be kell jönnie az eRecoverynek, ott majd látod mit lehet csinálni. -
mizoli
addikt
Itt egy leírás, mit, hogyan.
-
mizoli
addikt
Szia
Mintha ott lenne valahol az erecovery, nem?
Bár lehet, hogy lenyomva kell tartani a már nem emlékszem melyik gombot, aztán rádugni egy töltőre, gépre és akkor jön be az erecovery.
Azzal egy teljesen új rendszert tudsz telepíteni. Ha volt jelszavazva, azt kérni fogja asszem.
Olvass vissza, keress rá, le vannak írva ezek a dolgok. -
ham_
tag
Sziasztok, van esetleg vkinek ötlete, mit lehet tenni, ha csak a fastboot&rescue módot érem el a telón?
-
mizoli
addikt
válasz
gaborino986 #4541 üzenetére
Na akkor szia itt is
Ebay nem jó? Kínai webshopot nem néztél? Ha találsz is, az otthoni beszerzés lesz a legdrágább, de ne legyen igazam.
Már írtam, hogy nem tudom a használt árakat, de van egy érzésem, hogy kicseréled amit kell, aztán nem jön vissza az ára. -
gaborino986
tag
Sziasztok!
Hátlapot cseréltem a Huawei P10 lite készülékemen, sajnos valamit elrontottam, mert azóta nem működik az újjlenyomat olvasó, a menürendszerében sem látom a beállítások között!
Azóta amit csináltam:
- Gyári adatok visszaállítása
- Telefon újból szétszedése és az ujjlenyomat olvasó lapka leválasztása (lapkáról szedtem le a csatlakozót, a telefonról nem)Sajnos továbbra sem történt semmi! Egy fórumtárssal egyeztetve valószínű megsérülhetett a lapka része, így valószínű kellene egy új lapka rész, de lehet egyszerűbb egy új hátlap + újjlenyomat olvasó kombót beszerezni!
Esetleg valaki tudna mondani olyan helyet ahol beszerezhető?
Ebay-es linkeket kaptam, azt köszönöm, ezen kívül, akár itthonról van ilyen alkatrész?Köszönöm!
-
schumy1
aktív tag
Aki kapott frissítést, annak minden tökéletes?
Nekem valami lehet a bluetooth kapcsolattal, mert a mifit (okosóra app) folyamatosan kiírja hogy probléma van és indítsam újra a bluetoothot.
Ilyen van hogy egyből se jó, vagy pár óra múlva jelentkezik a hiba megint. -
e_koko
csendes tag
Szeretnék segítséget kérni Huawei P10 Lite telefonnal kapcsolatban.
Jelenlegi firmware: WAS-LX1 8.0.0.376(C02)
Ez úgy tudom ez Vodafonos firmware. Tudom-e valamiképpen frissíteni
Android 9 vagy 10 verzióra? Hogyan? -
mizoli
addikt
válasz
gorgocska #4529 üzenetére
Az egyszerű megoldás, hogy csinálsz egy gyári visszaállítást.
Előtte megpróbálhatod a cache, dalvik cache törlést.
Esetleg csak újraindítod, ha nem szoktad, bár ez kötelezőNálam is ugyanaz van, de MINDEN szemét nélkül. Root kell hozzá, bootloader nyitó kódot 4€-ért tudsz venni. Nekem még HMS sincs, és semmi probléma nincs a telefonnal.
-
gorgocska
tag
srácok mit tudok tenni a teloval ha menet közbe állandóan le dermed lapozás közbe 1-2 másodpercre.és eléggé sűrűn csinálja nem lehet rendesen olvasni, lapozni a képek között ,és az alap képernyőkön is állandóan le fagy van valakinek valami ötlete vagy kuka?
emu 8.0
Adroid verzió 8.0 -
sumsang
aktív tag
Sziasztok! Rég nem használt P10 Lite-om ismét használatba vettem. Elakadtam, mert nem tudom, hogy kell megszüntetni a képernyőzárat rajta. Egy "Z" mintázat berajzolása után lehet belépni, de ezt a rajzolós belépési módot szeretném megszüntetni, de nem találom rá a megoldását. Előre is köszönöm a segítséget.
-
ates2
senior tag
telekom/digi tök jól működik nekem egymás mellett,ott valami más gond lesz.
T-vel telozok nincs mobilnet,DIGI meg csak mobilnetre. -
Nc.Zsolt
csendes tag
Változott annyit a helyzet, hogy ha két DIGI-s kártyát teszek bele, működik rendesen. Előfordulhat, hogy a Telenor valamiért nem szereti Dual-ba, ha le van kapcsolva a mobilnet?
-
Nc.Zsolt
csendes tag
Elég sok mindent csináltam😀, mire összejött a dual sim. Működik is, látja is a két kártyát, kezeli őket. A bajom az, ha kijelölöm hogy a 2. SiM legyen az alapértelmezett Mobilnet(DIGI), akkor az első SIM eldobja a hálózatot(Telenor) és csak segélyhívás van. Ezért gondolom, h esetleg IMEI gondja van.
-
Nc.Zsolt
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.Duálosítottam a telómat, működik is rendesen, azonban valami mégsem az igazi.a második IMEI számnál csak nullák vannak.Így valamiért nem tudom beállítani a második SIM kártyát netes kártyának.Szóval a kérdésem az lenne, meg lehet valahogy oldani a második foglalat IMEI gondját?Köszönöm! -
Plz
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy mi lehet a problémája a P10 lite mobilomnak?
Ahogy életet lehelek bele, minden normális. Majd pár mp. Után az alsó egyharmad elkezd kivilagosodni....
Mintha 3-4 függőleges sáv is lenne benne ezen a részen, de a lényeg, hogy kifakul. Mindenhol érint, ugyanúgy használható, csak zavaróan kivilagosodik.
Ez kijelző gond, vagy valami szoftveres, vagy alaplapi probléma.... ?
Előre is köszönöm az esetleges válaszokat! -
Genesistibi
tag
Nekem random eldobálja a hálózatot, mostanában egyre gyakrabban "Nincs szolgáltatás". Aztán ha van térerőm az sem jelent semmit, sokak csak 3. próbálkozásra tudnak elérni, addig ki sem cseng. SIM kártyát tavaly cseréltettem, sztem nem az a ludas (Vodafone). Valakinek hasonló tapasztalata? (2,5 éves tavaly akksit is cseréltettem benne..)
-
Gyurka81
tag
Szia.Nálam sem működik normálissan már régen.Éppen tegnap húztam újra,gyakorlatilag alig van rajta valami még,és nem tölti be a képeket meg a vidókat.Sőt néha csak egy pukkanó hangjelzés van a rendes üzenetjelző helyett.Már úgy vagyok vele hogy eladom a francba és veszek másik márkát helyette,kezdem unni.Össze van kötve a laptopommal és ott megjön az üzi,ezen meg jóval később jelenik meg.
Esetleg valakinek ötlet?Telekom-os. -
rErEaT
senior tag
válasz
Genesistibi #4512 üzenetére
Nálam jó, kivéve hogy nem tudok "Nincs" értesítési hangot állítani a Messengernek :D
-
Genesistibi
tag
Sziasztok!
Nektek működik a messenger értesítés? A legfrissebb ROMom van és minden más alkalmazás használja is a LED-t. Lehet, hogy csak beragadt valami és kéne egy factory reset?
-
mizoli
addikt
A Huawei már régóta nem támogatja a P10 Lite-ot, ne várj frissítést.
Ha teljesen újra akarod tenni a telefont, szerintem a legegyszerűbb megoldás az eRecovery (de nem az egyetlen). WiFi kell hozzá, letölti a teljes legújabb romot, és felteszi. Ha előtte minden fiókból kijelentkezel, akkor olyan lesz, mint mikor a boltban megvetted. Én ezt csinálnám.
Ha nem, kérni fogja a felhasználónév/jelszó párost, hogy miket állít vissza, nem tudom.
Minden fontos dolgot ments el külső tárolóra, de ez mindig ajánlott -
peu407
senior tag
Sziasztok!
Ha a beakadt régi firmware-t újrarakom a P10 Lite-on, utána már menni fog az automatikus frissítés?
-
mizoli
addikt
Én Ebay-ről vettem, gyári eredetit (elvileg, de ránézésre is ugyanaz). Már nem emlékszem pontosan mennyi volt, olyan 20€ körül. Kicsit nehezen jön ki ami benne van, nagyon be van ragasztva. Vegyél hozzá mindjárt ragasztót is, na nem az akkuhoz, hanem a hátlaphoz. Mikor leszeded (körben melegítve!) a hátlapot, vigyázz az ujjlenyomatolvasó kábelére.
-
BRIKLY
veterán
Sziasztok!
Akkut honnan érdemes rendelni a készülékhez? Eljött a tipikus akku halál: Gyors merülés a semmitől,és 30-40% körül kikapcsol.
Köszi előre is
-
mizoli
addikt
Most van időm kicsit ROMolni.
Az RR-t (régi kedvenc Xiaomi-n) tettem fel először, hiba nélkül felment. Android 9, júliusi bizt. hibajavító, nem a legújabb, de az EMUI-nál azért frissebb. Gapps-t még nem tettem hozzá, majd később, ha már meglesz a root.
Aztán szépen sorban jön majd a többi ROM is, bár nincs nagy választék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest