- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok
Swift-keyt használom, és jó lenne, ha az ékezetes betük úgy jönnének elő, hogy az lenne az alapértelmezett, a hosszú gomb nyomására.
Jelenleg is előjönnek az ékezetes betűk, de hosszan nyomva, az alapértelmezés, a speciális karaktereket hozza elő. Az ékezetekért még el kell mászni benne, valamelyik irányba.
Van erre megoldás? -
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen online áruházat ajánlanátok, ahonnan gyári garanciával, ÁFA-s számlával, a lehető legolcsóbban be lehet szerezni a készüléket? (EU-s változatot)Előre is köszönöm a segítséget!
-
Zsocy155
őstag
válasz
csanady97 #842 üzenetére
Face és messenger használata közben (pláne a kettő együtt) nagyon sok telefon belassul, úgy értem majdnem az összes típus.
Szerintem a Telenor fogja utoljára kiadni a frissítést ha egyáltalán kiadja. A P8 Lite-ra nem adta ki a 6.0-t és nem is titkolta, hogy nem foglalkozik vele. -
csanady97
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki ez a teló lesz megvásárolva a Telenortól. Visszaolvasva a fórumban láttam, hogy sokaknál jelentkezett lassulás Facebook és Messenger használata közben, ami ha jól értelmeztem frissétés közben nem jött elő. Telenorosra is megjött már ez a frissítés?
-
Newlachka
őstag
esetleg valakinek volt olyan gondja,mint a kollégámnak,hogy c432b127 telepítése után a kamera nem fókuszál be?
benne volt még a 3-om napba,így visszavitte,de kérdés,hogy mi lehetett a gond?
Factory reset,és low reset nem segített -
Zsocy155
őstag
válasz
csanady97 #834 üzenetére
Szia!
Itt egy vélemény.
Nekem is hasonló a véleményem. Az akksi brutál jó. Gyors a telefon, típushibával még találkoztam. -
csanady97
tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlása előtt állok. ezzel a telefonnal is szemezek meg a P9-el vagy esetleg a P9 Lite 2017-el.
Szerintetek melyiket válasszam? Vannak a P10 Lite-nak valami típushibái? Aki már régebb óta használja mondana róla véleményt? Volt -e már valami akadás vagy fagyás? Kamera milyen?Előre is köszönöm.
-
mark!
őstag
a keret is strapabíró, reggel jól odacsaptam az ágy széléhez, de nemtörtént semmi
-
wolf64
tag
Na a múlthéten feltettem a WAS-LX1C432B127 frissítést .Én semmi változást nem vettem észre se gyorsabb , se lassabb eddig is hasított rendesen. Ma Debrecenbe voltam , oda-vissza több mint 300 km A gps tökéletesen ment a Waze-val és a IGO SzülinAppal is ,nem volt semmi eldobás vagy késés.A melegedés az ami tapasztaltam navi közben ,mire oda értem 49 fokos volt az aksi hőmérséklet.Ez mondjuk a többi telómnál is így volt.Töltésnél viszont nem melegszik szinte semmit sem.Ennyi a tapasztalatom , ja éjszaka ha nem megy a net akkor 1%-ot merül.
-
mark!
őstag
az normális, hogy nagyon melegszik a telefon ha töltőn van? kikapcsolva is, próbáltam gépről, másik töltőfejjel, másik kábellel de nem sikerül megoldani. a biometrikus szenzor körüli rész az ami nagyon durván "forrong". mitől lehet?
-
Armin.K
csendes tag
válasz
Huawei HUN #801 üzenetére
Sziasztok! Valahogy elcsesztem az OEMinfo partíciót, nem tud valaki egy TWRP backupot küldeni róla? LX1C432-re kellene
-
Solad
addikt
válasz
Huawei HUN #806 üzenetére
Szia! Koszonom a reakciot, de nen ott lesz a bibi. P9 lite, smart 7 platinum es tesom xiaomija is gond nelkul kuldi a telefonkonyvet, egyedul a mostani telommal van ilyen gond hiaba van bebipalva a vonatkozo rublika.
-
kcsa
veterán
válasz
barathmarton #821 üzenetére
Mate7-en már napi rutin volt gps használat előtti restart, részben én is emiatt cseréltem.
Viszont ezen a gps halál csak egyszer fordult elő idáig (de már ideges is voltam, hogy kezdődik itt is...) -
kutasi
csendes tag
válasz
Az a helyzet, hogy frissítés után nekem is folyamatosan elveszti a gps jelet. Pont úgy, mint a P6, amit ez miatt cseréltem le.
-
mizoli
addikt
válasz
Semmi hasonlót nem tapasztaltam.
De ezek tipikusan olyan jelenségek, amiket újraindítással, vagy ki/be kapcsolással lehet megoldani. Általában -
mizoli
addikt
-
barathmarton
csendes tag
Napokban több problémám is volt a készülékemmel.
Egyik, hogy navigálás nem működött, pont mikor nagy szükség lett volna rá.
GPS jel volt, de a saját pozíciót késve, és össze vissza mutatta, de újraindítás megoldotta.
Másik, hogy a 2 SIM közül, az egyik egyszer csak nem volt elérhető. Se hívás, se sms nem jött meg.
Repülő mód be, majd ki megoldotta a problémát.
Frissítés előtt nem volt semmi problémám.
Valaki más tapasztalt ilyen, vagy hasonló hibát? -
törölt tag
Nincs admin vagy topikgazda a csoportban?
Még mindig nem változtak a szabályok és a pofátlanságnak is van határa."1643 regisztráld napod alatt illett volna elolvasni a szabályzatot.
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni." -
Kzohun
tag
Van egy eladásra szánt p10 lite készülékem esetleg akit érdekel msg me...
-
flash-
veterán
válasz
Mr.QwErT #769 üzenetére
Akkor vedd a Rufusz computertől.
én is tőlük vettem, ez egy 20 éve működő számtech bolt, szóval nem kell félni hogy egyik napról a másikra megszünik,stb... -
Wilk919
csendes tag
Hosszas keresgélés után arra jutottam, hogy a hátlapra nem gyártanak védőüveget. De igazából sok értelme nincs is, ugyanis komplett üveg hátlapot árulnak olcsópénzért az alin.
Szóval ha valakinek törik a hátulja, akkor itt talál cserealkatrészt:
Back Glass Cover for Huawei P10Lite -
matex
aktív tag
Kedves "Huawei HUN"! Érdeklődni szeretnénk, hogy erre a 2.5D-s formatervezett kijelzőre hol lehet kapni valódi 2.5D-s üvegfóliát, ami tökéletesen illeszkedik? Ha még nincs (ahogy tapasztaltuk), akkor lesz-e egyáltalán? Köszönjük!
-
krisz727
tag
válasz
Huawei HUN #802 üzenetére
Halk csörgés fokozatos hangosodását szeretném
-
matex
aktív tag
Ma sajnos sikerült leejteni a készüléket, és bár tokban volt, a hátlapjára esett, mégis két csíkban megrepedt az üvegfólia.
Az eddigi tapasztalatok szerint melyik fóliát ajánlanátok? Mert nem szeretnék megint 3.900.-ért venni, valami olcsóbb érdekelne Kínából.
-
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
krisztian112 #604 üzenetére
Szia!
Készíts gyorsítótár törlést, ha ez sem segítene akkor indítsd újra készüléked, ha ez se akkor csinálj egy gyári beállítások visszaállítását.
-
Huawei HUN
Hivatalos
Szia!
Ebben az esetben a telefonodat minden tartozékával együtt, illetve a hozzá tartozó dokumentumokkal el kellene vinni szervízünkbe, hogy kollégáink bevizsgálhassák azt. Amennyiben budapesti lakos vagy személyesen a Huawei Customer Service Centerbe ( 1085 Budapest, József krt. 17, H-P: 10:00-20:00) tudod bevinni. Ha nem vagy budapesti lakos az alábbi linken találod komfort szervizünk menetét http://bit.ly/2juGcm4, a készüléket fel tudod adni a Huawei átvevőponttal rendelkező postákon, ezeknek országos listáját itt tudod megtekinteni: http://bit.ly/1VLIHzx Ha további kérdéseid lennének, írj nekünk bátran. Kellemes délutánt! -
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
karcsi42 #573 üzenetére
Szia,
A készülék nem támogatja az MHL-t, de az USB-s megoldás helyett, figyelmedbe ajánlanánk a „MirrorShare” opciót. Ezzel a lehetőséggel telefon képernyőjét tükrözheted a TV-re. A Beállítások- Speciális beállítások- MirrorShare-t érintsd meg, így aktiválod. Ellenőrizd, hogy a TV-n is aktiválva van-e ez az opció.
Üdv
-
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
krisz727 #730 üzenetére
Szia!
Kérjük ellenőrizd, hogy a Zseb mód be van-e kapcsolva (Tárcsázó- Beállítások -Zseb mód ), valószínűleg ez okozza a hangosodást.
Az írással kapcsolatban, be tudod állítani a Beállítások- Nyelv és bevitel lehetőségnél a Gboardot vagy a jelenleg használt billentyűzet típust prediktív szövegbevitellel és saját szótárral.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest