Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoseGee
tag
válasz
Feri1977 #1777 üzenetére
Szega. Nos, nekem volt P10 liteom /most édesanyám használja/ és azt kell mondjam, jobb mint a P9 lite. Lányomnak az van és amit leírtál különbségeket, azon kívül is vannak eltérések. Szubjektív, de szerintem a kamerája jobb, illetve a kijelzője is szebb képet mutat. Amíg nem teszteltem egymás mellett a két telefont, a sima adatokból nekem is csak annyi jött le, hogy proci-tárhely-ram a különbség. Persze az EMUI-t se felejtsük ki.
-
-
JoseGee
tag
Ez mennyire stabil? Mert igazából Vodás kártyákkal szeretném használni.
-
JoseGee
tag
Na, most felteszek egy oktondi kérdést. A Vodafoneos készülékek is dual simesek és szoftveresen van tiltva a második kártya érzékelése vagy tényleg single sim-es?
-
JoseGee
tag
Vodás frissítés után majdnem 3 nappal, annyit mondanék, hogy bizony jobb lett a telefon. Az eddigi mikrolaggok teljesen eltűntek. Még jobban imádom ezt a készüléket.
-
JoseGee
tag
Nos, felraktam a vodás frissítést 4 órája. Eddig semmi változást nem érzékeltem.
-
JoseGee
tag
2.5D üveg fólia. Állítólag ez passzos https://panzerglass.com/shop/huawei-screen-protection/panzerglass-huawei-p10-lite/
-
JoseGee
tag
Én már letettem ezekről a screenshot protectorokról. Az egyik telefonom kijelzője úgy tört össze, hogy az üvegfólia sértetlenül megúszta. A másik akkorát kapott, hogy elhajtott a fémház, az üveg meg nem szokott karcolódni a napi használattól, ez nekem 3 éves tapasztalat. Most annyi védelmet kapott a P10-em, hogy vettem 2k-ért egy gyári szilikon tokot. Tökéletes.
-
JoseGee
tag
Nekem 2 hete van még a P10L és nagyon megszerettem. Az előző telefonomat összetörtem és felajánlottak helyette hármat amiből választhattam. Helyszínen gyors MA teszt olvasás és meg is lett a nyertes
Az előző telefonom mindenben jobb speckójú volt és mégis a P10L-t érzem jobb választásnak, az EMUI-t már nem is említem, nagyon bejött. De végső soron a döntés a tiéd.
-
JoseGee
tag
Sziasztok!
Tegnaptól én is boldog gazdája lettem egy ilyen készüléknek. Eddig nagyon pozitív az egész rendszer, az EMUI-val főleg. Mondjuk ez egy vanilla droid után nem meglepő
Kijelző szép, rendzsersebességel eddig nincs probléma és az ujjlenyomatolvasó.... az valami félelmetesen gyors. Egy Platinum 7-esről váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest