Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
batka460
csendes tag
Természetesen, marha jó. Ha hívnak is kitolja az értesítést a fekete részre, és fel is bírod venni a telót anélkül, hogy kinyitnád, érzékeli az érintést rajta keresztül. Sztem marhára megérte azt a 4500Ft-ot
A 2.5d fóliáról akkor tudok nyilatkozni ha megjön az ebayes rendelés.
-
Zsocy155
őstag
-
Zsocy155
őstag
-
espi38
őstag
Sziasztok!
tegnap raktam a telefonra egy üvegfóliát de sajna a szélei nem ragadtak rá viszont az egész képernyőt lefedi.
Tud valaki olyan fóliát ajánlani ami normálisan lefedi és rá is ragad a kijelzőre?
Előre is köszönöm -
espi38
őstag
válasz
barathmarton #888 üzenetére
Szia,nagyon szep csak egy honap mig megerkezik
)))esetleg egy keket nem rendeltel?
-
barathmarton
csendes tag
Múlt héten beszereztem egy új hátlap tokot az Ebay-ről:
[Ebay]Nagyon jó minőségű, műanyag, de gumi bevonattal. Olyan, mint régen az N95 8gb, vagy a HTC Desire hátlapja.
Tökéletesen illeszkedik a telefonra, vékony, és az ujjlenyomat is kevésbé látszik meg rajta.
Az oldalgombok is illeszkednek, könnyen lenyomhatóak.
Sajnos sikerült már leejteni a tokban, de még nem látható rajta semmi kopás.
Akit érdekel, annak ajánlom figyelmébe!
Képek:
[Kép-1]
[Kép-2] -
flash-
veterán
válasz
Dominator #875 üzenetére
tudnál véleményt mondani? ez már tökéletes erre a telefonra?
Más: nem tudom bekapcsolni a hotspotot..lehúzom a "rolót"(fentről a gyorsmenü sávot vagy miez) ki van ott szürkülve a hotspot.. nem lehet ki-be kapcsolni.. belementem a menübe, konfigoltam, állitottam ghz-t, sávot, jelszót ki-be kapcsoltam, wifi nevet, de semmi.. újrainditottam a teleofnt de semmi...
nem lehet bekapcsolni a net megosztást...Tisztelt Huawei Hun, tisztelt fórumtársak: mi lehet a gond?
-
evo87
őstag
Sziasztok!
Vélhetően P10 Lite-ra váltok P9 Lite-ról, kényszerűségből... remélem ez is legalább olyan kellemes, csalódásmentes készülék lesz, mint az elődmodell.
-
espi38
őstag
Sziasztok!
csatlakoztam a P10 lite népes táborába,vettem egy tényleg gyönyörű darabot kék színben. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
glutamin #863 üzenetére
"Presztizse nulla"
Ez tényleg nagyon fontos egy telefonnállol
Én csak röhögni tudok az s8/iphon 6s/iphone7 tulajokon, mikor leszólják a huawei p9 liteomat mert csak lite és nem p9 esetleg p10 mert az jobb, persze az ő telefonokról nem is beszélve.Mindig mondom, hogy amire használjuk (net, telefonálás, youtube, facebook, videók) azokban kb észrevehetetlen a különbség.Ok, szebb a kijelző, rajta van az alma meg a tudat hogy s8 de könyörgöm...min 180Kval drágább és amire a legtöbb ember használja, azokban szinte nincs különbség!!!!Ezeknek a p9 lite/p10 lite telóknak is kurvajó az összeszerelése, és a fogásuk sem középkategória érzést kelt.Nyilván nem leszólni akarom a csúcskategóriát, mert király telefonok, legyen az alma vagy samu, de a legtöbb ember meghülyül tőlük ha a birtokukban van egy ilyen komoly csúcs készülék...
Bocs az offért... -
batka460
csendes tag
Az előző telómra sajnos nem sokat vigyáztam (Galaxy S5) és szana szét volt verve ütve kopva, most megfogadtam, hogy erre vigyázni fogok
Vettem rá egy ilyen gyári Huawei tokot: [link]
A sarkait teljesen jól védi nagyon patentul áll rajta, ez a szövetes cucc teljesen bejön, nem csúszik le sehonnan az üveg hátlap miatt, tokon keresztül is fel lehet venni ha hívnak a fekete részen át kiíírja a hívó felet és anélkül fel lehet venni, hogy kinyitná az ember a tokot, a fekete részen is érzékeli az érintést. Elsőre nagyon tetszik.
Meg a biztonság kedvéért ebayről rendeltem rá egy 2.5d fóliát biztos ami biztos
: [link]
-
mark!
őstag
megjött az xPRO tok, és mitnemondjak:tökéletes. a kivágások mm pontosak, a gombok nyomkodhatók, és ami a legjobb, hogy egészen rálóg a kijelző ívelt részére,(1mm) ezáltal le lehet rakni kijelzővel lefele. képet majd rakhatok róla.
-
Dominator
aktív tag
Megérkezett az ebay-ről rendelt edzett üveg. Jelenleg azzal és a Nillkin Nature átlátszó TPU tokkal már eléggé védett a telefon.
Megpróbálok később fotót feltölteni róla, de egyébként ugyanaz az üveg, amit valaki már megosztott pár hete. -
mark!
őstag
xPRO tempered glass-t és tokot használ valaki? elvileg a 2 eggyütt teljesen lefedi az ívelt kijelzőt. baromira tetszenek a tokok, a kijelzővédőröl pedig tudom hogy jó, családban mindenki telefonján az van, de ennek a "teljesen körbefogja a telefont meg lefedi" kicsit kamu szaga van.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
glutamin #863 üzenetére
Az iPhone 6 konkrétan a legalapabb műveleteknél is fagy, szóval felejtsük már el ezt az "Apple telefonjai a legjobbak" baromságot. Az iPhone 6 kamerája egyébként harmatgyenge, az előlapi kuka, a hátlapi meg főleg sötétben használhatatlan. Volt hetesem is, az már jobb volt egy fokkal, de a 8-as Samumhoz képest még mindig harmatos.
-
glutamin
őstag
válasz
Zsocy155 #865 üzenetére
Nem rajongok az iphone-ért mert még mindig nem akarnak dual-sim-eset csinálni, nekem viszont nagyon hiányzik ez a funkció.
Magyarországon nagyon erős az iphone (meg úgy az Apple termékek) másodpiaca, ezért bőséges a választék, jó árú és szép állapotú telefonokból valamint nagyon kiterjedt szervizhálózat is van hozzá. Ezt egyelőre más márkáknál nem látni ilyen szinten.
A presztízs dolgot meg nem én találtam ki. Az Apple egy olyan brand-et épített, amit sok munka lesz a többi gyártónak elérnie. A Huawei is nagyon jó úton halad ebben az irányban, de ez a folyamat sok évig tart és ezt nekik is végig kell csinálniuk. Kicsit olyan ez mint mondjuk a Kia/Hiunday páros az autóiparban. Magyarországon messze alulértékeltek ezek az autók még az átlagember szemében. Nincs még olyan presztízsük mint a velük egy szinten lévő konkurenseiknek. Egy tíz éves BMW-től 100 nőből 95 még mindig elalél.
-
ORCA58
addikt
-
flash-
veterán
Sziasztok
Tobbszor volt mar hogy amikor kezembe volt a telefon de mast csinaltam(vagyis tudtomon kivul veletlen valamit nyomkodtam) akkor elkezdett a telefon tarcsazni valakit..
Van a telefonban gyorshivasok funkcio? Mert nem hiszem hogy a telefonkonyvbol tarcsaztam.. Fokepernyorol valahogy.. De mar tobbszor elofurdult.
Tisztelt huawei support:ez hogy tortenhet?? -
Zsocy155
őstag
válasz
glutamin #863 üzenetére
Én biztos nem adnám oda egy iPhone 6-ért a P10 Lite-omat, akármennyivel jobb a kamerája vagy fémebb a háza. De aki pl. imádja az iPhonokat azokat nem lehet meggyőzni és nem is kell. Az Iphone 6 egy jó csúcsmobil amin állítólag minden fizetős és pl. a bluetooth sem kompatibilis a többivel, a P10 Lite pedig egy nagyon jó mobiltelefon.
-
glutamin
őstag
-
Mr.Silkó
veterán
Sziasztok!
Feleségemnek készülök új telefont venni, ezt néztem ki neki, korábban voltak Huawei készülékeink, azokkal nem volt gond. Egy öregeskedő iPhone 6-ot váltana le.
Van valami, amire érdemes odafigyelnem, típushiba, ilyesmi (Media Marktban venném)? A tulajok meg vannak elégedve a P10 lite-tal?
Előre is köszönöm!
-
mizoli
addikt
Én ROMolós típus vagyok, de igazán jól működő recoveryt (mondjuk TWRP-t, még nem találtam.) Bootloader ugyan nyitható, de teljesen jó root szintén nincs, akkor meg sok értelme nincs. Az XDA-n és német fórumokon láttam ugyan próbálkozásokat, de nem ajánlott kategória.
Mit csináltál vele?
-
lovace
aktív tag
-
Armin.K
csendes tag
Srácok valaki tudna segíteni? WAS-LX1C432-m van és az OEMinfo partícióról kéne egy backup :/ légyyszi segítsetek ha tudtok
-
törölt tag
Sziasztok
Swift-keyt használom, és jó lenne, ha az ékezetes betük úgy jönnének elő, hogy az lenne az alapértelmezett, a hosszú gomb nyomására.
Jelenleg is előjönnek az ékezetes betűk, de hosszan nyomva, az alapértelmezés, a speciális karaktereket hozza elő. Az ékezetekért még el kell mászni benne, valamelyik irányba.
Van erre megoldás? -
lovace
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen online áruházat ajánlanátok, ahonnan gyári garanciával, ÁFA-s számlával, a lehető legolcsóbban be lehet szerezni a készüléket? (EU-s változatot)Előre is köszönöm a segítséget!
-
Zsocy155
őstag
válasz
csanady97 #842 üzenetére
Face és messenger használata közben (pláne a kettő együtt) nagyon sok telefon belassul, úgy értem majdnem az összes típus.
Szerintem a Telenor fogja utoljára kiadni a frissítést ha egyáltalán kiadja. A P8 Lite-ra nem adta ki a 6.0-t és nem is titkolta, hogy nem foglalkozik vele. -
csanady97
tag
Sziasztok!
Úgy néz ki ez a teló lesz megvásárolva a Telenortól. Visszaolvasva a fórumban láttam, hogy sokaknál jelentkezett lassulás Facebook és Messenger használata közben, ami ha jól értelmeztem frissétés közben nem jött elő. Telenorosra is megjött már ez a frissítés?
-
Newlachka
őstag
esetleg valakinek volt olyan gondja,mint a kollégámnak,hogy c432b127 telepítése után a kamera nem fókuszál be?
benne volt még a 3-om napba,így visszavitte,de kérdés,hogy mi lehetett a gond?
Factory reset,és low reset nem segített -
Zsocy155
őstag
válasz
csanady97 #834 üzenetére
Szia!
Itt egy vélemény.
Nekem is hasonló a véleményem. Az akksi brutál jó. Gyors a telefon, típushibával még találkoztam. -
csanady97
tag
Sziasztok!
Új telefon vásárlása előtt állok. ezzel a telefonnal is szemezek meg a P9-el vagy esetleg a P9 Lite 2017-el.
Szerintetek melyiket válasszam? Vannak a P10 Lite-nak valami típushibái? Aki már régebb óta használja mondana róla véleményt? Volt -e már valami akadás vagy fagyás? Kamera milyen?Előre is köszönöm.
-
mark!
őstag
a keret is strapabíró, reggel jól odacsaptam az ágy széléhez, de nemtörtént semmi
-
wolf64
tag
Na a múlthéten feltettem a WAS-LX1C432B127 frissítést .Én semmi változást nem vettem észre se gyorsabb , se lassabb eddig is hasított rendesen. Ma Debrecenbe voltam , oda-vissza több mint 300 km A gps tökéletesen ment a Waze-val és a IGO SzülinAppal is ,nem volt semmi eldobás vagy késés.A melegedés az ami tapasztaltam navi közben ,mire oda értem 49 fokos volt az aksi hőmérséklet.Ez mondjuk a többi telómnál is így volt.Töltésnél viszont nem melegszik szinte semmit sem.Ennyi a tapasztalatom , ja éjszaka ha nem megy a net akkor 1%-ot merül.
-
mark!
őstag
az normális, hogy nagyon melegszik a telefon ha töltőn van? kikapcsolva is, próbáltam gépről, másik töltőfejjel, másik kábellel de nem sikerül megoldani. a biometrikus szenzor körüli rész az ami nagyon durván "forrong". mitől lehet?
-
Armin.K
csendes tag
válasz
Huawei HUN #801 üzenetére
Sziasztok! Valahogy elcsesztem az OEMinfo partíciót, nem tud valaki egy TWRP backupot küldeni róla? LX1C432-re kellene
-
Solad
addikt
válasz
Huawei HUN #806 üzenetére
Szia! Koszonom a reakciot, de nen ott lesz a bibi. P9 lite, smart 7 platinum es tesom xiaomija is gond nelkul kuldi a telefonkonyvet, egyedul a mostani telommal van ilyen gond hiaba van bebipalva a vonatkozo rublika.
-
kcsa
veterán
válasz
barathmarton #821 üzenetére
Mate7-en már napi rutin volt gps használat előtti restart, részben én is emiatt cseréltem.
Viszont ezen a gps halál csak egyszer fordult elő idáig (de már ideges is voltam, hogy kezdődik itt is...) -
kutasi
csendes tag
válasz
Az a helyzet, hogy frissítés után nekem is folyamatosan elveszti a gps jelet. Pont úgy, mint a P6, amit ez miatt cseréltem le.
-
mizoli
addikt
válasz
Semmi hasonlót nem tapasztaltam.
De ezek tipikusan olyan jelenségek, amiket újraindítással, vagy ki/be kapcsolással lehet megoldani. Általában -
mizoli
addikt
-
barathmarton
csendes tag
Napokban több problémám is volt a készülékemmel.
Egyik, hogy navigálás nem működött, pont mikor nagy szükség lett volna rá.
GPS jel volt, de a saját pozíciót késve, és össze vissza mutatta, de újraindítás megoldotta.
Másik, hogy a 2 SIM közül, az egyik egyszer csak nem volt elérhető. Se hívás, se sms nem jött meg.
Repülő mód be, majd ki megoldotta a problémát.
Frissítés előtt nem volt semmi problémám.
Valaki más tapasztalt ilyen, vagy hasonló hibát? -
törölt tag
Nincs admin vagy topikgazda a csoportban?
Még mindig nem változtak a szabályok és a pofátlanságnak is van határa."1643 regisztráld napod alatt illett volna elolvasni a szabályzatot.
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban:
A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni." -
Kzohun
tag
Van egy eladásra szánt p10 lite készülékem esetleg akit érdekel msg me...
-
flash-
veterán
válasz
Mr.QwErT #769 üzenetére
Akkor vedd a Rufusz computertől.
én is tőlük vettem, ez egy 20 éve működő számtech bolt, szóval nem kell félni hogy egyik napról a másikra megszünik,stb... -
Wilk919
csendes tag
Hosszas keresgélés után arra jutottam, hogy a hátlapra nem gyártanak védőüveget. De igazából sok értelme nincs is, ugyanis komplett üveg hátlapot árulnak olcsópénzért az alin.
Szóval ha valakinek törik a hátulja, akkor itt talál cserealkatrészt:
Back Glass Cover for Huawei P10Lite -
matex
aktív tag
Kedves "Huawei HUN"! Érdeklődni szeretnénk, hogy erre a 2.5D-s formatervezett kijelzőre hol lehet kapni valódi 2.5D-s üvegfóliát, ami tökéletesen illeszkedik? Ha még nincs (ahogy tapasztaltuk), akkor lesz-e egyáltalán? Köszönjük!
-
krisz727
tag
válasz
Huawei HUN #802 üzenetére
Halk csörgés fokozatos hangosodását szeretném
-
matex
aktív tag
Ma sajnos sikerült leejteni a készüléket, és bár tokban volt, a hátlapjára esett, mégis két csíkban megrepedt az üvegfólia.
Az eddigi tapasztalatok szerint melyik fóliát ajánlanátok? Mert nem szeretnék megint 3.900.-ért venni, valami olcsóbb érdekelne Kínából.
-
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
krisztian112 #604 üzenetére
Szia!
Készíts gyorsítótár törlést, ha ez sem segítene akkor indítsd újra készüléked, ha ez se akkor csinálj egy gyári beállítások visszaállítását.
-
Huawei HUN
Hivatalos
Szia!
Ebben az esetben a telefonodat minden tartozékával együtt, illetve a hozzá tartozó dokumentumokkal el kellene vinni szervízünkbe, hogy kollégáink bevizsgálhassák azt. Amennyiben budapesti lakos vagy személyesen a Huawei Customer Service Centerbe ( 1085 Budapest, József krt. 17, H-P: 10:00-20:00) tudod bevinni. Ha nem vagy budapesti lakos az alábbi linken találod komfort szervizünk menetét http://bit.ly/2juGcm4, a készüléket fel tudod adni a Huawei átvevőponttal rendelkező postákon, ezeknek országos listáját itt tudod megtekinteni: http://bit.ly/1VLIHzx Ha további kérdéseid lennének, írj nekünk bátran. Kellemes délutánt! -
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
karcsi42 #573 üzenetére
Szia,
A készülék nem támogatja az MHL-t, de az USB-s megoldás helyett, figyelmedbe ajánlanánk a „MirrorShare” opciót. Ezzel a lehetőséggel telefon képernyőjét tükrözheted a TV-re. A Beállítások- Speciális beállítások- MirrorShare-t érintsd meg, így aktiválod. Ellenőrizd, hogy a TV-n is aktiválva van-e ez az opció.
Üdv
-
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
krisz727 #730 üzenetére
Szia!
Kérjük ellenőrizd, hogy a Zseb mód be van-e kapcsolva (Tárcsázó- Beállítások -Zseb mód ), valószínűleg ez okozza a hangosodást.
Az írással kapcsolatban, be tudod állítani a Beállítások- Nyelv és bevitel lehetőségnél a Gboardot vagy a jelenleg használt billentyűzet típust prediktív szövegbevitellel és saját szótárral.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Manjaro Linux
- Honda topik
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest