- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok. Egy kérdés. Nektek mennyi SOT jön ki nagyjából?
-
mark!
őstag
válasz
Garfield60 #1797 üzenetére
pont ráfér a tok, csak addig ér ki.
-
mark!
őstag
válasz
Garfield60 #1794 üzenetére
az xprotector olyan, de csak xprotector tokokkal.
-
Garfield60
újonc
Tudtok nekem "üvegfólia" ügyben segíteni? Olyat keresek, ami nem ér a széléig, hogy olyan tokot tehessek rá, ami felér a peremig. Az xprotector ilyen? Most van rajta egy ilyen: https://www.google.hu/search?q=huawei+p10+lite+üvegfólia&dcr=0&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwixzurKkovXAhUK1hoKHQ9ZCd0Q_AUIEigB&biw=360&bih=524#imgrc=uOs_FLP9gGy1bM: de ez nem igazán kompatibilis egy tokommal sem, meg amúgy is összetörtem 1 órával a felrakása után. 😂
-
Feri1977
senior tag
Ez tök egyértelmű, hogy nem gyári fülessel használtam! A G2, és a redmi note 4 sony agybadugóssal, meg sennheiser cx200-al ment, poweramp eq mély magas felrakva optimálisan, és gyönyörű tiszta és hangos. A p9 lite 2017-em meg halkabb, tompább volt a mély és magas hiába eqztam más volt teljesen a hangkép ami kijött belőle. Szintén sony meg sennheiser agybadugós fülessel. Lényeg nagyon kéne ez a telefon, de ha ugyanolyan hangchip van benne mint a p9 lite 2017-ben, akkor halkabbra, és gyengébb hangképre számíthatok ismét..
-
Lozi8
tag
Ja, egy LG G3 fülest is szoktam használni, de mivel itt nincs equaliser, csak egy ilyen gyári mély hang kiemelés, vagy valami hasonló, nem biztos. h jobb mint a 9 lite...
-
Lozi8
tag
válasz
Feri1977 #1785 üzenetére
Az igaz, h szép készülék, nekem fehér van. A p9 lite-t nem ismerem, nem volt. https://www.speedshop.hu/termekek/4007112/nillkin-super-frosted-hatlap-tok-huawei-p10-lite-fekete-ajandek-kijelzovedo-folia.html Ilyen tokkal használom, gyári fóliát fenn hagytam. A hangerő elfogadható (mellette egy Honor 8-at használok), a gyári füles kinek, hogy jön be. Vettem egy Maxell blututyis fülest azzal nagyon szól. A fotó elmarad a H8-tól, de mint tudjuk nem egy kategória, viszont nappal szép képeket lő. Ha meg tudod venni szolgáltatónál 30-40 között akkor (szerintem) megéri. Viszont visszatérni egy olyanhoz, illetve ahhoz hasonlóhoz amit nem komáltál....nem tudom. Én, ha cserélem (majd) nem hüvelyt, bocsi huawei-t fogok venni. Működésileg semmi problémám nem volt idáig. Megbízható készülék. Akksi idő jó.
-
ordogl
tag
Sziasztok!
Wireless töltést tud a telefon?
Ha igen tapasztalata van valakinek? -
Feri1977
senior tag
Pedig mondják jobban néz ki a p10 lite, fémcsik, kisebb is picit már miliméterrel stb. meg újabb erősebb gyorsabb stb. most komolyan akkor ne vegyek ilyet? Mert ezt néztem ki...és nem igaz, hogy ugyanaz a hang IC van akkor gondolom benne..:-(((( mondom az lg g2, és ez a xiaomi redmin note 4 nagyon hangos, és gyönyörű a magas és a mély ha eq-zom, a p 9 lite 2017-nél meg akárhogy állitottam magast és mélyet, nem volt valami tiszta és erőteljes..pedig nagyon szeretnék egy ilyen p10 lite-ot venni.:-/
-
kory24
őstag
válasz
Feri1977 #1782 üzenetére
Szia!
Nekem van P9 Lite 2017 és P10 Lite is.
Szerintem hangban nincs különbség köztük.
Ahogy másban se annyira, hogyha a p9l 2k17 nem jött be akkor a p10 lite se fog.
(Kivéve ha a kevés tárhely miatt nem jött be a p9l 2k17)Úgyhogy, ha neked ez döntő, akkor inkább ne vegyél P10 Lite-ot.
-
Feri1977
senior tag
válasz
JoseGee #1781 üzenetére
Értem, nagyon szépen köszönöm a választ. Amúgy p9 lite 2017-em volt, de túl kicsi volt eladtam, meg a zene hallgatásnál nem volt elég erős a benne lévő erősítő és minőségre sem, elötte g2-őm volt az hangosabb volt, és az eq-val is tisztábban szólt sokkal a poweramp beállításainál, most xiaomi redmin note 4-em van, egy ideig izgalmas is volt, hogy gyors, meg 5.5 colos képernyő, de túl nagy úgy érzem mégis, meg a kamerája sem valami jó...lényeg vennék egy p10 lite-ot, kérdés a hangja tiszta e elég erős e, meg nem fogom e megbánni, mert amikor 5.2 colos telefonom volt kicsi volt, örültem a nagynak a xiaominak 5.5-ös, de rájöttem túl nagy. Szóval ezért érdeklődnék :-)
-
JoseGee
tag
válasz
Feri1977 #1777 üzenetére
Szega. Nos, nekem volt P10 liteom /most édesanyám használja/ és azt kell mondjam, jobb mint a P9 lite. Lányomnak az van és amit leírtál különbségeket, azon kívül is vannak eltérések. Szubjektív, de szerintem a kamerája jobb, illetve a kijelzője is szebb képet mutat. Amíg nem teszteltem egymás mellett a két telefont, a sima adatokból nekem is csak annyi jött le, hogy proci-tárhely-ram a különbség. Persze az EMUI-t se felejtsük ki.
-
Armin.K
csendes tag
Sziasztok! A segítségeteket kérném! Még augusztusban a telómnak elrontottam a szoftverét. Azelőtt WAS-LX1C432B127 volt rajta. Próbáltam visszaállítani, de akérmit is raktam fel rá, nem vo,t hang és az NFC egyfolytában ki-be kapcsolódott. Próbáltam FF-el is, de nem sikerült. Később sikerült Funky Huaweivel ráimádkoznom a WAS-LX1AC432B133-as szoftvert, mert a LX1C-s nem ment rá. De mivel ez nem a gyári, ezért most lehetőleg szeretném visszarakni rá az eredetit, (ami azóta már a WAS-LX1C432B183) FF-el próbáltam, de akármi is van, egyszerűen felteleőül, és ugyanúgy WAS-LX1AC432B133-at mutat. Mi lehet a baj? Ennyire elcsesztem volna az OEMINFO partíciót? :/
-
Feri1977
senior tag
hahó..tud valaki írni amit kérdeztem? :-)
-
znorbika
csendes tag
Érdekes dolog ez az ota frissítés...az enyém független,dual simes, b124 es van rajta.Nem talál frissitest,másoknak meg erkezinek az újabbak.azt gondolnam hogy a független telokra azonnal tolja a Huawei.
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok. Egy kérdésem lenne. Telefon vásárlás előtt állok, és ilyet néztem most ki magamnak. Volt 1 éve amikor kijött egy huawei p9 lite 2017-es telefonom, megvettem, de eltelt kis idő, és nem tetszett, hogy a hátoldala üveg, hiába csiriviri, úgy is tok kell rá, mert kiesik kezedből, így okafogyottá vált a szépsége+tokkal viszont elvesztette a jellegét, a szépségét+eladtam. Utána most van egy xiaomi redmin note 4, ez nagyobb 5.5 colos, gyors nagyon, a hangminősége is jobb volt mint a p9 lite 2017-nek fülhallgatóban mert erősebb az erősítő ic gondolom benne+tisztábban szólt ugyanazzal lejátszóval eq beállításokkal, lényeg hogy ez a teló nagyon jó meg minden, DE a kamerája csapni való...+kicsit néha túl nagynak érzem a telefont, hiába, jobb hogy nagyobb, jobban látom mint a régin, nagy..lehet eladom ezt is, és lényeg p10 lite-ot veszek. Meritek ajánlani a készüléket? Mert gondolom nem sokban különbözik mint a p9 lite 2017, csak a proci gyorsabb meg nagyobb tárhely. De kamerája jobb, meg a zene hallgatás erősebb tisztább esetleg rajta?
Köszönöm szépen a válaszokat!
-
mizoli
addikt
Jött 184-es frissítés a telefonomra.
Pontosan nem tudom mikor, nem jelzett, csak rányomtam a rendszerfrissítésre. -
mark!
őstag
válasz
eladogeppc #1768 üzenetére
be lehet állítani a default helyet. (internal/sd)
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Nagy kérdésem lenne. Az Appok telepíthetők vagy automatikusan átmennek a külső tárhelyre ?
Köszi !
-
kiro.O
csendes tag
-
Garfield60
újonc
Tudtok nekem "üvegfólia" ügyben segíteni? Olyat keresek, ami nem ér a széléig, hogy olyan tokot tehessek rá, ami felér a peremig. Az xprotector ilyen? Most van rajta egy ilyen: https://www.google.hu/search?q=huawei+p10+lite+üvegfólia&dcr=0&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwixzurKkovXAhUK1hoKHQ9ZCd0Q_AUIEigB&biw=360&bih=524#imgrc=uOs_FLP9gGy1bM: de ez nem igazán kompatibilis egy tokommal sem, meg amúgy is összetörtem 1 órával a felrakása után. 😂
-
matex
aktív tag
Egy olcsó, egyszerű OTG kábelt keresnék a telefonhoz, de nem tudom, hogy melyik lenne jó hozzá. A tabletemhez van, de az nagy. Aliexpress-en vagy eBay-en venném. Köszönöm!
-
Dominator
aktív tag
FF szerint már van 187es verzió is, de még nem engedi telepíteni.
-
bubus66
nagyúr
Szia ha a Firmware Finderrel nem menne, akkor itt leírtam, hogy hogyan lehet meg csinálni.
A Boot Loader nyitásról szóló leírást, mindenkinek ajánlom, ha bármi probléma adódik, lelehessen kérni.
-
bubus66
nagyúr
Igen a fullt kell letölteni csak azt jó lenne tudni milyen build volt rajta...
De OTA-n keresztül próbáld így az FF-el
Ha minden igaz a 432 kell neked..
-
-
mizoli
addikt
Nekem a 4 GB-os verzió van (LX1A). Már párszor leírtam, hogy nem láttam érdemi különbséget a 3 és a 4 gigás verzió között (ismerősnek volt 3 GB-os).
ROMolásban nem valami jó a P10Lite, kb. a bootloader nyitható biztonságosan, aztán a bizonytalanság.
Én visszavinném. Ha webshopos, van az a 14 nap elállás vagy mi. -
kcsa
veterán
-
Motar
tag
válasz
Zsocy155 #1739 üzenetére
Amikor vettem, nem a sarki bolt volt a lényeg, hanem a 4g ram és a 2 kártya. Nem az 1000 forinton akartam spórolni. Amúgy meg valami magyar webshopból vettem, de nyilván nem a nagyok közül. De gondolom ez is belefér a "sarki bolt" kifejezésbe
Szóval tudjuk, hogy át lettem verve! Tudtok esetleg segíteni a megoldásban
Rákerestem és több p9 volt ezzel a test cuccal kiadva, de p10-et nem nagyon találtam. Itt a prohardveren is volt gond a p9-nél ez.
-
Motar
tag
Sziasztok!
A telefonomon EMUI 5.1 van, az aktuális verzió pedig: NRD90M test-keys. Andorid verzió 7.0
Miért van teszt nekem fent? Függetlenül vettem pár hónapja.
Normális ez? -
daveee85
csendes tag
-
daveee85
csendes tag
Sziasztok! Tapasztaltatok olyat, hogy egy-egy alkalmazást (pl. Tasker) állandóan legyilkol a telefon, miközben bőven lenne tartalék memória? Minden lehetséges helyen ott van a kivételek között, hogy ne nyúljon hozzá, mégis naponta többször el kell indítani az alkalmazást. Van erre valami megoldás?
-
kcsa
veterán
válasz
Zsocy155 #1714 üzenetére
Mai hír után az is csoda lesz, ha jön Oreo
-
-
Zsocy155
őstag
Ma reggel, együtt töltött időnk alatt először rám ijesztett a telefonom. Bekapcsoltam a Bluetooth-t, erre ő lefagyott és kb. 1 perc múlva újra indult. Azóta rendben működik, a zenét is sikerült bluetooth-on átküldeni. Remélem többet még hasonló sem fordul elő.
-
Zsocy155
őstag
Megkapjuk. Csak hónapok kérdése.
-
vzsryl
nagyúr
Telenoros készüléken van. Ma reggel bejelzett, hogy van frissítés, és le is töltöttem. 185-ös végű.
Feleségemé is Telenoros, de neki nem dobta fel, sőt keresés után se találta. -
ot93
senior tag
üdv, amikor rádugom usb-n a telót a gépre, akkor a pc-n a fájlkezelőben megjelenik ugye a készülék a tartalmával, meg egy másik "cd meghajtó" amin a HiSuite telepítés indítása van.. na most azt le kell választani kihúzás előtt? mert más készülékeket csak lehúzom a gépről, mert azoknál nincs is "kiadás" opció, de itt emiatt bizonytalan vagyok... másrészt elég fölöslegesnek tartom állandóan leválasztani, mert nem a 80-as években vagyunk
le lehet esetleg tiltani azt a "cd"-t vagy nyugodtan huzigáljam le a gépről leválasztás nélkül?vagy ti hogy szoktátok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- Apple asztali gépek
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- E-book olvasók
- Bestbuy játékok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- E-roller topik
- Energiaital topic
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest