- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
matex
aktív tag
Az Euronics-nál a mai naptól akcióban, 10% kedvezménnyel 89.990.-. Bár a neten még 99.990.-, az akciós újságban sincs benne, de telefonon ezt az információt adták, mivel érdeklődtem, hogy a Joy kuponos 20%-ban benne lesz-e.
-
espi38
őstag
Sziasztok!
Valaki tapasztalt e olyan hibát, hogy beszélgetés közben megszakad a vonal?
Az első ilyen problémánál azt gondoltam, hogy a másik fél teloja hibás, de a mai napon szintén megtörtént és úgy vettem észre csak akkor szakad meg ha én vagyok a hívó fél, valaki hasonló negatív tapasztalat vagy csak az én készülémben van a hiba? -
mizoli
addikt
Azt írta, hogy a Nova launcher (valami) hibát okozott, ami után helyreállította rendszert. De előtte én is láttam, hogy nem egészen stimmel, pl. a csúszkákat bizonytalanul lehetett megfogni. De felteszem ismét.
Azt írja, hogy nincs frissítés, WAS-LX1AC432B102 a jelenlegi verzió.
A garancia miatt (is) vettem a MediaMarktban, ha elromilk, visszaviszem
-
N2O999
tag
Mi volt a probléma a Nova Launcher-rel? Nekem hiba nélkül működik.
Van rá frissítés? A 4 gigás verziósra (WAS-LX1A) elvileg B123 a legfrissebb, az itthoni 3 gigásra még nincsen.(#186) & (#187):Nem értem miért erőltetitek a román garanciás emagot meg a drága edigitalt mikor firstphone-nál 87k Ft 2 év gyártói garanciával. (Bár tudtommal a huawei-eket a hírhedt TMX javítja, lehet hogy így jobb az emag garancia.
)
-
mizoli
addikt
3. napja nyomkodom P10 Lite-ot.
(MediaMarkt vásárlás, 349 €, de az Amazonra hivatkozva 17 €-t sikerült "alkudni"
WAS-LX1A modellszám, 4 GB RAM, febr. 1-i Android bizt. javítás szint.Erősen custom rom hívő vagyok, a különböző "UI"-k nem jönnek be, de az EMUI 5.1 nem annyira rossz
A kéretlen alkalmazásokat töröltem, vagy amit nem lehetett (pár Goggle app) letiltottam. Bootloader nyitás, root még visszavan.
Sajnos a Nova Launcher Prime-ot nem szerette, de nem adom fel, a kedvenc launcherem.
Recoveryből csináltam egy factory resetet, cache törlést, és újra belaktam a telefont (idő, dátum nem törlődött).
Furcsa sajátosság, hogy az FM rádió minden kattintásnál elhalkul pár másodpercre. Sajnos valóban nincs RDS.
Az automatikus fényerő szabályozás világosból sötétbe kicsit lassú, fordítva sokkal gyorsabb.
A kamera teljesen felnyomja a fényerőt, ez szabályozhatóan jobb lenne. A vaku lehetne erősebb is.
Van olyan kör alakú widget, ami oválisan jelenik meg, talán a 4x5-ös rácsosztás miatt (Nova 6x7-ben jó volt).Ujjlenyomat olvasó villámgyors, 10-ből 10 felismerés.
GPS szintén gyors, pontos.
Akadást sehol nem tapasztaltam, a görgetés fluid, az érintések azonnal végrehajtódnak. A fejlesztői lehetőségekben az animációkat 0.5-re állítottam.
A hangja számomra meglepetés volt, sokkal jobban szól, mint gondoltam.
A kamera is jobb, mint vártam, egészen jó képeket csinál. Napfényes időben sajnos még nem tudtam kipróbálni.
Eddig elégedett vagyok vele -
Kzohun
tag
emag-on is már csak 90K-ba kerül...
-
iPetras
kezdő
Most nézem, hivatalos forgalmazóknál megjelent a P10 Lite kék színű variánsa. Jól néz ki!
-
mizoli
addikt
2 órája beléptem a P10 Lite tulajok táborába
(MediaMarkt-ban vásároltam).
Kitöröltem a kéretlen alkalmazásokat, vagy amit nem lehet, azokat tiltottam. Most nézem a bootloader nyitás, root lehetőségeit. -
törölt tag
Sziasztok!
Asszony vett a magentánál egy P10 lite-ot. Regisztráltam a HiCare applikációban, de semmit nem ír a garanciával kapcsolatban, hogy mennyit adtak. P9-nél nekem írja a 3 évet!
Mennyi garancia van a P10 lite-ra? Köszi. -
vodrosjozsi
addikt
Örülök, hogy átvették a lite meg a plus kifejezéseket. Érdekes, ezeket nem utálja senki.
-
Kzohun
tag
Sztem egy - másfél hónap és ez is fixen 90 vagy alatta lesz mindenhol...
-
matex
aktív tag
Tudom, hogy van olcsóbban (árukeresőn mindig nézem), de a lakóhelyemen szeretném megvenni, ahova ha probléma van, vissza tudom vinni, nem kell postán küldözgetni, vagy éppen utazgatni vele.
De várok vele még akciós lesz, továbbra is ezt szeretném megvásárolni, ha csak addig valamelyik tulajdonos el nem veszi a kedvem tőle. -
Zsocy155
őstag
-
N2O999
tag
Office Depot-ban 3 héttel ezelőtt is 88 254 Ft volt.
-
matex
aktív tag
A rutinosabbaktól kérdezném, hogy körülbelül mikor várható, hogy csökken a készülék ára? Mert nagyon be van lőve arra a 99.990.-re (Extreme Digital, Media Markt, Euronics).
-
Dixhorn
csendes tag
Sziasztok,
ennek is felkerekedik az üveg széle mint a honor 8-nál, vagy mint a huawei novánál?
tahát a az üvegfólis nem takarja be teljesen, mert nincs síkban az egész?
Éppen ez miatt törött most össze a honor 8-asom kijelzője. Üvegfóiával, tokkal ráadásul.
Egész jónak tűnik ez a telcsi, erre cserélnék, majd ha kicsit lemegy az ára.
-
petati94
tag
Nekem ilyen van már. (WAS-LX1 SS) Nekem sokkal jobban bejön, mint a P9 Lite. Nekem még nem fagyott, nem lassúlt. Külön örülök neki, hogy OTG képes és van benne gyroscope is. A multi tasking is sokkal jobban működik. A GPU-ban viszont pici az előre lépés.
-
baltamas
csendes tag
A kijelzőn lévő gyári védőfólia elegendő védelmet nyújt, vagy érdemesebb lecserélni valami komolyabbra, és ha igen milyenre?
-
kcsa
veterán
Nagyon tolod a csájnafon vonalat, csak egy dolgot nem tudsz, ahogy nézem: blueMerle fórumtárs nem Magyarországon él. Itt nincs valódi márkaszerviz. Hogy mi a jobb/rosszabb azon lehet vitatkozni persze.
Mindenesetre nem értem, jópár év csend után miért pont itt és ezzel a témával kellett megjelenned?
-
csibe1
addikt
"animáció akadva indul el(pl. amikor messengeren küldök képüzenetet)vagy facebookon görgetek,de van olyan érzésem hogy ez optimalizáltsági probléma, ha lesz erre a telefonra 7.1.2 remélem már ott nem fognak ilyen gondok előjönni."
Talán a fejlesztői beállításoknál lehet állítani az animáció sebességét, egy másik telefonnál ez bevált.
A messenger csak zabálja az erőforrást és a memóriát, és mellé még akad is.
Miből gondolod, hogy ez változik egy újabb verziójú rendszeren?
Az android alá is egyre erősebb hardver kell, nem valószínű, hogy az egyéb programok írói foglalkoznak ezzel, ha már a rendszer programozói is figyelemen kívül hagyják ezt. -
baltamas
csendes tag
Ok. Felhívtam őket, korrekt tájékoztatást adtak. Nyugat eu-ból szállítják, ezért a 4GB-os verziót adják bontatlan csomagolásban (tehát nem visszavett készülékek - rákérdeztem), 2 év huawei gyártói garanciával. Most rendeltek be, így van nekik belőle készleten, úgyhogy én már meg is rendeltem tőlük.
-
baltamas
csendes tag
Tudja esetleg valaki, hogy kék színben mikor várható a Mo-i megjelenése a készüléknek?
-
flash-
veterán
válasz
janeszgol #79 üzenetére
Sajnálom,de túl sok időm nem volt még tesztelgetni,elég sok dolgom volt mostanság.
a telefon sebessége:
a programok ultra gyorsan indulnak, gyorsan vált a telefon, azonnal csatlakozik wifire, az oldalak gyorsan jönnek be, de a grafikai résznél vannak még gondok, animáció akadva indul el(pl. amikor messengeren küldök képüzenetet)vagy facebookon görgetek,de van olyan érzésem hogy ez optimalizáltsági probléma, ha lesz erre a telefonra 7.1.2 remélem már ott nem fognak ilyen gondok előjönni.sőt remélem android 8-at is meg fogja kapni..Hang:
Igazából 1-2 emberrel beszéltem telefonon, az alapján nem mondanám nagyon erősnek a telefonáláshoz használt hangszóró hangerejét, de megfelelő.Hangszóró:
pazar, tényleg élmény zenét hallgatni rajta(persze nem egy hifihez képest)zenehallgatás fülhallgatóval:
gyári fülhallgatóval kellemes a zenehallgatás, átlagos androidos telefonokhoz képest jobban szól.(neutron player)3g:
azt vettem észre hogy ahol a z1 compact telefonommal nem igazán ment a mobilnet, ott ezzel picit jobb,de ez
lehet? inkább csak megérzés.wifi:
wifi antennája egyértelműen erősebb a fenti telefonhoz képest, szobában stabilan megy a wifi,előző telefonnal szakadozott.
speedtest mérések:
letöltés: 145 megabit
feltöltés: 197 megabitGPS:
3 másodperc alatt pozicionál (igo) szóval elég jóakksi:
igazán jó akksi,és a rendszer nagyon jól van optimalizálva, ha le van zárva képernyő nem igazán merül.Nagyon jól meg lehet adni minden programnál hogy a rendszer bezárja -e a képernyő lezárása után vagy sem. Ez egyúttal egy sarkallatos pont, mert vannak programok amiknek nem árt futnia, pl messenger hogy megkapjuk az üzenetet, vagy strava ha pl. kerékpározunk, ilyesmi. természetsen be tudjuk ezeket állítani hogy ne záródjanak be. De sajnos hiába állítjuk be, az optimalizálás átállítja ezen beállításokat, én tehát ezért nem ajánlom a használatát.szerintem ha merül az a kijelző használata miatt van.kijelző:
ips, nagyon szép,de a fényérzékelő nem mindig találja el az optimális beálítást.z1 compactban volt adaptív fényerő szabályzás, itt ezt nem találom sajnos.
szemvédelem nagyon jó funkció, lehet állítani a kép melegségét-hidegségét de sajnos nem érték alapján hanem színpalettán való rámutatással.felület:
nem rossz, de én pár éve megvettem a nova launchert, és annál tettem le most is a voksom, nálam bevált.ujjlenyomat olvasó:
pazar, villámgyorsan feloldamiket hiányolok:
-felső program ikonsorba nem lehet berakni az energiatakarékos mód ki-be kapcsoló ikonját
-hangerő levételkor nem jön elő a visszahangositás ideje funkció
-rezgőnél nem lehet rezgés módokat berakni
-adaptív fényerő szabályzás hiányaés végére pár kamera kép. ezeket séta közben minimális állitgatással csináltam, tényleg csak futtában készült képek.
LINK -
Ronam
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy ha küld a netbank egy sms-t, és van benne számlaszám, akkor hangjegyet rak 1-2 szám helyére? P8-on működik rendesen, gondolom valami Nougat sajátosság
.
-
kcsa
veterán
válasz
mjani1172 #130 üzenetére
Maximálisan +1
Én már megtanultam hogy a hardver nem minden. Volt már (a fórumban istenített) xiaomi-m is (redmi note). Hát olyan szar telefonom még nem volt, hátlap repedezett a sarkokon - pedig vigyázok mindegyik telefonomra - minden update javított egy funkciót, de egy másikat rontott. GPS lassú és pontatlan. Kollégáméról (ugyanez a típus) hámlott a festés a hátlapról.
Ráadásul a Huawei garanciáról iszonyatosan pozitív tapasztalatom van (nem vitatom, másoknak kevésbé pozitív a véleményük).
-
mjani1172
addikt
"Nyers hardver alapján meizu.
Aztán meg ki tudja...
"
Én egy kicsit csalódtam a meizu márkában,eddig két termékhez volt szerencsém,mindkettő hibásan jött,és közel sem volt meggyőző más dologban sem.
Ebből természetesen nem azt vonom le hogy mindegyik ilyen, de én már nem számolok a márkával.A másik a garancia.Nem vagyok elájulva a Huawei-től, de 2 év garancia egy ilyen termék esetében nekem sokat számít,sőt döntő érv. (Nálam sok minden elromlik,valahogy peches vagyok,pedig nagyon vigyázok mindenre)
-
blueMerle
veterán
Köszi, úgyfest az M5 Note lesz a befutó
-
kcsa
veterán
válasz
mantequilla #127 üzenetére
Tehát "pont" a felén túl is van már, emez meg egy hónapos. A teljesítménye egyértelműen magasabb, de kirin hardverre romolós közösség is kisebb, ha egyáltalán. Ezért választottam az újabb típust (én).
-
blueMerle
veterán
Szerintetek Huawei P10 Lite vagy Meizu M5 Note (B20 LTE) ?
Kellene valami a Moto G4 Plus után, mivel az sikeresen széthullott, ezt a kettőt néztem ki, árban nagyjából 70 euró eltérés a Meizu javára de ez teljesen melékes, ez nem döntő érv. -
nordo
tag
Milyen önigazolásról beszélsz?
Az meg,hogy nemsokára kifut a támogatásból nem igaz,pont most fog kijönni rá az első update.PLATFORM OS Android 6.0 (Marshmallow), upgradable to 7.0 (Nougat)
Chipset HiSilicon Kirin 950
CPU Octa-core (4x2.3 GHz Cortex-A72 & 4x1.8 GHz Cortex A53)
GPU Mali-T880 MP4 -
kcsa
veterán
válasz
Wallenberg #107 üzenetére
Nincs duplakoppintásos ébresztés, ujjlenyomatolvasó van
-
tejbele
csendes tag
Ez a Huawei Lite széria nem igazán bejövős
-
Wallenberg
senior tag
Duplakoppintással történő kijelzőfelébresztés egyébként elérhető a Huawei P10 Lite készülékben?
Milyen gesztusvezérlések állnak rendelkezésre a P10 lite telefon esetében?
-
Wallenberg
senior tag
Duplakoppintásos kijelzőfelébresztés van a Huawei P10 Lite készülékben?
-
kcsa
veterán
válasz
janeszgol #101 üzenetére
Innentől nézőpont kérdése, hogy emui nem volt soha rendesen optimalizálva, vagy a hardver gyenge fos. Mate7-et imádtam, azt cseréltem P10Lite-ra az azzal szerzett pozitív tapasztalatok miatt. Azzal együtt hogy nyers hardverben ez jobb, összességében kevés az előrelépés. De tény, hogy az egy csúcsmodell volt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest