Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a friss Moto G Stylus
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Ha szempont a telefon allapota, akkir a p10 lite nem ajánlott.
Nincs rajta gyárilag se gorilla glass se semmi védelem....
És nagyon sérülékeny...
Igaz tokba tehető, azzal hátulja védhető, de kijelzőre nehéz normális fóliát találni 2,5D lekerekitett üveg miatt.
Egyébként nagyon jó teló.
-
BB9360
aktív tag
Üdv!
Ide is írok, mert érintett a topik: középiskolás lányomnak tervezzük lecserélni a Sony E1-es telefonját, kevés az az 512 MB RAM...
Versenyben a Moto G5, a Sony XA1 és a HUAWEI P10 LITE van. Igazából a Sony volt a nyerő, amikor bedobtam a P10-et.
Ha valakinek vannak érvei, ellenérvei, hogy miért jobb (inkább ajánlottabb) az egyik, mint a másik, azt megköszönném!
Telefonálás, közösségi média, fényképezés (leginkább ugye a közösségi médián történő megosztásra, szóval nem fényképész szinten), zenehallgatás, böngészés lenne a felhasználás módja.
Köszönöm! -
mtx1111
csendes tag
válasz
szaboi6512 #2076 üzenetére
Hello! Nekem még mindig ott van.
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
A Huawei ID regisztrációval a garanciát ki lehet bővíteni 1 évvel ez igaz lenne? Olyan információt találtam, hogy a vásárlástól számítva 1 hónap lehet ezt megcsinálni. A probléma az lenne, hogy a telefont karácsonyra szánnám, de már megvan második hete. Sim kártya nincs benne, mert ebbe pici kell a régibe amiből átkerül meg még a hagyományos normál méretű van, szóval csak simán átrakni nem tudom, de ahogy néztem, mintha ki lehet belőle törni a nano méretet is. Szóval sim kártya nélkül is meg lehetne e csinálni ezt az ID regisztrációt vagy a sim kártya mindenképp kellene bele?
-
sambora92
csendes újonc
Bocsi az amatőr kérdésért de soha nem volt még huawei telefonom. Felajánlotta a B184re való frissítést. Jelenleg B182van fent. Érdemes frissíteni ugye?
-
takkert
tag
Valaki nem tudja hogyan lehet freemailt beállítani?
-
esbii22
őstag
Annyi újítást vettem észre hogy ha a galériából törlök képet, akkor először a "kukába" teszi és 30 nap után törli csak.
(C432B185 ) -
Deedays
tag
Hivatalos B185 Telekomos most jött meg éppen...
-
flash-
veterán
-
bubus66
nagyúr
Szia
Az mindegy milyen kártyával használod a dualost, ha a tiedbe gyártó nem ad hozzá frissítést, akkor nem tudod használni...Vagy próbáld meg az ügyfélszolgálattót felhívni és akkor aktiválják neked is (de ez csak tipp)..
Csak a Telekomnál vásárolt készülékek kapják meg.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ordog86 #2071 üzenetére
(#2071) ordog86
Szia igen mivel ebben van a VoLTE hívások!!!!! Ha azokat az alkalmazásokat nem használod amit fel tesz (Telekomos) Nyugodtan törölheted. Meg csengő hangot és üzenet jelző hangot módosít...Nyugadtan telepítheted!!!
(#2073) esbii22
???? -
ordog86
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a firssítést akarja a most Telekomtól vásárolt telefonom felrakni. Ti ezt felraktátok? Van értelme? Vagy csak fölösleges telekomos appokat pakol fel?
Ha felrakom (rossz hogy folyamatosan jelzi hogy új frissítés van) akkor a felrakott appokat le tudom törölni? Bármit változtat a telefonon, pl indító képernyő, stb? Nem szeretnék a gyári Huawei-es romból fos telekomost csinálni... -
flash-
veterán
az igen....
na közbe találtam két céget is melyek megbízhatónak bizonyulnak és állításuk szerint erdeti alapanyagot használnak, és ez még a tűrhető árkategória (30e ft...)
(egyik szugló utca, többet nem akarok írni nehogy reklámnak bizonyuljon)
megpróbálom aztán majd beszámolok az eredményről -
takkert
tag
Hello
hogyan lehet freemail fiókot hozzá adni? -
flash-
veterán
üdv
betört kijelző(érintő működik csak repedt lett) cseréjét hogy tudom a legolcsóbban megoldani?
gondolom érdemes erdetetit mert az utángyártott biztos nem ad olyan szép képet...külföldről rendelni? tudtok valami megbízható eladót? ötlet??(na meg egy telefonos aki kicseréli)
segítségeteket előre is köszönöm
-
SeLe
tag
válasz
szaboi6512 #2051 üzenetére
Európai modell, vagyis esetleges meghibásodáskor nálunk nem szervizeltethető! Ennek tudatában mindenki döntse el honnan is szerzi be.
-
esbii22
őstag
Emagon Black Friday-en 68.000 a telo
🙂 -
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Érdekelne,hogy moddolni lehet-e a telót?
Gondolok itt aroma installeres gyári tisztított romra, viper4 stb...
Ha lehet,akkor linket kérnék hol lehet beszerezni hozzá ezeket.
Köszi -
bubus66
nagyúr
Pedig szerintem ettől jobban nem tudom meg cáfolni, mint ahogy leírtam.
Mint mondtam egypárszor beszéltem, velük, nincsenek a helyzet magaslatán nagyon sokszor. Való színű, hogy csak leakart rázni.
Teljesen felesleges felnézniük, különben regisztrálva vannak itt..
-
matex
aktív tag
@Zsocy155: Örülök, hogy csak 4-6 nap. Rosszul tájékoztattak anno.
@bubus66: Pedig elég meggyőzően mondta.
Vagy csak nem tudott mit mondani, amivel lerázzon...
Kértem, hogy nézzenek fel a mobilarena fórumára, van még itt pár elégedetlen vásárló.
-
bubus66
nagyúr
Ez az IMEI szám egy baromság mert ha dualosítom a készüléket ugye az IMEI az csak egy marad, és ugyan úgy megkapja a dual frissítést OTA-n, ez tesztelve lett a P8 Liteval és a P9 Litevel mint a gyári dual, tehát ha az IMEI szám által kapná meg akkor a DUALOSITOTT nem kapná meg mivel csak egy IMEI van
Beszéltem velük anno a copy/pasten kívül nem nagyon ismernek mást..
-
matex
aktív tag
A B124-es frissítésen ragadtak figyelmébe:
Hogy ki vette a fáradtságot ahhoz, hogy felvegye a kapcsolatot ez ügyben a Huawei-jel, azt nem tudom, de én megtettem.
Beszéltem egy ügyintézővel, de mivel sokra nem jutottunk, ezért felajánlotta, hogy visszahív egy kolléga, aki tudhatja a választ. Másnap fel is hívott. Próbáltuk a rendszerfrissítéseknél, a Huawei Care-rel, SIM kártya nélkül, de egyikkel se jártunk sikerrel. Felajánlotta, hogy a szervízben fel tudják rakni a legfrissebb verziót. De kinek ér meg egy frissítés két hét telefonnélkülözést?
Kérdeztem, hogy miért van az, hogy a tulajok össze-vissza kapják, vagy éppen nem kapják meg a frissítéseket. A válasz: az IMEI szám alapján kapják meg a telefonok a csomagokat.
Hogy miért van így, azt ő sem érti. Valamint két hónap alatt meg kell jönnie, ha nem, akkor szerviz.
Mindkét ügyintéző nagyon készséges volt, többször elnézést kértek a kellemetlenség miatt.A lényeg, hogy jönni fog, csak idő kérdése. A szerencsés IMEI számmal rendelkezők pedig előnyben.
-
sambora92
csendes újonc
Érdemes a 4gb-os verziót választani? Ha nem nagy árkülönbséggel tudnám beszerezni, akkor megéri -e? Tehát ha használat után kilövöm az alkalmazásokat, akkor hozzátesz -e annyit a napi használathoz hogy érdemes legyen számba venni?
-
ORCA58
addikt
válasz
viharkabat #2035 üzenetére
Már világos!
-
ORCA58
addikt
válasz
viharkabat #2033 üzenetére
???
-
viharkabat
aktív tag
Na ez egy ronda sunyi bug. Tetszik a készülék (azért is nézegetek régebbi véleményeket is) és bár eddig is volt pár részlet, ahol érzésre kompromisszumot kellene kötni, de ez lehet, hogy beteszi a kaput.
Alszom rá... -
kcsa
veterán
Úgy tapasztaltam hogy ha kilépsz, törli. Csinálj bőven helyet, mert FF kétszer is letölti az updatet mire sikerül neki felraknia (nálam legalábbis, de másoknál is ez a tapasztalat). Failed-et kaptál, de pl. security patch level nem emelkedett áprilisról későbbire?
Én most 184-en vagyok (WAS-LX1C432), de ez már a második update, úgy emlékszem előtte a 182 volt.
-
toompa
őstag
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Független LX1C432B124-es telóm van.
Lesz erre a telefonra újabb hivatalos frissítés vagy ennyi volt a támogatottsága?Felraktam ezt a FF progit de nekem eleve nincs is benne ilyen proxi beállítási lehetőség, a setting teljesen másképpen néz ki mint a képeken.
A Gyártónak mi a hivatalos álláspontja? -
sambora92
csendes újonc
Sziasztok!
Most tervezek venni egy P10 lite típusú készüléket. Akinek már megvan egy ideje tud mondani esetleg negatívumot ami miatt nem ajánlja? Pozitívum is jöhet
de inkább a negatív érdekel ami miatt esetleg mégsem emellett döntenék.
-
kiro.O
csendes tag
Sziasztok!
Most küldött a telefon értesítést, hogy felhasználtam a havi adatkeretem 90%-át. Na most ez azért vicces, mert valamiért két éve 19-e lett a fordulónap, ma huszadika van. Eddig be is lehetett állítani a kezdőnapot, legalábbis az azóta 5.1-es androidon stagnáló Sony-ban volt ilyen lehetőség. Bónusznak még a Telekom app is durcázik és az se mutatja az adatforgalmat, csak weben :'D -
petati94
tag
válasz
viharkabat #2010 üzenetére
Szia!
Gond nélkül lehet vele OTG-t használni. -
viharkabat
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem a készüléket, arról nem találtam egyértelmű infót, hogy vajon OTG.képes-e? Volt ahol le volt írva, hogy igen, máshol meg az, hogy nem. Mi a valóság? -
SeLe
tag
Sziasztok !
Esetleg van valakinek infója arról, hogy Black Friday alkalmából lesz valami nagyobb kedvezmény valahol a készülékre ?
-
HAGYMAFA
tag
Sziasztok!
A lépésszámot hol lehet beállítani, hogy mutassa pl lezárt képernyőn?
Valahogy így: https://integratedinfo.com.my/wp-content/uploads/2017/06/Huawei-P10-Lite-1-768x1024.jpg
Olyat tudtam beállítani, ami fenn az értesítési panelen mutatja.
-
krisz727
tag
Nézegettem az akksiidőket nekem 46 % 3óra 25 perc van hátra. Asszonyé 36 %4óra 21 perc. Ultrában meg 9 óra neki 21 óra. Az övé p9lite 2017.
-
esbii22
őstag
Sziasztok! Nekem mostanában az ujjlenyomat olvasó szarakodik kicsit, kicsit mintha már meg lenne kopva, és szinte már csak 2. 3. próbálkozásra ismeri fel az ujjamat. Ha picit koszos akkor egyáltalán nem.(Cnc gépkezelőként dolgozom). Felvettem újra őket, de kicsit idegesít. A telefon telenoros, áprilisi vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei aktuális csúcsmodelljének kalóriaszegény kiadása idén sem okoz csalódást, a kivitel, a felhasználói élmény és az árazás is összhangban van. Egyébként semmi izgalmas nem történik.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Home server / házi szerver építése
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest