- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
Elveszett egy régi sms-em. Aztán ujraraktam a telot. A biztonsági mentés be volt kapcsolva. Valahogy elő tudnám varázsolni azt az üzenetet? Gmail volt beallitva mint email cím.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
N2O999
tag
válasz hevizms #3054 üzenetére
Nem hiszem hogy egyetlen alkalmazás a tettes, mindenesetre nem javít az időn az biztos. Ahol a bekapcsolt kijelző ideje van, nézz rá a szoftver menüpontra is hogy mi mennyit fogyaszt.
Vagy a hardvernél esetleg a cella készenlétet nézd meg mennyi a hálózatkeresési idő.
Találkoztam olyan esettel, ahol az illető munkahelyén rossz volt a térerő, így gyakorlatilag reggeltől-estig a hálózatot kereste a telefon, ezáltal merült mint a Titanic.[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
Valakinek esetleg van ötlete hogy FR után hogy tudnék visszahozni egy sms-t? Biztonsági mentés és a huawei cloud is be volt kapcsolva.
Fontos lenne mert egy belépéshez lenne rá szükségem.[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
válasz petati94 #3057 üzenetére
Nem jól tudtad, ha a Huawei Cloudból állítok vissza egy biztonsági mentést akkor abban benne van minden a hívásnaplóm, az üzenetek, minden
Így szerencsére meglett minden, hátha valaki hasonló cipőben lesz mint én.[ Szerkesztve ]
-
petati94
tag
válasz esbii22 #3061 üzenetére
Most okosabb lettem
Más:
Mivel a múltkor az egyik fórumtársnak eltűnt a Rendszerfrissítés menü a telefonból, így készítettem egy leírást, hogy hogyan lehet, úgy is FF-et használni,ha a készülék nem indul el, vagy a Rendszerfrissítés menü eltűnt.
Továbbá hasznos lehet, ha szolgáltatói ROM-ot szeretnél újra telepíteni, vagy a bootloadert szeretnéd nyom nélkül visszazárni, de nem tudsz szervíz ROM-ot használni.
A leírás itt érhető el:
[ Szerkesztve ]
https://petranyidev.hu/
-
krisz727
tag
Sziasztok
Telefonkönyvben 20-30 név duplán van. Egyesítem őket majd egy két pár nap és újra duplán jelennek meg. Mit lehet tenni hogy megmaradjanak egyesítés után? -
Deedays
tag
válasz hevizms #3054 üzenetére
Facebook ha háttérbe engedélyezve van illetve ha felénél fentebb van tokva a fényerő az isbzabálhatja. Én facebook ot gyári böngészőből használom kitettem ikonba így szinte ugyanaz mint az alkalmazás illetve még a mobil net ami szívhatja.
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 20 Lite
-
Dominator
aktív tag
Lehetséges, hogy a Facebook és a Messengeren lassítja le annyira a telefont, hogy legszívesebben kihajítanám? Rendszeres sok másodperc hosszú akadások vannak szinte folyamatosan. Vagy lehet ez az új rom hatása? Hogy érdemes nekiállni a hibakeresésnek?
-
rubitomi
csendes tag
Sziasztok,
A segítségetek kérném. Ha volt róla szó korábban, akkor sorry.
Szóval párom kapott egy Nokia Steel HR-t a p10 Lite mellé. Nyilván csak azt néztem meg, hogy android 5.0 felett kompatibilis a cucc, aztán most vettem észre, hogy a p10 Lite kivétel, ahogy a többi p Lite is.
Szerintetek mi lehet az ok, illetve szerintetek van rá valami megoldás?
Köszinagyon jól állunk, már majdnem elkezdtük
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm pár napja vett egy ilyen telót, milyen beállításokat, funkciókat érdemes bekapcsolni a minél jobb akkuidőhöz?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
Deedays
tag
válasz hentes555 #3071 üzenetére
Ha facebook alkalmazást használ az képernyőlezárása után záródjon be illetve ha nem használja a mobilnetet kapcsolja ki. Mást szerintem nem igen érdemes állítgatni. Fényerőt kb felén használom. Így nekem elmegy 12órába úgy hogy wifin netezek illetve játszom egy kis pókert is esetleg 1-2 videó youtube on stb... Szerintem nagyon jól bírja az aksi.
Huawei Mate 20 Lite
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki hozzáértő, hogy milyen 8.0-k vannak itt?
Lassan jön nekünk is? -
veterán
Üdv!
Ha valakit érdekel egy pozitív tapasztalat a telekomnál vásárolt single-ből -> dualosításról, akkor íme itt egy
A fájlok letöltését nem számítva 1 óra alatt készen voltunk mindennel a bl nyitással kezdve (én mondjuk csak távoli segítséget nyújtottam).
Telekomos (és tudtommal járt benne telenoros is) kártyák mindkét helyen működnek.
Ezt a leírást követtük a dualosításhoz, előtte a bootloader nyitáshoz ebbe a leírásba néztünk bele. TWRP-ből a dualosításos leírásban lévőt használtuk.[ Szerkesztve ]
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
kaszlaci
csendes tag
Ma délelőtt megjött OTA megjött ez a frissítés: WAS-LX1C432B206
Két kártyás független készülék.
Semmi látványos, csak a márciusi biztonsági frissítés -
szisza
újonc
Engem csak a HWOTA menete érdekelne😊
-
pity02
tag
Teljesen gyári 8.0 béta, illetve log, ami ahogy eddig látom, azt jelenti, hogy van egy értesítés, miszerint szeretne log-ot készíteni, és ha kész, akkor elküldeni, de kihagyható. A visszaállást még nem próbáltam, bár van egy 203-as ROM, ami elvileg pont arra való (a legfrissebb).
Szisza, ebéd után írok. -
Tybee21
senior tag
Sziasztok!
Ma frissült a telefon a B206-os végű verzióra, és a frissítés óta bent ragad az X, ami akkor jelenik meg, amikor a messengert ki akarom teljesen kapcsolni, folyamatosan látszódik, minden képernyő előtt. A teló ettől működik, de zavaró. Ötlet, mi lehet az oka?
Üdv![ Szerkesztve ]
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest