- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasdbence
csendes tag
válasz
hentes555 #3210 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet mostanában ami elég zavaró ha épp csak egy buszmenetrendet akarok google térképben megnézni és vagy 1 percig csak áll a telefon és gondolkodik. Amikor megvettem nagyon gördülékeny és gyors volt, sőt a mia napig is ilyen, de van hogy rájön az 5perc és csak azért se megy rendesen. Jah és az akku idő is lecsökkent eléggé pedig semmi olyan komolyabb app nincs rajta és az esetek felében nem bírja ki estig pedig nem szoktam töltőn hagyni.
-
Deedays
tag
válasz
hentes555 #3071 üzenetére
Ha facebook alkalmazást használ az képernyőlezárása után záródjon be illetve ha nem használja a mobilnetet kapcsolja ki. Mást szerintem nem igen érdemes állítgatni. Fényerőt kb felén használom. Így nekem elmegy 12órába úgy hogy wifin netezek illetve játszom egy kis pókert is esetleg 1-2 videó youtube on stb... Szerintem nagyon jól bírja az aksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest