Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
Szép napot!
Barátnőm kb. egy hónapja vett egy P10 lite-ot, aztán tegnap mondta, hogy néha beszaggat, sok idő amég beadja a kamerát, galériát meg úgy az egész rendszer akad néha. Ránéztem, nekem is volt hogy csak simán a beállításokban görgettem és elég darabosan ment.
Gondoltam biztos tele van a ram, mert sok közösségi appot használ: FB, messenger, Instagram, Tumblr, Snapchat fent vannak és elég aktívan használja őket. Na de a ram fele még szabad volt.Valaki tudja hogy mi baja lehet, miért ilyen akadozós a rendszer?
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm pár napja vett egy ilyen telót, milyen beállításokat, funkciókat érdemes bekapcsolni a minél jobb akkuidőhöz?
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Valaki használ Xprotector tokot? Elvileg csütörtökön jön meg a teló, szeretném biztonságban tudni, hogy egy esetleges leesésnél nehogy elrepedjen az üveg az elején vagy hátulján. Ezt a márkát néztem, mert jó lenne ha minél hamarabb kézhez kapnám és jókat olvastam róla. A 2 mm-es strong case esetleg van valakinek? Én azt néztem leginkább, bár nem tudom, mennyivel véd jobban, mint egy ilyen fajta, gondolom az "ultra vékony 0.33" kb. semmit nem véd.
Továbbá ha van valakinek ebből a márkából üvegfólia is, arról is szívesen olvasnék véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Opel topik
- PlayStation 1 / 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel topik
- Vicces képek
- PH! Darts
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone 15 Pro Max Natur Titan 512GB, 3év gari
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest