- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
hevizms #3312 üzenetére
Ez sok összetevős. Korántsem biztos, hogy akku probléma van. Szerintem inkább valami folyamatosan szívja az akkut. Tipikusan ilyen a Facebook, de bármi más is lehet. Én csinálnék egy factory resetet, és csak nagyon megfontoltan telepítenék alkalmazásokat.
Garancia tapasztalatom nincs. -
N2O999
tag
válasz
hevizms #3054 üzenetére
Nem hiszem hogy egyetlen alkalmazás a tettes, mindenesetre nem javít az időn az biztos. Ahol a bekapcsolt kijelző ideje van, nézz rá a szoftver menüpontra is hogy mi mennyit fogyaszt.
Vagy a hardvernél esetleg a cella készenlétet nézd meg mennyi a hálózatkeresési idő.
Találkoztam olyan esettel, ahol az illető munkahelyén rossz volt a térerő, így gyakorlatilag reggeltől-estig a hálózatot kereste a telefon, ezáltal merült mint a Titanic. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest