- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurka81
tag
Hát nem tudom ki hogy van vele de egyre jobban rühellem az OREO-t,visszaállítani nem lehet,szar az egész,messenger nem jelez csak halkan pityen majd később valamikor elcsilingeli magát,a böngésző villog mintha frissítené magát az oldal, volt egy kedvenc hívásrögzítőm telepítve, az hol megy hol nem,szóval egy kalap sz@r, a nugat-tal nem volt semmi bajom,ott ment minden szépen.Lassan odajutok hogy még a telótól is megválnék.
-
vmaxter
tag
Sziasztok!
A telefonom teljes lemerülés után kikapcsolt. Feltöltöttem maxra, beírtam a PIN-t és nem indul el a rendszer. Eljut a bejelentjező logóig, de ott megfagy. Nem tudom sem kikapcsolni, sem újra indítani. Kikapcsolási kísérletre csak annyit reagál, hogy elalszik a kijelző, de 1-2 mp- múlva újra előjön a logó és marad is. Semmilyen gombkombínációra nem reagál.
Van valami ötletetek mit lehet ilyenkor tenni? A memóriája eléggé tele van, de nem fullra. Esetleg haggyam így, hátha lemerül és kikapcsol...
Köszönöm
-
atees
őstag
Sziasztok!
Testvérem betörte a telefonja kijelzőjét. Hol érdemes kicseréltetni? Van rá valami bevállt megoldás? Esetleg kinából rendelt kijelző használható hozzá? -
pch
senior tag
Jött ma Vodafone-re frissítés.
Android biztonsági csak.pch
-
szakmaster
tag
Sziasztok!
Egy ideje már szenvedek a telefon Bluetooth szolgáltatásával, ugyanis nincs olyan bluetooth füles amivel a telefon értékelhető hangminőséget tudna produkálni. Az új Android frissítéstől vártam csodát, de csak rosszabb lett a helyzet.Úgy szól, mintha egy 64 kbit-es MP3 tömörítést engedne rá a zene streamre.
A fülesem más eszközökkel, telefonokkal tökéletes. Próbáltam már újrapárosítani a fülhallgatót, a telefon developer menüben is kapcsolgattam bluetooth beállításokat, de mindig visszaáll alapértékekre.
Szeretem ezt a telót, de nagyon idegesít, hogy ilyen vacakul szól. Tapasztalt már bárki ilyet? Külföldi fórumok tele vannak sajnos panaszkodó tulajdonosokkal.
-
krisz727
tag
Sziasztok
Oreo óta ha hazaérek, nem csatlakozik autómatikusan wifire. Azelőtt ment még ha ki is volt kapcsolva a wifi.Hazaértem kapcsolódott rögtön. Lehet ezen mókolni valahogy? -
Dominator
aktív tag
Még nincs 2 éves a telefon, de az akku ha eléri a 20 százalékot, onnan 5 percen belül kikapcsol. A szervízben tudnak ezzel kezdeni valamit? Van még hozzá csere akku?
-
raisen89
csendes tag
Másnak is volt ilyen?
tegnap elalvás előtt kinyomtam a telón a wifit. hogy ne hangoskodjanak az értesítések korán reggel , mikor még alszok.
mikor felkeltem, leveszem a telót a töltőről, és azt látom, hogy frissült az androidja, ANGOL LETT, más a háttér (az alapháttér visszajött), mások az ikonok elrendezése a 2.lapon (nem a kezdőképernyőn), feltett 3 másik cuccot is a 3.lapra (Game suite, phone clone és Tippek).
Ezt hogy gondolta a telefon?
főleg wifi nélkül.
beállításokban is összevont sok mindent.akadást és fagyást én is tapasztaltam a telefonon az elmúlt hetekben. pedig nem erre számítottam egy csúcskészülék kistesójától.
8.0-ás android van rajta éppen.
-
törölt tag
Üvegfóliából tudtok a telefonra jó minőségűt, méretpontosat? Ami rendesen feltapad...
-
Wilk919
csendes tag
1000 köszönet PetranyiDEV-nek a B124 frissítés leírásáért!
A Samsung szervizes azt mondta, hogy kiírt neki vmi üzenetet, hogy tégla lehet a telefonból, ha folytatja. Ezért aztán inkább nem foglalkozott vele.
A leírás alapján pikk-pakk frissítettem, szóval vagy full dilettáns volt a szervizes ipse, vagy csak lusta volt megcsinálni.
-
BBandigyerek
tag
Üdv mindenkinek!
Következő problémám volna: gyári visszaállítást csináltam a telómon, full gyári, legújabb szoftverű mókolásmentes P10 Lite. A factory reset előtt csináltam egy biztonsági mentést Cloudra, amit jelez is a tárhely-kijelző, hogy x GB foglalt, mert biztonsági mentés van rajta, továbbá a dátum is stimmel, hogy mikor készült. Viszont ha a telefonnal rákeresek erre a mentésre, csak a Mentés törlése opció szerepel. Bizonyos adatok előkerültek (jegyzetek, névjegyek, mentett wifi-hálózatok nevei ismerősek), de pl. a híváslistám üres, üzeneteim sehol, képeim sehol, semmilyen beállításom, főképernyő elrendezésem, ébresztőm, semmim nincs meg. Laptopon is beléptem a Cloudba, ahol a Visszaállítás Cloudból menüpont alatt csak különböző jótanácsokat kapok, pontokba szedve. Próbáltam HiSuite-tal, az csak fájlból állít vissza, ahogy a telefon saját biztonsági mentés opciója is (tárhelyről vagy HiSuite-ból). Megelőlegezem, hogy én vagyok a hülye, és valami triviális menüpontot nem találok, talán annak is betudható, hogy az egésznek éjjel álltam neki, de valaki segítsen ki, mert örülnék, ha nem kéne egyesével minden alkalmazást, widgetet, miegymást újból előkerítenem, mert kihullik mnden szál hajam
-
Gyurka81
tag
Van egyébként valmilyen mód (leírás) arra hogy visszakerüljön a Nugat a telóra? Már kipróbáltam 1-2 verziót de nem működik.
-
törölt tag
Hali!
Tudom volt téma nemrég, de kinek hogy sikerült visszaállnia régebbi android rendszerre?
HiSuite-ból melyiket tegyem fel gépre, ami képes a telefon visszaállítására?
Ismerősömnek nem sikerült pár hét alatt megbarátkoznia az új androiddal, vissza kellene neki tennem a régit. -
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
A kérdésem az volna, hogy a legfrissebb szoftverfrissítés óta a telefonom ha kikapcsolom, utána mindig visszaáll automatikusra a hívószám kijelzés. Magyarul mindig manuálisan vissza kell állítanom hogy jelezze ki, hogy nem magán telefonszámot jelezzen az illetőnek akit hívni akarok. Erre van valami megoldás esetleg?
Üdv!
-
Gyurka81
tag
Sziasztok.
Egy kérdés, nektek működik a böngészőből indított facebook-ban a Hangulat/tevékenység opció? Nálam ha rábökök egy pillanatra megjelenik majd csak egy fehér oldal fogad.Amióta oreo van azóta nem működik,de az FB app -ban sem megy.Másnak jól működik? Már kétszer újrahúztam a telót de nem változik. -
Endkiller
csendes tag
Igen, a factory resetet nem csináltam meg, lehet az volt akkor a baj. Köszönöm, megpróbálom akkor úgy.
-
krisz727
tag
Sziasztok
Megbolondult ma az akksim. 45ről.hamar lement a zsebembe 18 ra. Nézegettem mi lehet. 13,fél perc múlva 9%.kibekapcs,majd kiírta hogy fél perc és kikapcsol. Iphone töltő lassan nyomatta 41ig.videók stb 36,majd lement 34 ig. Na ott volt kb 2 órát fél óra aktivitással. Na mondom alvás, kikapcs, töltő bedug kiírja hogy 66 %
Na ezen igazodjatok el. -
Endkiller
csendes tag
Sziasztok! Egy megoldott problémám van, amit nem tudok megoldani. A telefonomon az a csodas b124es update van, ami nem tudja fogadni a frissiteseket, így nem tudok frissiteni. Viszont megcsináltam a frissítést a b183-ra, azonban ez se sikerült. Van erre valami működőbb megoldás? Vagy valamit én csinaltam rosszul. Ahogy írta, rámásoltam a dload mappába a fájlokat, majd tárcsázón keresztül beléptem a service menube, es onnan indítottam a software update-ot sd kártyárol. El is ért 100%ra,de mégse frissült. Előre is köszönöm a segítséget!
-
krisz727
tag
Sziasztok.gépelős billentyűzet legkisebb méretben elfoglalja a fél képernyőt. Asszony p9lite közepes méretben kisebb. Ma tapasztaltam ezt a nagyobbodást. Másnak ilyen?
-
DrDobos
őstag
Srácok, egyik pillanatról a másikra lefagyott a telefonom, semmi gombra nem volt érzékeny, kivéve a kikapcsológomb hosszú nyomására. Ezáltal rögtön újra is indult, viszont nem jutok tovább a piros Huawei logónál
Mit tudok tenni? Még nem akarnék rögtön factoryt csinálni, sok a telefonon lévő adat
-
krisz727
tag
Sziasztok
Blutusszal hallgatnék hangszórón ezt azt és nagyon lassan tölt be pl a facebook vagy amiket akarok nézni. Kikapcsolom megy gyorsan minden. Ennyire megfogja a rendszert? -
toga75
csendes tag
Kikapcsoltam a bluetooth hang átvitelt,és azóta az okosórámon nem tudok telefonálni,csak a telefonnal.Hol tudom visszakapcsolni?Nem találom sehol az opciót!
-
törölt tag
Üdv.
Létezik, hogy Telekomos vason alapban nincs google play?
Lehet rá varázsolni biztonságosan? -
Dexter-2000
őstag
válasz
Dexter-2000 #4142 üzenetére
Hozzáadtam a googel fiókom, és megjelentek a frissítések.
Jelenleg WAS-LX1 8.0.0.370(C432) Ír a Built-szám-nál
úgy néz ki akkor minden okés
-
zombinyuszi
csendes tag
sziasztok!
olyan alkalmazást keresek, ami ugyanazt tudja, mint a ne zavarj!-mód, de külön szabályokat lehet megadni a két sim-kártyára. van ilyen egyáltalán?
-
TIT
veterán
Sziasztok!
Tesóm osztrákoknál él és a szolgáltató adott neki egy P10Lite-ot,viszont a menüben nincs dual sim rész,ahogy láttam ez a wifi felett van a beállításokba.
Most itt olvasom és gyanítottam,hogy a szolg.1 simes szoftvert rakott rá...kedves,ezért utálom őket,mindig kókányolnak a szoftveren.A 2 sim hely megvan.
Szoftvercsere megoldja vagy marad így?
Eleve ha benne van az osztrák kártya és a magyar voda a pint el se fogadja,ez se normális.
Ha az osztrák számot átirányítom a magyarra akkor az osztráknak egy telóba kell lennie vagy lehet az asztalon?
Model: WAS-LX1 -
esbii22
őstag
válasz
Dexter-2000 #4137 üzenetére
Milyen build számú az android verzió? B124? Vagy b185? Csak b209/b210 után dobja fel a frissítés lehetőségét android oreora.
-
Zsocy155
őstag
válasz
Dexter-2000 #4137 üzenetére
Semmit nem talál, 7-est sem? Mert akkor lehet, hogy utána már a 8-ast jelezné.
-
matex
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #4135 üzenetére
Nekem a 8-as van fent. Nincs gondom vele, ugyanúgy fut, mint a 7-es, viszont több új funkció tud. Sokan visszaálltak a Nougat-ra, én biztosan nem fogok.
-
Dexter-2000
őstag
sziasztok,
most került hozzám egy ilyen készülék.
Jelenleg 7-es droid van rajta, és még mielőtt belaknám frissíteném 8-ra.
Olvastam a kommenteket, és eléggé vegyesek a visszajelzések (viszont a 8-as droidra hajlom ha lehet)OTA-n még nem kaptam meg a frissítést de HiSuite-tel fel tudom rá dobni gondolom a 8.0-át(WAS-LX1 es típúsú a telefon.)
szerintetek érdemes fríssíteni a készüléket?
-
shanya83
tag
Egy kis segítség kellene, miért nem tudom szinkronizálni az órát a telefonra (csak a lépés nem akaródzik), csak 1x-er, amikor először összepárosítom őket.
órán: 2.8.1.0
telefonon: Amazfit 2.5.4 Gidano-s, de a Play-essel is ezt csinálja -
hori-zoli
tag
Üdv.
Vissza raktam a B209-t, mert nekem sem tetszett a 8.0 rom.
Viszont, hogyan tudom lekapcsolni a rom frissítési értesítést mert állandóan zaklat, hogy van új elérhető frissítés!!?? -
choby75
csendes tag
Biztosan pofonegyszerű de nem bírok rájönni ...az értesítések hangerejét ( viber, messenger,fb..) hol tudom szabályozni ill. beállítani ? Valamint a Youtube ( a gyári verzió) nekem sem fut a háttérben csak aktív kijelzővel ..erre van megoldás ? Köszi ha valaki tud érdemben válaszolni
-
saca23
aktív tag
-
Fla$hly
aktív tag
Sziasztok,
Hat, be kell valljam, ilyen szar telefonom meg eletemben nem volt...
Aki teheti, es telefonvasarlason tori a fejet, ezt a telefont kerulje el...Iszonyat lassu, akadozo, a legegszerubb feladatok is masodpercekbe kerulnek, rengeteg idegesito uzenet, figyelmeztetes kozott.
Fel nem tudom fogni, hogy lehet egy telefont igy kiadni, majd tobb honappal kesobb sem kijavitani a hibakat. Az eletben tobbszor nem veszek Huaweit az biztos.
Volt mar HTC, Lenovo, de egyik sem idegesitett fel ennyire mint ez a sz*r. Sokszor eldobnam a szoba masik felebe...Elinditom a navigaciot a Google Mapsen mobilnettel, erre 2 percenkent kiirja hogy, ha a wifi is be lenne kapcsolva, akkor meg pontosabb lenne a navigalas, erre kilep a Google Mapsbol, es le teszi a hatterbe...
Folyamatos, felesleges, idegesito ertesitesek tomkelege... tehat nem csak hogy lassu, optimalizalatlan a telefon, a rendszer is kritikan aluli.
-
Gyurka81
tag
Aki esetleg akív tokot használ az nem tudja esetleg hogy becsukáskor az óra alól hogy lehet eltűntetni az időjárás ikont,nem használom és teljessen rosszat mutat.Már letiltottam az appot de akkor is ott van.
-
Gyula196906
senior tag
Akinek esetleg nem működik rendesen, : tárcsázóból Factory reset megoldás lehet
-
kory24
őstag
-
szaniszlokar
aktív tag
A feleségemnek van egy ilyen telefonja.
Rendszeresen használjuk a helyzetmegosztás funkciót a google térképen. Azt vettem észre, hogy egy ideje, néhány hete a valós pozíciójához képest 3-400 méter eltéréssel mutatja a helyzetét a térképen. Megnéztem a beállításokban a GPS nagy pontosságra van állítva.
Tapasztaltatok esetleg ti is ilyen problémát? A legfrissebb android van rajta.
Köszi -
do3om
addikt
Egy kérdésem volna:
Youtube, ha megy pl. zene, berakom a zsebbe de gyakran elnyomódik mert ha lezárom a bilt akkor kilép.
Van erre valahol beállítás hogy ne szakadjon meg a lejátszás lezáráskor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- E-roller topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged