- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
baltamas
csendes tag
Hogyan tudom a telefonon megjeleníteni a beolvasott QR kódot? Miután a készülék beolvasta a kódot megjelenik egy kódolt szöveg formájában, valamint a képernyő alján a "Másolás" opció. Erre rákattintva azt írja, hogy a szöveg a vágólapra másolva. Na akkor ezt most hol találom, illetve hol és hogyan tudom megjeleníteni a beolvasott QR kódot, hogy azt például jegybemutatásként használni tudjam?
-
toompa
őstag
Nekem már hiányzott mint egy falat kenyér:
[link] -
akcsy
tag
Sziasztok! P9 mellé keresek egy céges telót. Mivel Huawei nekem bevállt, így csakis márkán belül szeretnék egy másikat. Melyiket ajánlanátok: P9 Lite 2017 avagy P10 Lite?
-
Septum15
aktív tag
Nagyon sok különbség nincs a kettő között, de a p10 egy picit gyorsabb, erősebb.
Kirin 658 van a p10liteban, mig Kirin 655 a p9lite2017-ben.A kamera egy kicsit jobb a p10 liteban.
32gb belső tárhely van a p10liteban, míg 16gb a p9lite2017-ben.
Ezek a fő szempontok. Külsőre majdnem ugyan az a két telefon.
Én a p10 liteot venném a helyedben, de csak akkor, hogy ha nem sok különbség van a 2 telefon ára között.
-
vzsryl
nagyúr
válasz Septum15 #1164 üzenetére
Egy különbséget nem írtál, mégpedig azt, hogy a P10 lite-nak már fém a kerete, nem műanyag. Lehet, hogy ez sokaknak nem számít, de pl. nálam ez döntött. Én P10Lite és P9 (nem lite) között vaciláltam. Tudásban bőven elég volt nekem a P10 Lite is, tehát nem érte volna meg a ~ +30k-t a tavalyi flagship, de mielőtt megvettem, gyorsan megnéztem (ott a boltban ránéztem a mobilarénás tesztre), hogy a kerete fémből van-e, mert ha nem, akkor már inkább kinyögöm a maradékot a P9-re. Elegem volt már a műanyagból. Szerencsére a P10 Lite 100%-ban üveg+fém házat kapott, így ő nyert., és megmaradt 30k-m
[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
JoseGee
tag
Na, most felteszek egy oktondi kérdést. A Vodafoneos készülékek is dual simesek és szoftveresen van tiltva a második kártya érzékelése vagy tényleg single sim-es?
Ami késik, az nem jön időben
-
baltamas
csendes tag
Az 1156-os hozzászólásomra esetleg tud-e valaki érdemi segítséget nyújtani? Köszönöm!
-
ORCA58
addikt
A P9, P9 lite és utódaik is fémkeretesek, csak a P9 lite hátlapja műanyag SZERENCSÉRE. Nagy baromságnak tartom az üveg hátlapot mert törékeny és karcolódni is tud, no meg a fém hátlapot is, mely szintén könnyen karcolódik és bizony be is tud horpadni.
Tudom ezek sokaknak fontosak fel kell vágni valamivel.
Nekem viszont kevésbé kényes, jó telefon kell. Nem vagyunk egyformák.
A tokban meg -márpedig sokan tartják abban- valahogy nem látszik a hátlap.[ Szerkesztve ]
-
-
ORCA58
addikt
Azt érzem, hogy manapság a gyártási minőség "fejlődése" a tartósság rovásár megy. Ez talán szándékos is.
Régebben nem olvashattunk olyant, hogy eltört, behorpadt a hátlap, nem lehet rendesen védeni az üveg előlapot . A tempered glass védelem inkább a gagyi érzést kelti bennem, és nem a minőségi érzetet a 2,5D-s előlapokon. Az üveg hátlap védelme is hasonlóan ronda. Akkor meg minek a minőségi többi rész?Ez olyan, mint a perzsa szőnyegen az olcsó Diegós szőnyeg, hogy ne menjen tönkre. Az igaz nem is látszik tőle, de van!
-
kcsa
veterán
Az üveg "fólia" a legjobb dolog amit valaha kitaláltak.
Szerintem.
Rendes, valódi üveg tapintású, úgy, hogy az alatta lévőnek nem sok baja lehet - Mate7-emen elfogyasztottam pár temperedglasst, alatta egy leheletnyi karc sem lett soha. Az viszont tény, hogy a 2,5D üvegre nincs szép védelem.
A hátlap meg olyan amilyen, de inkább legyen üveg, mint újrahaszonosított PET palack műanyag.
[ Szerkesztve ]
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
JoseGee
tag
Ez mennyire stabil? Mert igazából Vodás kártyákkal szeretném használni.
Ami késik, az nem jön időben
-
vzsryl
nagyúr
A P9 az full fém hátul és oldalt, a P9 Lite full műanyag hátul, a P9 Lite 2017 hátul üveg, de oldalt műanyag. Tehát ha P9-cel kezdődő telefont szerettem volna, akkor csak a zászlóshajó jöhetett volna szóba, mert elegem van a műanyag tapogatásból. Viszont azt 83k-ért hozhattam volna ki. A P10 Lite már amellett, hogy hátul üveg, oldalt is kapott prémium anyagot, a fémet. Így 53k-ba megúsztam a telefonvásárlást.
Sokaknek ez nem számít, de nekem borzasztóan sokat, sőt a P10 Lite vs P9 Lite 2017 versenyben nálam ez döntött, sőt a P10 Lite többi előnye nem is érdekelt.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Wilk919
csendes tag
Múltkor is írtam már, nincs 2eFt a P10-re egy új üveg hátlap. 500-ért rádob az ember egy fóliát, azt kész.
Mindemellett a 2.5d kijelzőre is vannak egész jó lekerekített - picit kisebb - üvegek. Minőségi alu bumperrel jól is néz ki, megmarad a prémium érzet, ellenben nagyjából minden oldalról védve lesz a mobil.
Üveg+keret+hátlapi fólia = kb 3.500Ft
-
ORCA58
addikt
"Az üveg "fólia" a legjobb dolog amit valaha kitaláltak."
Ez igaz, amíg sík az üveg. Úgy tudom, hogy a Mate7-en nyoma sincs a 2,5D kijelzőnek.
Miért is szép az, hogy a kijelzőnél kisebb üveg lapul a képernyő közepén?Wilk919
"Minőségi alu bumperrel jól is néz ki, megmarad a prémium érzet, ellenben nagyjából minden oldalról védve lesz a mobil"
Akkor minek prémium külső, nem értem, de mindegy is.[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
szlovákiában voltam most, mobilnet miatt átraktam egy másik simet a telefonomba, erre nem tudtam átállni ottani 4g-re
olyat írt hogy sikertelen kapcsolódás a hálózathoz. megoldottam másik telefonnal a net problémát, de ez egy kicsit zavaró.
ja és manuálisan akartam, 3G ment, 4G nem.[ Szerkesztve ]
>
-
baltamas
csendes tag
Be lehet-e állítani, hogy ha headset használatakor bejövő hívás van, akkor automatikusan felvegye a hívást.aAz intelligens headset vezérlés menüben nem találtam ilyet.
-
Zsocy155
őstag
Hamarosan jönnek az olyan kérdések, hogy megkapja-e, mikor jön ki P10 -lite-ra a 8.0.
Egy külföldi oldalon találtam.Itt vannak a Huawei eszközök, amelyek várhatóan hamarosan megkapják az Android Oreo 8.0 "O" frissítést.
Huawei P10 (VTR-L09, VTRL29, VTR-AL00, VTR-TL00)
Huawei P10 lite (Lx1, Lx2, Lx3)
Huawei Honor 9 (AL00, AL10, TL10)
Huawei P8 Lite 2017 (Huawei P9 Lite (2017), Huawei Honor 8 Lite, Huawei Nova Lite, Huawei GR3 (2017)
Huawei Y7 Prime (ellentmondásos)
Huawei Nova 2 (PIC-AL00)
Huawei Nova 2 Plus (BAC-AL00)
Huawei Honor 8 Pro
Huawei P10 Plus
Huawei Mate 9 Porsche Design
Huawei Mate 9
Huawei Mate 9 Pro
Huawei Nexus 6P -
Zsocy155
őstag
Nekem nem hiányzik különösebben, de a face-n a sok türelmetlen különböző mobilokra nagyon várják már a 8.0-t. Gondoltam megelőzöm az esetleges türelmetlenkedőket, bár a visszaolvasás vagy a fórum követése elég kevés embernek a szokása.
Azt nem tudom,hogy mennyire hihetünk az oldalnak, de nem zörög a haraszt... -
Zsocy155
őstag
-
Quentaro
tag
Először is néhány apróság, ami negatív:
Tudom, hogy a kisebbik szifon szeretne lenni a teló, és nem itt találták ki ezeket a dolgokat, de:- Szokásom a kisujjammal alul megtámasztani a telefont, na most az pont a hangszórót takarja. A fényképezésnél pedig a LED, sőt a kamera is veszélyben van a tartási módom miatt. Szerintem ez a borítás télen baromi hidegnek fog hatni...
- A huncut kis folyadékkristályok pont úgy állnak a kijelzőben, hogy rendes napszemüveggel nem lehet látni (polarizálás).
- Hiába a 3000mAh, azért szépen merül... Persze ezt a gyári, csomagolt gyorstöltő ellensúlyozza.
- Az EMUI mint launcher nem állja meg a helyét, az appokat nem lehet SD-re küldeni.És akkor minden, ami jó:
- A töltő mellett egy korrekt sztereó headsetet is rejt a csomag, ami kellemes meglepetés volt.
- Az egész készülék olyan, mintha egy kategóriával fentebbről választottam volna... (oké, tudom hogy 100 fölött is árulják, a 80-100k már az akciós ár - én pedig szolgáltatótól vettem a lelkemért (is) cserébe 68-ért.)
De akkor is azt érzem, hogy jól jártam, ennyi.
- Az előző telefonomhoz képest ég és föld. Brutál gyorsan indul minden, megy a taszkváltás azonnal, az egész mindenféle zavaró akadás, megtorpanás nélkül „él”.
- A kamerával lezárt képernyő mellett is lehet instant fotót csinálni, és ez néha nagyon kell, és TÉNYLEG működik is.
- Egy rakat olyan funkció van egyben pár gyári progiban, amit amúgy legalább 8 alkalmazással kellett volna összevadászni.Ezek a fránya kínaiak kitettek magukért, és mivel nincs rálátásom a teljes mobilpiacra, kerülném a nagy szavakat... de ez a készülék nagyon jó választás volt, nem csalódtam, és remélem időtálló lesz (a következő "hűség" lejártáig bírja), ill. remélhetőleg jön rá az Android 8 is...
https://GTFever.EU
-
flash-
veterán
válasz Quentaro #1194 üzenetére
szerintem is jó az akksija,
lehet beragadt valami app, esetleg a tisztítót futtasd le, illetve az akkumuátor beállitásoknál a fogyasztási szintnél be tudod állitani hogy mely programokat zárja /ne zárja be a telefon a képernyő kikapcsolása után,esetleg csinálj egy optimalizálást,és én gyakran szoktam wipe cache-t is csinálni..recovery mode
itt a wipe cache partition-t kell választani, az nem töröl semmi fontosat[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok! Ez a gari így teljesen rendben van ugye?
Himihumi boltból nem akarok venni koreai garival. Vagy van esetleg olcsóbb forrás? -
Zsocy155
őstag
A Tech2-n ezt írják, talán egy kicsit hitelesebb mint egy ismeretlen külföldi oldal. Talán nem baj, hogy belinkeltem, mivel nem számít konkurenciának. (nincs náluk fórum)
#1198) Gstyler: Annak tűnik. Úgy tudom, hogy a Huawei IMEI alapján megmondja, hogy gyári garancia van-e rajta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 pro 128gb eladó!garis!
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest