- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- One mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Septum15
aktív tag
válasz
Gstyler #1258 üzenetére
Én a Honor 8-at és a P9-et mondanám. Hardveresen a kettő ugyanaz, és a kamera is igazából ugyanaz, egyedül a Leica Brand hiányzik róla. A Honor 8 és a P9-ET között egyedül a számodra tetsző és kézre eső design a döntő pont.
Én a P9-et választanám, mert van rá egy nagyon jó custom rom, Cunaja készítette, a P9-es topikban találsz róla dolgokat. Egyszerű telepíteni és nagyon sokan tudnak segíteni. Sokkal gyorsabbá teszi a telefont és a kamera is jobb.Most ha a custom rom nem érdekel téged, akkor csak a design a döntő, de szerintem az a custom rom a döntő a 2 telefon között.
-
jkarika85
csendes tag
Helló! Vodától hoztam ki én is, itteni boltba is csak fehér volt. Hezitáltam, hogy várjam-e meg amíg lesz fekete, de gondoltam, úgy is lesz majd rajta tok, és akkor nem látszik, hogy fehér! DE amint megláttam, és kézbe vettem, egyből el is felejtettem, hogy nekem fekete kell!!! Annyira szép telefon! Szerintem nem bánnád meg te sem, hogy ha fehérbe hoznád ki!
(#682) Rayyy: Nekem nem volt rajta, így nem tudom, hogy mennyire hagyna rajta nyomot, de próbáld meg levenni, és ha esetleg hagyna rajta valami nyomot, akkor alkoholos szemüvegtörlővel letörlöd és kész. Szerintem!
(#684) JoseGee: Az inkább fehér-ezüst!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elite: Dangerous
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Időjárás topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest