- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio
csendes tag
Üdv!
Valakinek van információja arról, hogy mennyibe fáj a kijelzőcsere jelenleg a Mate 9-nél?
Budapesten hova tudom vinni, ahol garanciavesztés nélkül cserélik?
Köszi! -
radio
csendes tag
Üdv.
Mate 9ből a dual simes verzió, elvileg nem dual active. Ezesetben műkődik e az, hogy az egyik simről telefonalok, a masik simről mobilnetezek? Tehát a masodik sim csak egy vodás 20 gigás internet sim lenne?
Ha működik, milyen hátrányai vannak? gondolom jobban merül az akksi..Köszi!
-
radio
csendes tag
válasz
H.Istvan25 #7948 üzenetére
koszi, valaszoltak.
ha a szamlat es garanciajegyet fel tudom mutatni, a garancia ervenyes.más kérdés:
2 ghz-en a wifi nalatok is nagyon lassu? (60 Mbps, 130as neten) a tobbi eszkozom min. 120-al tudja ezt, de a mate 9 nem megy feljebb.
5ghz-en minden ok. -
radio
csendes tag
sziasztok! most vasaroltam egy par honapos mate 9 keszuleket. az elozo tulajdonos az elso honapban aktivalta a 3+3+3 garanciat, de ugye csinaltunk egy gyari visszaallitast h toroljuk az o adatait, igy a hicare alkalmazasban is eltuntek a beallitasok, utana megprobaltam sajat nevemre regisztralni, hatha felismeri imei alapjan a vip garanciat, de a hicare-ben normal garanciat ir, de ha csinalok egy imei checket a huawei oldalan, irja h 2020ig garancias.
a kerdesem az, hogy most akkor meg el a 3mas garancia?koszi! udv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest