- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
Én is H8 után jöttem M9-re. Elég sok Samu telóm volt.., S3, Note3, Note 4.. De az biztos, hogy eddig az M9 a legjobb telóm. Samut egy ideig nem veszek, iszonyat szar a szoftver támogatottság.., persze xda-n vannak custom romok.., az amoleddel is csak a szopás volt mindig.. A H8 nekem összességében nagyon nagy csalódás a mobilarénás tesztek után, ha nem üveg lenne, akkor lehet, hogy más véleménnyel lennék róla. Főleg, hogy nekem a hátsó üveg rész el is vált, holott a teló a kiváló összeszerelésről volt híres..Egyébként pedig gyors volt szvsz, de szerintem gyenge volt a kijelző, ami nekem sokat rontott az összképen, lévén elég sokat kell azt nézni nap, mint nap. Mindezt pesze az M9 után írom, így van összehasonlítási alapom.
Az M9 hozza azt a szintet, amit manapság kell. Teljesen prémium az érzés, nem kell ide a csilli-villi sami plussz áron.. -
r0by
addikt
Én 1 hete nyúzom már a Mate9-et Honor8 után. Utóbbit kár volt megvennem, már nagyon bánom..
Üzemidő nekem jobb, simán bírja az 1+ napot úgy, hogy én azért szoktam játszani is rendesen, plusz bluetooth-on okosóra egész nap (LG Watch R) és autó is (Xiaomi Roidmi 2s) napi 1 órában. Mondjuk ezzel a Honornál sem volt problémám.
Kijelző mérete nekem okés (Honor előtt Samsung Note 4-em volt) és szerintem nagyon jó a kép minősége is. A honornál szvsz sokkal jobb.
Kamerát passzolom, még nem volt hozzá túl sok időm.
Egyedül ami hiányzik, az az okosgomb a Honorból, de végülis tudok nélküle élni -
dutrás
őstag
Nyilván szubjektív az ajánlás.
Nyugodt szívvel ajánlom a Mate 9 mert egy remek készülék. Ha beleolvasol az S8 topikjába másról se szól csak a romcserékről kissebb nagyobb hibákról alig három hónapos telefon beégett kijelzőjéről. (igaz cserélik garanciában de hát azért egy három hónapos készüléknél...?) Vagy épp a rózsaszín árnyalatú kijezőről.
Az S8 is remek készülék de én már csak azért se vennék mert még a csapból is Samsung folyik. Nagyon herótom van tőle.
Kamerában van előnye a Samunak de szerintem ezzel ki is fújt. Én az irisz szkennert az arcfelismerést meg még a fene tudja mit ficsőrnek tartom ami feleslegesen drágítja a telefont.
A Mate 9 mellett szól a nagyobb készenléti idő a 3x3x3-as garancia. Mióta megvan teszi a dolgát szinte hibátlanul.
Nálam a bluetooth fagyott eddig le kétszer mikor csatlakoztam az autómhoz. Azóta nem kapcsolom ki fogyasztani meg szinte nem fogyaszt.
Egy alkalmazás ragadt be ami gyorsabb merülést eredményezett de egy vipe megoldotta ezt a problémát is.
Kamerában van egy pici hátrány de szerintem tökéletesen élvezhető képeket lehet csinál i vele bár itt a vélemények megoszlanak. Szerintem jó.
Igazán nehéz belekötni ebbe a készülékbe. Az első olyan telefonom android 1.6 óta ahol nemhasználok launchert. De ez megint szubjektív. Nekem elég az emui.
Árban azért igen nagy a külömbség persze itt is nagy a szórás. T-nél kaphatsz független dualsimest Telenornál singlesimest függően. Az egyéb boltokról nem tudok érdemben nyilatkozni.
Nagyjából ennyi.
Mindkét készülék nagyon jó de nálam a Huawei felé billent a serpenyő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest