2018. június 18., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Phablet rovat

LG V20 - zene füleinknek

Hivatalosan nem kapható nálunk a dél-koreai gyártó tavalyi csúcsphabletje, ráadásul lassan kifutó termék, de az ára kedvező, így életképes választás lehet, zenerajongóknak pedig kimondottan ajánlott.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Jobb későn, mint soha – hosszas várakozás után, az XXL GSM-nek köszönhetően végre eljutott hozzánk az LG tavalyi szupermobilja, a V20. A tavaly szeptemberben bemutatott, multimédiakirály csúcsphablet egy kimondottan szűk rétegnek szól, akiket a G5 moduláris kialakítása nem hozott lázba, viszont óriási kijelző(k)re, két SIM-es használat melletti bővíthetőségre, egyedülálló audioképességekre és a legminőségibb komponensekre vágynak

Megkésve bár, de törve nem!
Megkésve bár, de törve nem! [+]

Ahogy az eredeti modell, az előd V10 sem érkezett hivatalosan Magyarországra a bemutató utáni első pár hónapban, úgy a V20-ra is vártunk, de közel egy évvel a debütálás után úgy tűnik, most már hiába. Szükeimportos változatban ugyanakkor meglepően kedvező rajta az árcímke, 130 ezer forint alatt beszerezhető a különleges, sok szempontból teljesen egyedülálló mobil. A műanyag készülékházát úgy cserélték le, hogy közben nem vesztek el a cserélhető hátlapból és akkumulátorból származó előnyök, megkapta a nagylátószögű móddal érdekessé tett, dupla hátlapi kamerarendszert, és a másodlagos kijelzőn is sokat csiszoltak.

Szinte eltörpül mellette a Honor 9
Szinte eltörpül mellette a Honor 9 [+]

Kompromisszumok persze vannak: a gyári szoftverben például nincs magyar nyelv, ami ugyan orvosolható, de nem teljesen triviális, és lehetnek gondok a szervizháttérrel is, alkatrészt jó eséllyel nem könnyű és nem olcsó hozzá találni itthon, ezzel mindenképpen érdemes számolni, mielőtt a vásárlás mellett döntünk.

Alaposan körbefóliázott telefon, a csúcskategóriának megfelelő kiegészítőkkel
Alaposan körbefóliázott telefon, a csúcskategóriának megfelelő kiegészítőkkel [+]

Minőségi telefon, minőségi tartozékok: lapos profilú, gabalyodásmentes USB C-kábel, szolid méretű Quick Charge 3.0-képes töltőfej és B&O márkajelzéssel ellátott, in-ear kialakítású, háromgombos távirányítóval szerelt fekete fülhallgató lapul a könyvszerűen kinyitható dobozban. A telefon elő- és hátlapján védőfóliák ügyelnek a karcmentességre, az akkumulátor pedig a készülékben várja, hogy megkezdhesse a szolgálatot.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Előzmények

 • LG X power2 - kitartásban az erő

  Az LG középkategóriás akkubajnoka idén sem okoz csalódást, nagyon összeszedett és további, meglepő érdemekkel bíró készülék lett.

 • LG K10 (2017) - mindenki belefér

  Az ötvenezer forintos árkategóriában próbálkozik az 5,3 hüvelykes, ujjlenyomat-olvasótól megfosztott mobil, és bár a konkurencia erős, a dél-koreai gyártó terméke megállja a helyét.

 • LG G5 SE - semmivel SE rosszabb

  Az LG moduláris csúcskészülékének visszafogott variánsa közel olyan jól szerepel, mint a teljes értékű megoldás, ráadásul az ára is kedvezőbb. Már a G5 eredeti nyitóárához képest...

 • LG G5 - ismerősökkel az ismeretlenbe

  A koreai gyártó dupla kamerás mobiljának az alja kihúzható, és oda többféle modul – bocsánat, ismerős – pattintható. A G5 alaposan felforgatja az okostelefonok álmos koncepcióját, ám nem kompromisszumok nélkül.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.