- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
thebear007 #1108 üzenetére
Nem kell egy telefont megvenni, hogy az embernek meg legyen róla a véleménye, pláne ha már látta és próbálta. Egyébként igen, mivel volt Note 7-em, ezért írtam a Note 7 topicba hideget-meleget.
Vagy azt akarod ezzel mondani, hogy akinek nincs Mate 9, annak kuss van?
Egyébként meg nem szakértőként írtam , tudsz te olvasni? Kizárólag egyetlen tulajdonságáról írtam, ami nem tetszett. Hú... de akkor tudod mit? Ez a tökéletes telefon, használjátok egészséggel. Aki a kritikát nem tudja kezelni, az ne fórumozzon, hanem menjen játszótárra. Részemről lezárva.
-
ForRedGlory
félisten
Saját magadnak mondasz ellent...
"A telefon amúgy Dec.7.-e óta kint van minden MM-ben de ismerve az oda látogatókat akár 1-2 óra alatt is szét tudják csapni."
vs.
"Azt még nem tudjuk milyen lesz később de elvileg ugye a Huawei erre, hogy később ne legyen lassú külön odafigyelt."
Egyébként igen, figyelt erre, ezért sem lehet "szét csapni" (milyen szakszerű szó ez ide...) 1-2 óra alatt, vagy ha meg igen, akkor az a Huawei és a telefon sara. Akkor most mit is állítasz? A MediaMarktos telefon 1-2 óra alatt szét csapható, de amúgy meg nem?
"De egyben biztos vagyok a te kedvenc S7 Edged nagyon hamar be fog lassulni és laggolni."
Biztos, ha TE mondod. Lottó ötös számokat is kérlek.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
#45553408 #1075 üzenetére
Nem én mondtam, hogy Note 7 pótló, hanem külföldi oldalak hozták fel, hogy ideális telefon a megszívatott Note 7 tulajoknak.
(#1076) emvy: Megfogtad a lényeget. Azon már Nugát volt? Mivel én az S7 Edge-ről beszéltem és a 3. vagy 4. béta 7.0-ról, amit kiadott a Samsung hivatalosan.
(#1077) zsolszabo: Jaj hagyjuk már, a telefon hivatalosan 1-2 napja kapható. Szerinted az 1-2 napja kitett telefon szét van nyomogatva, hogy abszolút nem mérvadó annak a működése?
(#1086) magicbox: Nem vagyok Samsungos.. sőt... Most ez van... Előtte Huawei, LG, HTC, Iphone volt. Akkor Huawei, LG, HTC és Iphone elvakult is lennék egyben?
(#1091) utomi: Benchmark huszároknak fontos is a CPU, mert az aztán mindent megmagyaráz. Én nem mondtam, hogy SZAGGAT, én azt mondtam, hogy nem olyan szép folyamatosak az animációk, átmenetek.
Amúgy meg neked is különösen javaslom az #1077-re adott válaszomat. Biztos, hogy az 1 napja kint lévő Mate 9 szénné van nyomogatva és biztos azért lassú. A Huawei P9 lenyűgözött már akkor, amikor még csak nyomogattam boltokban, meg is vettem és szépen pár nap alatt eltűnt az a folyamatossága, ami megvolt korábban aztán ment is vissza 14 napos elállással.
Egyébként velem ellentétben fogadni mernék rá, hogy azt sem tudod, hogy milyen az S7 Edge-n a 7.0 beta... Javaslom, hogy előtte nézd meg élőben vagy olvass utána, mert jelen állás szerint én legalább mindkét telefont fogtam a kezemben, te meg csak fröcsögsz a vakvilágba.
Amúgy meg a Mate 9 jó telefon, csak én ennél többet vártam volna.
-
ForRedGlory
félisten
Na ma megnyomogattam végre a MediaMarktban és hát ezen rohadtul nem érződik, hogy 7.0 van rajta. Ezerszer szebbek és folyamatosabbak, döcögés mentesebbek az animációk S7 Edge beta 7.0 alatt. Jó, hogy nem rendeltem elő mások véleménye alapján. Ez nemhogy nem Note 7 pótló, hanem egyszerűen nem az a színvonal.
-
ForRedGlory
félisten
Mediamarktban 12.11-en olyan akcio lesz, hogy 20.000 Ft feletti vasarlasnal minden 10.000 Ft utan 1000 Ft visszajar ajandek utalvanyon. Azaz 200.000 Ft korul kihozhato a Mate 9.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest