- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyibur
tag
válasz
migabi24 #13750 üzenetére
Egy kicsit a fotózás, egy kicsit a gyorsaság, az újjlenyomat olvasó terén érzek különbséget, no meg a kijelzője másabb egy picit. Egyébként, ha nem 70.e Ft körül adták volna, meg az asszonynak nem kellett volna újabb telefon, ami nagyobb kijelzővel rendelkezik, akkor nem vásároltam volna másik telefont részletre. De azt is be kell vallanom, hogy nem igazán szoktam vizsgálgatni a telefonokat, hogy mi miért úgy működik, egyszerűen csak használom őket, a funkciójuknak megfelelően. A Mate 9 szuper készülék, még ma is. Jó a képe, jó a fotózási berendezése, gyors, stabilan tartja a wifit, minden hardvere teszi a dolgát. Szóval, akinek nem romlott még el, annak bizton mondhatom, nem kell lecserélni!Az új készülékek nem tudnak annyival többet a mindennapi használat során. Samsung A50-est is néztem az idő tájt, amikor a 20-ast vettem, de nem fogott meg! A 9-est és a 20-ast egymás mellé téve a 20-nak keskenyebb a kávája, de akkora majdnem a mérete.
-
Tyibur
tag
Mate 20-at vettem a legkisebb előfizetésre a Telekomnál. Egyszerűen nagyon megéri, nekem legalábbis. A Mate 9-es családban maradt, mert nem éri meg eladni, olyan olcsón kellene a 20-as árához viszonyítva, ráadásul egy nagyon jó készülék. Asszony használja, nagyon elégedett vele. Mind a ketten jól jártunk. A két telefon között eget verő különbséget nem tudok felfedezni, talán csak a fotózásnál, de nekem a 40 éves diákról is eszembe jutnak az emlékek, sőt a fekete-fehér fényképekről is. Nem váltottam volna, de a lejárt hűségidő, annak meghosszabbítása adta a lehetőséget!
-
Tyibur
tag
Lehet tévedek, de az Android bizonyos szintig (linux alapú) szabad szoftver, tehát az használja aki akarja. (Mint az open Suse Linuxot,de ami a vállalati számítógépeket működteti (szerverek), azért fizetni kell, cserébe jár egy csomó szolgáltatás).
Tehát a Huawei használhatja az android "egyszerűbb" formáját, s erre építheti fel a saját EMUI kezelői felületét, ha akarja, amit akkor frissít, amikor csak kedve szottyan. Processzorokkal, s egyéb, s telefonba szükséges ketyerékkel meg rendelkezik. A Play Áruház használata lesz kérdéses, de azt is képes lesz pótolni valamivel. Esetleg fizet a programozóknak? Sok számítógépes szakember fog legfeljebb a problémára ráállni, s a mennyiség idővel minőségbe csap át. -
Tyibur
tag
Sajnos eltüntettem az óra mellől az időjárást jelző részt!
Mit kell tennem, hogy visszaálljon az egység, azaz megjelenjen újból az időjárást mutató rész az óra mellett?
Köszönöm a segítséget! -
Tyibur
tag
válasz
Árpi001 #13095 üzenetére
Amennyiben a hűségidő alatt mindent rendesen fizetett az illető, akkor a szerződésnek eleget tett, övé a telefon. A hűségidő után az előfizetése (SIM kártya) időlegesen (vagy véglegesen) szünetel, a számlája rendezéséig, ha nem fizette rendszeresen az előfizetési díjat, azaz a szolgáltató nem szolgáltat ingyen.
Vagyis a telefont nem tiltják le,ha a szerződésben foglalt ideig fizeti az ember a törlesztőt -telefonkészülék részletét- és az előfizetési összeget is.
Amennyiben a hűség ideje alatt nem fizette rendesen az előfizetést, s a törlesztést, akkor mind a kettőt kikapcsolják, lévén a telefon "kedvezményes ára" az előfizetéssel együtt érvényes. -
Tyibur
tag
Üdvözlök mindenki!
Tegnap vettem át a telefont. Jól működik, az elvárásaimnak megfelelően teljesíti az utasításokat. Lumia 950 (nincs windowsos K&H applikáció, a bank nem is készít,- írták:-), majd Xiaomi Note 4 (nincs nfc) után ezt vettem meg, szolgáltatói részletfizetéssel. Gyors, szemnek, fülnek, kezeknek kellemes, asszony sem szidott....Az egyik lányomnak most ajánlottam kb 1/2 órája a Note 4-et, rögtön kérte is. A Lumiát is kínálgattam három unokámnak is, de rajtam ragadt, pedig nagyon jó telefon az is, hiányosságokkal.
A fotók jók lettek, a filmek élesek. Bekapcsolás után frissült, a tárhelye UFS 2.1 (KLUCG4J1ED-BOC1), EMUI verz: 5.01. Szóval friss minden benne, rajta. Sok -sok érdekes dolgot olvasok ebben a fórumban. Még nem jutottam el a mai napig, valahol a 7000. hozzászólásnál tartok,- de igyekszem:-) Annak kifejezetten örülök, hogy nincs túlzásba víve a romolás... a miként lehet feléleszteni... a mikor frissítenek már...stb.
Pedfone 2-öm az android 4.2-es verzióval működött ez év májusáig, hibátlanul. Sajnos feladta.
Ez a telefon egy nagyon jó készülék, pont azt tudja amire gyártották! Nem bántam meg, hogy megvettem, többek között lehet kényelmesen "bankolni" is vele, s tudja azt szolgáltatni, amit a pénzintézetben nem régen vezettek be: mobiltárca ujjlenyomattal. Igazi használható, többfunkciós használati eszköznek tűnik eddig.
Hiányosságai: nem porszívózik, nem törli a port, a kertet továbbra is nekem kell felásni, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest