- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Nálam is beesett a 370-es (a telefon két SIM-es, független). Na, vajon mi változik?
-
Multibit
nagyúr
válasz
tothjani81 #11963 üzenetére
A max gyakorlati sebesség a környezettől függ. A telefonban 1x1 AC modul van, max linksebesség 433 Mbps.
-
Multibit
nagyúr
válasz
#93226752 #10787 üzenetére
Ez csak szokás kérdése. Nincs ájfonom, de van ájpedem. Most hagyjuk a hibákat, mert vannak bőven Droidban és iOS-ben is! Nekem az a legfőbb gondom a csutkás termékekkel, hogy túlságosan bekorlátozzák a felhasználót. Nem szeretem, ha hülyének néznek. Szükségem van a kezelői szabadságra, szeretem eldönteni, hogy mit csinálok a készülékemmel. A másik dolog, a szoftver ellátottság. A Transmission remote egy tipikus állatorvosi ló. Vannak szoftverek, amelyek feltűnnek az App Storeban, aztán lezúzza őket az Alma. Az okokat nem tudom, de nem is érdekel. Droidon több app közül tudok válogatni egy adott funkciót tekintve.
Nem ítélkezem általánosan a Droidról, ahhoz túl kevés a tapasztalatom (még egy hónapja sem használom). Azt majd megteszem később. -
Multibit
nagyúr
válasz
bogarfull27 #10689 üzenetére
-
Multibit
nagyúr
válasz
bogarfull27 #10687 üzenetére
-
Multibit
nagyúr
Én az ED-nál vásároltam, ahol eleve 3 év garit adtak rá.
Máskor is eszembe jutott már, hogy miért vállal be a kereskedő a szükségesnél több garanciaidőt. Vannak HDD-im, amelyek 5 éves garija a mai napig aktív (a gyártó soha nem adott rá ennyit).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest