- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
-
KZP
őstag
válasz
HUTCHDB #5457 üzenetére
Tényleg, rémlett is, hogy a Mate8 fórumban írtad még, amikor 9-est vettél.
Nekem is ezelőtt Mate8-am volt, ahhoz képest én pár százalékos akksiidő "romlást" vettem észre, bár nálam elég sok -számomra- felesleges alkalmazás tiltva van. Kikapcsolás után pl. csak a Viber és a Messenger futhat. Szóval, nekem nem volt csalódás a 8-as után ez a telefon. Való igaz, hogy fotózásban, hiába Leica, lehetne kicsit jobb. A Mate8 előtt LG G4-em volt, az szebb képeket csinált, de annak a képernyőideje siralmas volt. Milyen telefont használsz ezen kívül, ha nem titok? -
KZP
őstag
válasz
HUTCHDB #5455 üzenetére
Nekem fontos volt a képernyőzár widget, hogy utána fel lehessen oldani simán ujjlenyomattal a képernyőzárat. Emellett villámgyors a telefon (bár előtte sem volt éppen lassú). Kicsit talán az akksiidő is javult, de az sem volt előtte rossz, illetve a gyorstöltés miatt ez nem sokat számít. (Most 10 perce töltöm, ezalatt belement 20% az akksiba.) Volt pár telefonom ezelőtt már, de ki merem jelenteni, hogy eddig nekem ez felel meg a legjobban.
-
Sword
őstag
válasz
HUTCHDB #5447 üzenetére
Anno kérdeztem a magyar Huawei ügyfélszolgáltatot a frissítésekről, gőzük sincs róla.
- nem tudják mi a legújabb hivatalosan kiadott fw
- nem tudják milyen algoritmus alapján jön, ha éppen jön, annyit tudnak, hogy IMEI alapjánVan akinek nem jött OTA 156 138-ra, van akinek nem jött a 138 a 126-ra. Nem értjük
Hol látod a 182-est? Funkyhuawei?
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest