Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozo0201
csendes tag
Üdv. Én windows-ról jöttem és ezt a problémát úgy tudtam megoldani, hogy gépen böngészőbe beléptem a google fiókomba és ott volt a névjegyeknél van, hogy importálás más fiókból. Itt át tudtam importálni a névjegyeimet. Az emailokat, meg a beállítások fiókoknál fölvettem, mint email fiókot a win. fiókomat majd a gmailos levelezőben hozzá tudtam kapcsolni a gmailhoz így ott jelennek meg a levelek a gmail, t-online, outlook/hotmail fiókból. A win. fiókba mentett SMS-kel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert ezekkel nem foglalkoztam.
-
Sword
őstag
Outlook, Skype business.
Céges Exchange account, secu policyvan.
Bibi: contactok nem jönnek át. Ez az előző telefonnal is így volt, nem Mate 9 specifikus dolog. Ott az lett volna a megoldás, hogy a gyári Mail app-al kellett volna szinkronizálni a contactlistet, de akkor a policy kikapcsolta volna (ami az Outlook-kal nem jött fel!) a smart unlockot (órával használom), ezért inkább lemondtam róla, elég volt a levelezés és a naptár. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini PC
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest