- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Köszi az infót, felteszem, és kipróbálom az újabb szoftverrel.
Nekem, -ki merem jelenteni- az országban először volt mate 9-cem, tehát tudtam mire számítsak, sőt mat 8-cat használtam jó ideig.
Nem mondtam, hogy rossz telefonon, és biztos vannak olyan tulajdonságai, amik minden más telefon fölé emelik egy -egy dologban, de vannak olyan emberek, akiket más - más dolog zavar, idegesít, vagy éppen nem foglalkozik azzal, ami másnál kiveri a biztosítékot.Nekem most meglepetés, hogy a chrome sajnos darabos, nagyításnál be be szaggat.
Egész nap netezek, utálom az egyes weboldalak saját appjait, így nekem az nagyon fontos, hogy ebben jó legyen.
A kamera jó, és szép, de nekem kevés a képélesség, a részletgazdagság.
Ez az egyetlen olyan dolog, ami nem is állítható a kamera app-ban.Őszintén, a dual sim miatt vettem, mert a mostani telefonom egy kártyás, és meguntam állandóan a céges mobilt húzgálni, rakosgatni, szóval egy nyűg.
Akkuban is sajnos úgy látom visszalépés van mate 8-hoz képest, sőt a jelenlegi telefonomhoz is, ami ugyan nem érdemi, de ez is zavaró. -
HUTCHDB
nagyúr
A kerdesem nem csak a felrakasra, hanem magara az ujabb szoftra is vonatkozott volna, marmint, hogy megeri-e feltenni.
Az eladassal kapcsolatban pedig annyit, hogy egyreszt nem a frissites, vagy annak hianya az ami erre kesztet, hanem ugye mindenkinek vannak elvarasai, igenyei, kompromisszum keszsege.
Most ugy erzem, hogy a jelenlegi telefonom - igaz nem mindenben -, de amit en hasznalok tobbet, abban jobb.
Baratkozom, baratkozom a mate -tel, de meg azt az ingerkuszobomet, ami szukseges a megtartashoz egyelore nem utotte meg. -
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
Üdv! Mi ez a mizéria a memóriával?
Épp most gondolkodom egy mate 9 beszerzésén, így érdekes lehet számomra is.
Ha van különbség, akkor az hogyan ellenőrizhető ? -
-
HUTCHDB
nagyúr
Koszi sracok az infot.
A mate 8 idoszakban egyertelmuen mukodott a dolog erre hatarozottan emlekszem.
Most (kb. 5 honapja) s7edge van, ezzel ez nem mukodik...nalam, en telekomos vagyok.
Vagyis a forumban idokozben egy telenoros forumtars jelezte, hogy nala hibatlanul mukodik. -
HUTCHDB
nagyúr
Üdv Hölgyek/Urak!
Érdeklődnék, egy dolog után.
A mate 9-nél ha hívásban vagytok, lekapcsolódik-e mobilnet vagy sem?
Tehát megjönnek -e pl. a viber, vagy a messenger üzenetek, és hívás közben pl. lehet-e netezni? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
fogtunder #1611 üzenetére
Most éppen s7 edge-t használok. Előtte volt mate 8 és mate 9 -em is. Nem tudom, nálam, vagy velem van -e gond, de semmivel nem érzem, látom jobbnak a samsungot a mate 9-től.
Ma is készítettem (volna) karácsonyi fotókat bent a lakásban a családról, hát kb. 80 %-a elmosódott, a színhűsége sehol nincs.
Nekem szó szerint csalódás a samsung fényképezője, mint ahogyan az iPhone 7plus-é is az volt.
Túl élesített, zajos képeket készít mindkét "nagy márka". -
HUTCHDB
nagyúr
Mennyit er kb. a telekomnal adott bluetooth hangszoro?
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
magicbox #559 üzenetére
Már rég nincs meg...
Az akkuról érdemi infóm nincs, de kb. ugyanaz, mint a mate 8.
Hagy kérdezzem már meg, hogy csocsoszán honnan tudja?
Nem talán a gsm aréna adataiból, amit én ajánlottam neki, hogy nézze meg, egy támpont lehet..., de ő azt készpénznek veszi.
Szerintem senkinek nem egyforma a mobil használati szokása, így nehéz kategórikus véleményt mondani e téren.
Az ami támpont lehet, az az akku kapacitás, felbontás, és kijelző méret, valamint a processzor energia takarékossága.
Ebben én semmi érdemi különbséget nem látok a mate 8 és a mate 9 között, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest