- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
válasz
snowww #18118 üzenetére
Kis túlzással, bármire cseréled, meg fogod bánni.
Én rápróbáltam egy Samsung S22-re, 3 nap múlva iszkoltam vissza a Mate 20 Pro-hoz
mintha az S22-vel éveket léptem volna vissza..
Mate 50 Pro tökéletes lenne, ahogy a 40 és a 30 is, csak nincs gugli.. P40 Pro dettó.
Ha "kéne" váltanom, akkor vagy egy csúcs Xiaomi vagy egy iPhone 13/14 Pro.
Csak ugye egy patika Mate 20 Pro piaci ára ezeknek a telefonoknak az ötöde..
Nekem ez a tökéletes telefon. Ha lehetne, vennék egy zsír újat tarcsiba
-
nebancsa
senior tag
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
snowww #18118 üzenetére
Ha csak ezt a ketto telot nezzuk, akkor en azert valasztanam a xiaomit, mert nekem megvasarolt google alkalmazasaim vannak, bajban lennek, ha nem tudnam hasznalni oket. Kameraban elegge toppon van a 12Tpro, de ha lenne google a huawei rendszeren, gondookodas nelkul a Huawei-t valasztanam.
-
Krinyo
senior tag
válasz
snowww #17243 üzenetére
Telekomra még nem jött.
Tegnapi Harmony OS bejelentést látta valaki? Elvileg a hamradik negyedévre ígérik a harmonys frissítést a telóhoz, lesz akku- és hátlapcsere kampány, stb... nem engedik el a régi telefonok kezét. Nekem Google nélkül nem kell, ha hátha így lesznek még biztonsági frissítések is. -
Szpisti
addikt
válasz
snowww #17235 üzenetére
Nem kell rendszerkönyvtárba. A Belső tárhely főkönyvtárába a "Ringtones" alkönyvtárba másolod a zenét, és megjelenik a csengőhang listában. Ugyanez a "Notification" mappa, és megjelenik az értesítési hangok között. Lehet a memóriakártya (ha van) ugyanezen mappájába is.
Ez már nagyon régen így működik az Androidnál... -
cssaszi
tag
Letöltöd, kicsomagolod a zipet. Az USB-s pendrivera vagy memkártyára gyökerébe csinálsz egy dload nevű mappát. (memkártya/dload). Ebbe a mappába bemásolod a 3 zip fájlt amit kicsomagoltál. Utána a tárcsázóba bírod *#*#2846579#*#* előjön egy menü, ott software update vagy upgrade és azon belül az sdcardot választod. Van a 3gombos módszer a hangerő+- és power gombot egyszerre lenyomva indítod a telót és kB 7-8mp-ig nyomva tartod ezután bejön a frissítő menü és automatikusan elindul a frissítés. MINDENT TÖRÖL A TELÓRÓL!!! Ami kell mentsd le.
Stabi83 még annyi hogy szerintem a kamera mintha picivel jobb lenne.
-
KKrisz751
aktív tag
Nem kell túlizgulni. Már a google saját nyilatkozata is ugyan azt mondja. Az eddig kiadott, akár még polcon, raktárba stb. lévő és még el nem adott telefonokra is megjön minden frissítés, nemhogy a már eladottakra.
Max az új android a kétséges, de minden más ugyan olyan mint előtte.
Sőt nekik még neccesebb. Ez a gazdasági háború.
Reklámok, adtatokkal való kereskedés. Ebből él a gooigle. Aki nem androidot használ azt elveszítik. Ez a tőke ami nem kevés, pedig elég nagy nyomás gyakorlás az amcsi kormányzatra. Biztos vagyok, hogy a háttérben már bőségesen megy a lobbizás az amcsi cégek részéről. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest