- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz
bkiky01 #10177 üzenetére
Van egy bluetooth egerem közel a router-hez, ha a fiam tabletjén megy egy stream, vagy egy letöltés, akkor szaggat az egér nem kicsit... A bluetooth is 2.4Ghz környékén működik, könnyen interferál... Nem hallottam még olyat, hogy két wifi eszköz zavarja egymást, de bt-wifi interferencia létező dolog.
A routerem tudja az AC wifit is, ami 5Ghz-es, amelyik itthoni eszköz tudja ezt, az azon csatlakozik. Így ezt amennyire tudom, kizártam ezzel... -
-
bajtokarpi
őstag
válasz
bkiky01 #10087 üzenetére
Szia!
Nekem azt mondta, hogy 1-2 órán keresztül zsebbe se tegyem, majd utána kb. 24 óra mire teljesen kiszárad (eltűnnek a foltok). Nekem nem szöszölt, tök rendes volt. Mondjuk bármi probléma lesz, én szó nélkül visszaviszem, és kérek egy cserét. De eddig meg vagyok vele elégedve.
-
bee_jay
tag
válasz
bkiky01 #9795 üzenetére
Én épp ma váltottam Mate 10 Pro-ról
Ezt még a 10-esről írom, mert a sim kártyám sem raktam még át. Viszont összehasonlítást már csináltam. Így elsőre ami a legnagyobb előrelépés a Mate 10 Pro után az a kijelző. Kicsit féltem tőle, mert amit a Telekomnál nézegettem annak nagyon csúnyán el volt szineződve, illetve be volt égve a kijelzője, olyan szintem, mint ha egy mintás fólia lett volna rajta. Viszont így újan teljesen más, nagyon szép, jobb a fényerő, jobb a felbontása és talán még a színek is szebbek. A kameránál azért már nem olyan nagy a különbség, inkább funkcionalitásban nyújt többet (tele fotó, széles látószög). Itt hozzá kell tennem, hogy a Mate 10-en vissza kellett tennem a 8-as androidot, mert a 9-es frissítéssel sokat rontottak a kamerán. Gyorsasága szintén nincs számottevő különbség, viszont az akku töltés sokkal gyorsabb
Az arcfelismerés is jobb nyilván, viszont az ujjlenyomat olvasót szokni kell, de nem rossz az sem.
Tokot adhattak volna hozzá...
Szerintem (ennyiért) megérte lecserélni. Azért a Mate 10 Pro is marad a családban, a feleségem örökli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest