- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
A mai nappal én is elköszönök, és a készülék is megy - ma raktam fel HA-ra - a következő gazdához.
Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
scream
veterán
válasz
Vizinyenyec #11934 üzenetére
Én az ilyen kis hiányzó apróságok miatt váltok készüléket és tökre bánom, hogy így van, mert amúgy elégedett lennék, ha pl lenne valami status bar manager és ikon kezelő, AOD beállítások (mi, hogyan, meddig jelenjen meg), notif LED manager, rezgés erősség és testreszabás.
De ezek egyikéről sem tudok, hogy EMUI 10-ben már benne lenne - csak a status bar témakört jártam végig a UK supportnál, akik továbbították a dev team felé az ötletemet, ami gondolom itt meg is állt, vagy kukázva lett.
-
scream
veterán
válasz
Anubris #11903 üzenetére
Magából a rendszerből nem igazán látni sokat a videóban, az indító - szerintem is - Nova Launcher lehet.
Az enyém jelenleg így néz ki.
-
scream
veterán
válasz
torrente777 #11751 üzenetére
Nekem sehol nem látja a 330-at.
-
scream
veterán
-
scream
veterán
válasz
Ferenczi Áko #11570 üzenetére
Nova Launcher pl tudja ezt.
-
scream
veterán
válasz
Bycqul #11533 üzenetére
Mobilcorner-től én is csak iPhone-t vettem (2 db-ot is), mind a kettőt csomagküldéssel. Az elsőből kifelejtették a számlát, de mailben átküldték végül, szóval legalább el lehett őket érni és nem csak ígérgették. A második már számlával együtt érkezett. De mivel az Apple garancia külön állatfaj, így ezzel a tapasztalattal nem igazán lettél kisegítve.
-
scream
veterán
válasz
#48613632 #11532 üzenetére
Szerintem a fehéregyensúly és színhőmérsékletek egységessége egészen rendben van M20P esetén. Amiben a gyútávon kívül érezhető a különbség kamera váltásnál, az a fényerő és egy videónál zavaró tud lenni, ha nincsen utómunkázva.
-----
Én inkább hiszek a valódi felhasználóknak és nem azoknak akiknek a bevétele attól függ, hogy mit vagy épp mit nem mondanak egy adott termékről. De mindig is a saját tapasztalatomat tartottam döntőnek, azután az olvasott - valós - tapasztalatokat, különböző nemzetközi és hazai fórumokon (nem a fizetett hirdetéses irományokat értem ezalatt).
-
scream
veterán
válasz
#48613632 #11530 üzenetére
Nem elszíneződésről van szó, hanem a kamerák által készített képek színhőmérsékletről, nem egységes - számomra a M20P-nál is zavaróak az eltérések, pedig ott leginkább FÉ-ben van diff. Az egyik sárgásabb, a másik pirosasabb a harmadik meg kékesebb, összhatásra egy videónál olyan, mintha 3 tökmás készülék (vagy készülék beállítás) felvételei lennének összevágva, nem homogén.
-----
"a PH! helyi rikkancsai lesajnálják a külföldi szakirodalmat"
Azért a fizetett lapokat erős túlzás szakirodalomnak nevezni.
-
scream
veterán
válasz
Redchucky #11289 üzenetére
Nem lehet normálisan megfogni, hogy ne nyomjam meg véletlenül, plusz semmi értelme, hogy amikor nézem a kijelzőt akkor két sávban nem is felém világítanak a pixelek, tehát kvázi megjelenítési felületet vesztek, plusz torzulnak rajta a színek, stb.
Effektíve semmilyen pozitív hatása nincsen az esztétikán felül. Szerintem ez egy rossz irány.
-
scream
veterán
válasz
fehér_ember #11099 üzenetére
Amit lefkosia linkelt, az a gyári megoldás.
Mivel nincsen jelenleg legális útja annak, hogy hangot rögzíthess ebben a régióban, így kénytelen leszel ezt a megoldást használni vagy nem használni.
-
scream
veterán
válasz
fehér_ember #11095 üzenetére
Gyárilag, ha jól tudom nincsen ebben a régióban engedélyezve a recorder, külön apk-ként kell telepíteni és akkor a gyári Recorder appon kiegészül a hívások alatt rögzített anyagokkal is, plusz a tárcsázóban is megjelenik a felvétel opció, illetve telefon beállítások között is.
-
scream
veterán
Akkor gondolom ebből a képből sem lehet levonni semmiféle következtetést.
Én is fogtam a kezembe a P30 Pro-t és nagyobb érzetet keltett bennem, mint az amúgy sem kicsit M20P-m, de a méretek szerint meg szinte ugyan akkora a két készülék fizikailag.
-
scream
veterán
válasz
Jack Oneill #10559 üzenetére
Nekem igazából nincsen vele bajom - mert működik minden a mostani rendszerrel is - csak nem tudtam, hogy milyen rendszer van amögött, hogy ki kapja, ki nem kapja.
Ami engem zavar, hogy pl a VoLTE ikont nem tudom eltűntetni, csak ha kikapcsolom magát az opciót, amit nem szeretnék, illetve, hogy nem igazán lehet testreszabni, hogy melyik ikon jelenjen meg (priorítások mondjuk) és így van, hogy 1-1 értesítést csak később veszek észre, mert pl a Bt vagy óra vagy dnd ikonja miatt nem fér ki. Erre van valami workaround?
-
scream
veterán
válasz
Jack Oneill #10557 üzenetére
Köszi, így világos.
-
scream
veterán
Valaki tudja, hogy mi a megoldás a fantomrezgés megszűntetésére (frissített 9.1, nem tiszta telepítés)?
Download, DownloadManager app notif tiltva, clear cache/data megvolt, plusz az Android setup-ok teljesen tiltva vannak és mégis jelen van.
-
scream
veterán
válasz
Kkromer #9921 üzenetére
Akkor erre céleszköz kell, nem egy multi device. Azért vannak a hordozható hi-res játékosok és azok minőségét felesleges keresni mobilkészülékekben.
A napon való nem elég a fényerő dolgot nem tudom hová tenni, személy szerint jobban látom a napon napszemüveggel mint az S8+t láttam, amin meg is lepődtem.
-
scream
veterán
Hali!
Tegnap csatlakoztam hozzátok egy új Mate 20 Pro személyében, és egy olyan kérdés egyből fel is merült, hogy van-e valamilyen módja annak, hogy az óra/időjárás widgetet ki tudjam rakni Nova Launcher-ben is?
Ha nincsen, akkor ti mit használtok helyette?
-
scream
veterán
Hali!
Honnan érdemes beszerezni manapság újonnan a készüléket? Mobilcorner-ről vannak tapasztalatok esetleg? (magával a bolttal nekem volt már dolgom, Apple termékekkel, de itt inkább a Huawei garanciára lennék kiváncsi)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 5 lapok
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest