- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Júliusi techmontázs (2025)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifi
őstag
válasz
Pardise #10937 üzenetére
Szia!
Itt van pár kép, de inkább a tok és a kijelzővédő illeszkedése volt előtérben.
Ha kell készítek többet inkább a tokról is. -
Fifi
őstag
válasz
Pardise #10649 üzenetére
Megjött a tok, néhány kép róla.
A Samsung S7 tokjához képest nem olyan érdes a hátulja, de szerintem jó lesz.
-
Fifi
őstag
válasz
Pardise #10649 üzenetére
Rendben, majd készítek képeket.
A fórum végégolvasása után és hito fórumtárs pü-ben adott válaszai alapján döntöttem a telefon megvétele mellett. Ezúton is köszönöm!
Olvastam, hogy ennél a készüléknél is problémás az edge szélek miatt a képernyő védelme, de megrendeltem az itt javasoltból 1db 4smarts Second Glass-t, de nem tudom, hogy ez jó lesz-e a Spigen Neo Hybrid tokhoz, ezért biztos, ami biztos vettem egy Spigen "Glas.tR Curved"-t is bár az nem ajánlott.
dbrand fóliákból is rendeltem párat, ha mégsem tenném tokba.
Amit érdekesnek találtam, hogy a fórumban senki nem írt NM-kártyáról tapasztalatot.
Lehet én leszek az első bálozó, mert berendeltem egy 256GB-os darabot, illetve hozzá egy kártyaolvasót is.Minden kiegészítőkkel együtt így is olcsóbban kijöttem mint egy Samsung Note 9 512GB-os változatával. Kíváncsi leszek, mert eddig csak a Galaxy S szériáját használtam, ez lesz az első androidos telefonom, ami nem Samsung.
-
Fifi
őstag
válasz
Pardise #10647 üzenetére
Csak a tokról vagy telefonnal együtt vagy rá kíváncsi?
A tokot holnap hozzák, de a telefon csak pénteken jön meg.Amúgy azért választottam ez a tokot, mert jelenlegi telefonomon - Samsung Galaxy S7 - is ezt használom nagy megelégedéssel. Igaz a telefon szépségét és kecsességét teljesen elveszi, de jó fogást és védelmet biztosít.
-
válasz
Pardise #10289 üzenetére
Nekem is volt hasonló az előző telefonomnál. Mikor egy tisztításkor levettem a tokot róla, akkor láttam, hogy pókhálós az egyik sarka. Nem emlékszem, hogy bármikor leejtettem, vagy bármi más külső behatás érte volna.
Ennek elenére egy pillanatig sem gondoltam, hogy magától repedt el. Főleg akkor nem gondolnám, ha farzsebben hordanám és még a gumi is kitüremkedne valahol.
-
etnies
senior tag
válasz
Pardise #10275 üzenetére
Az hülyeség. Semmitől nem karcolódik semmi. Annyi a fontos, hogy ne legyen semmi más a zsebben és kész. Néhány farmernek van fém pöcke a sarkán, zsebre rakásnál hozzádörzsölődhet vagy ilyesmi.
Olyan nincs, hogy a semmi megkarcol valamit, azt mindenki beláthatja.
Én nyomatom egész nap hordom, átlag 15.000-et lépek egy nap, hordom motoros nadrágban is, tartottam gps tokban is, stb. Nyomkodom a kijelzőt ezerrel, fotózok egész nap, nulla karc lett rajta 9 hónap alatt. -
-FreaK-
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest