Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kihívót kap a Red Magic?
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecske_79
újonc
Telekom, független, egyben lett kifizetve.
-
törölt tag
Hali
Felső suggestions sort hogyan lehet elérni, hogy ne jöjjön elő, ha az ujjamat fentről lefelé húzom a képernyőn, hogy elérjem az ikonokat?
köszi -
Kecske_79
újonc
Sziasztok! 140e, 1,5év garival jó ajánlat?
-
Fifi
őstag
-
Ádám16
addikt
-
Ádám16
addikt
Uraim!
Samsungon létezik Secure Folder gyárilag, Huawei készüléken nem találok ilyet. Külső forrásból kell beszerezni valamilyen apk.-t? Ha igen, melyik ajánlott? Ha fizetős, az sem gond. -
ptesza
senior tag
Van valami tapasztalat a Samsung dönthető töltőjével?
-
Kecske_79
újonc
Sziasztok! Smartshop-nál láttam a telót 150e körül, 2 év Huawei gar.-val. Van vkinek tapasztalata az üzlettel? Köszi!
-
Silenzio
addikt
válasz
madgie #11430 üzenetére
Szerintem filmszerűbb az átlag telefonnál. Mindegyik túl éles, természetellenes, a Huawei-nél legalább van némi filmszerű hatás. Javaslom a P30 Prót neked, mindent eltol a sárgába. Épp most fényelném a kisfilmet, amit a két HW-jel és az egy iPhone-nal csináltam, amilyen színkülönbségek vannak snittenként, előre rettegek. A bőrszínt az iPhone már akkor eltolja a rákvörösbe, ha van egy kis árnyék. Az se jobb.
A többiekhez képest óriási szenzor okozta képminőséget a jó színekkel nem nyered vissza a "réven" egy iPhone-nal vagy Samsunggal, a fény az fény. Csináltam egy felvételt a házamhoz közeli alagútban iPhone XR-rel, ugyanazt Mate 20 Próval, ég és föld az utóbbi javára. Ami meg nem tetszik, arra ott a lumetri colors, vagy ha nem vagy időmilliomos, egy egyszerű szűrő.
-
Én a Mi Mix 4-re leszek kíváncsi. Az esélyes lehet.
Mondjuk fél éves a telefon, majd az 5-re váltok inkább -
xedamen
senior tag
válasz
vasi89 #11469 üzenetére
Tudom teljesen ízlés kérdése, de engem a pixel 4-től csak a hatalmas felső káva riaszt el... Értem én, hogy van funkciója, de nem hiszem, hogy én integetni szeretnék a telefonomnak. Bár a kinézet sosem volt a pixelek erőssége, ahogyan sajnos az akksi sem
Pedig én is kipróbálnék egyet
olyan, mintha direkt nem akarná egyik gyártó sem, hogy pénzt költsek telefonra idén
-
vasi89
őstag
válasz
xedamen #11468 üzenetére
én a pixel 4-re vagyok kíváncsi a kinézete már publikus de inkább arra, hogyan fog teljesíteni a duplakamera illetve lesznek e kezdeti nehézséges mint az előzőeknél, főleg azért mert úgy néz ki, hogy jövőre sikerül kijutni az usa-ba. De egyébként tényleg teljesen elégedett vagyok én is a telefonnal, rosszat nem tudok róla mondani.
-
xedamen
senior tag
Én is így vagyok vele, mint Krinyo, Vasi stb... Eddig évente legalább 2 telefonom volt, de inkább 3-4
Viszont most a piacon egyetlen telefon sincs, amire váltanék.
Note 10+ kicsit elgondolkodtatott, de semmi extrát nem nyújtana nekem. Mate 30 Pro szép lett, de a hangszóró + kijelző downgrade nekem elég fájó pont, még akkor is, ha lesz rá Google támogatás később. iPhone és iOS kicsit hiányzik néha, főleg az óra, de idén is 64GB-tal kiadni a Pro modellt 400 ezerért...Hiába akarnék váltani, nincs mire, nincs egy "WoW faktor"-os telefon sem. Marad Mátéka még
Talán tortát is kap majd, mint életem első telefonja, ami kibírt egy évet
-
snecizero
senior tag
Most vennék ilyen telefont ! Drága Donald Trump mennyire korlátozná ezt a telefont ?
-
Sátán44
addikt
Tudom, hogy félig lerágott csont és már sokszor volt róla szó, de kérlek mondjátok meg:
Mi az az indok, amiért gyártói garanciával 300k-ért kell adni ezt a telefont? Vártam a Mate 30 pro megjelenését nagyon, gondoltam MM és társai realizálják az árat, de nem történt semmi. Szürke importosat nem veszek, korábbi tapasztalataimból kiindulva. Sztetek mi az ok?
-
hito
nagyúr
válasz
vasi89 #11456 üzenetére
Ez most tényleg nem az aminek látszik
Nem mobilra cseréltem, hanem fényképezőre (RX100 Mark IV). Rámjött, hogy nekem most fényképező kell. Nem baj, majd elmúlik
Otthon meg volt egy tartalék HTC U12+, egy darabig csak jó lesz.
Egyébként nagyon hiányzik és ha megint mobilfotózáshoz térek vissza, akkor csakis M20P. Jelenleg a legjobb készüléknek tartom a piacon.
-
vasi89
őstag
válasz
Ferenczi Áko #11439 üzenetére
hito-nál ez is sokáig tartott
-
-
Kovaratis
senior tag
válasz
South Velen #11448 üzenetére
Persze hogy hivatalos. Olyan nincs hogy a 330 lesz a következő, mivel minden területi/szolgáltatónál vett/hardveresen elterő telefon más számozással fut. Ergo én, mint Vodás szinte soha nem azt kapom mint pölö egy Telenoros.
-
whited
addikt
válasz
Ferenczi Áko #11444 üzenetére
Le buktam :(
Amúgy pedig újonnan se rossz megvenni 150k körül egy év garival -
Redchucky
aktív tag
-
ptesza
senior tag
válasz
California1 #11445 üzenetére
A smartshop még tud szerezni 156-ért. De csak feketét lehet kapni mindenhol.
-
Kovaratis
senior tag
válasz
South Velen #11274 üzenetére
333-338-ban nincs DC dimming.
-
California1
őstag
válasz
Ferenczi Áko #11441 üzenetére
Félreértés volt :-)
-
whited
addikt
válasz
-
Redchucky
aktív tag
Köszi mindenkinek.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
California1 #11440 üzenetére
Jah, bocsánat, én mindig használt árakban gondolkozom..
-
California1
őstag
válasz
Természetesen újra gondoltam. :-)
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
California1 #11438 üzenetére
-
California1
őstag
válasz
Ferenczi Áko #11437 üzenetére
Ezeken az árakon amiket leírtál pár hete hol lehett kapni "normális" garival?, Mert én sehol nem láttam.
-
Ferenczi Áko
addikt
Én ezt nem értem.. 2-3 hete kb szórták ki a Mate 20 Pro telefonokat, 125-130ezres árakon normális garival, most amikor az ember venne, kb semmi...
-
Szpisti
addikt
válasz
Vizinyenyec #11432 üzenetére
A Mate 20 Pro 15Wattal lehet tölteni vezeték nélkül, az új Mate 30 Pro 27Wattal...
De itt jegyezném meg halkan, hogy a 15Wattos vezeték nelküli töltés nem is olyan lassú, ahhoz képest, hogy a Apple legújabb iPhoneja 18Wattos gyorstöltést kapott... Vezetéken! -
-
N_A_S
veterán
Üdv! Használtan vettem tegnap egy ilyen készüléket. Kérdésem az lenne hogy sz érintettek az normális hogy 2 óra alatt 20%ot merűl az akksi, sima netböngészemés mellett? Előtte sima Mate 20am volt, és az másfél napokat ment intenzív használat mellett. Kijelző wqhd+, 2sim, bt, nfc, 4g vannak bekapcsolva
-
Redchucky
aktív tag
válasz
Vizinyenyec #11429 üzenetére
Ezt értem, de ha a töltőmhöz micro usb kábelt használok, akkor a gyorstöltés nem fog menni vezeték nélkül? Vagy nincs is gyorstöltés vezeték nélkül?
Érdemes ilyet használni? -
madgie
titán
válasz
Silenzio #11423 üzenetére
Szerintem nem. Sőt, a Huaweinek se fotónál, se videónál gőze nincs a color science fogalmáról, hideg, steril tónusok, borzasztó bőrszínek mindig, mindenütt, ennél az új telefonnál is. Még az az alaptétel is magas a kocka kis Huawei programozóknak, hogy az emberi szem sokkal-sokkal kellemesebbnek látja a néznivalót, ha kicsit ráerősítenek a fehéregyensúly-különbség okozta színkontrasztra (magyarul árnyékokban kékesebb lesz a kép, de csúcsfényekben melegebb, sárgásabb színű).
Amíg csak az élességre, meg stabilizálásra mennek, addig csak papíron ugatják azokat, akik némileg konyítanak is a színekhez. -
Redchucky
aktív tag
Tisztelet és kérdés: QI töltőknél hogy lehet micro usb csatlakozó? Saját tápjuk van, vagy a teló töltőjét kell használni? De akkor azt hogyan, ha micro az alj?
-
ptesza
senior tag
válasz
vigfer90 #11422 üzenetére
Akkor berendelek két szettet én is.
Felrakás közben még lehet pozícionálni és amikor megkapja az UV-t akkor fixálódik? Jól gondolom?Nekem eddig a soft tpu film nevű anyaggal volt jó tapasztalatom. Van ahol hidrogélnek is nevezik. Ez az öngyógyulás valamennyire tényleg működik.
-
eddieke666
aktív tag
Sziasztok!
Olyan gondom volna,hogy ha valaki hív és én kinyomom a hívást,akkor utána a hívó félnek továbbra is azt jelzi a telefonja hogy hív engem.Valami beállítási dolog lenne?Sok embert visszahívlak,de van hogy fél percet várnom kell,mire lerakta a telefont,mert azt hiszi nálam még mindig kicsörög a készülék. -
Silenzio
addikt
Nem tudom, volt-e már.
Tegnap közzétett videó.
A Huawei a Mate 30-cal elérte, valószínűleg le is pipálta az iPhone videominőségét. -
vigfer90
csendes tag
válasz
Ferenczi Áko #11413 üzenetére
Nekem ilyen van. Egyet mar feltettem, egy meg uton van. Amire kell neked arra tokeletes. Amire nagyon oda kell figyelni az az, hogy a hangszorot es a gombokat jol ragaszd le celluxal mielott rafolyatod a ragasztot a kepernyore. Ha befolyik a gombokhoz es a hangszorohoz utana az uv feny miatt belekot es hasznalhatatlanna tesz mindent. Erosen ajanlott erosebb uv fenyu lampat hasznalni felrakaskor mint amivel adjak, az olcso gagyi szar. En asszony mukormos lampaja ala szoktam berakni, azzal hamarabb megkot. Letezik egy kulon technika, hogy hogyan kell feltenni, hova kell folyatni a ragasztot az uveg felhelyezese elott, javaslom nezd meg parszor youtube-on. Bonyolultnak es korulmenyesnek hangozhat amit leirtam de higgyetek el, ez a linkelt uv-s uveg meg a hasznalhato kategoria boven, ennek ellenere olcso nagyon. Javaslom egyszerre kettot rendelj minimum, ha az elsot elrontanad felrakas kozben... 😀
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
ptesza #11415 üzenetére
Egy Mate 20 pro tulaj pedig ezt írta, képekkel mellékelve:
"A mobiltelefonomnál a Huawei Mate 20 Pro modell, tökéletesen működött, nem volt gondja az élgörbékkel és a ragasztó nagyon jól tapad."
Csak gondoltam hátha valaki vette már ezt a típust, és tudna róla mondani valamit.. -
ptesza
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #11413 üzenetére
A második értékelés, pont egy magyar kollégától.
"Fast shipment, very good seller. But the product is terrible, dont buy it for P20 pro. Its wider and the curve of the edge isn't good either. "
Akkor mi lehet a helyzet az M20Pro val? -
Ferenczi Áko
addikt
[link]
Ezt a fajta UV üvegfóliát használja valaki? Az összefoglalóban néztem őket, harmad annyiba kerül mint a társai.. S8+ óta csak ilyen UV-s üvegeket szeretnék használni.. -
whited
addikt
Én csak tegnap váltottam m20pro-ra és használtam már pár telefont életemben de ez előtt le a kalappal.
Az ujjlenyomat olvasó számomra pazar és gyors, a kijelző nekem wow
Kamera is eszméletlen, és ennyire fluid rendszert még nem tapasztaltam egy droid mobilon se.
(és én meg vissza akartam menni alma vonalra, ahol ennek az árából talán kapok egy i8plus-t 😅🙄) -
Halyhoo
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, vagy inkább ötleteket, hogy honnan tudnék egy ilyen készüléket twilight színben beszerezni lehetőleg itthon (de megbízható külföldi forrás is jöhet). Sajnos amiket találtam lehetőségeket, mind 200 körüli áron volt, miközben a feketét 150 körül mérik.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Kihívót kap a Red Magic?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 5
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest