-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#49913699 #29080 üzenetére
Szerintem beltérben lámpafénynél fakó a kép, legalábbis nagyon annak látszik. Pénteken jön egy Redmi Note 7, meglátjuk az mit virít. Aztán majd jövőre valami flagship, a samu úgyis azt hazudozza, hogy beleteszi a fejlesztett penta kamerát az S11-be, ami most debütált a Xiaomi Mi Note 10-ben (108 MP). Kíváncsian várom!
-
mirci18
addikt
válasz
#49913699 #29072 üzenetére
Minek váltani mikor működik?
Kamerában nem kapsz sokkal jobbat. Cserébe szívol a lekerekített kijelzővel.
Ezen is a legfrissebb szoftver van. Gondom nincs vele.Apropó már többedjére vettem azt észre a munkahelyemen hogy magától elmegy elvileg a térerő és egy wifi szót ír ki helyette.
Fotót csatoltam mi lehet ez? -
válasz
Most lesz 2 éves decemberben, üzemidő most kezd csökkenni, napközbeni nyomogatással mostanra 40%-os, ami annyira nem rossz, de volt ez jobb is :)
Kénytelen vagyok lecserélni, mert kapok céges sim-et. 2 kártyás telefon kell. Egyelőre egy Redmi note 7 lesz aztán meglátjuk márciusra mit süt ki a konkurencia. Nem akarok most s10+-t venni mert ha jövőre kijönnek egy 90Hz-es kijelzővel és jobb kamerával felkötöm magam :D -
Kiskutya
veterán
válasz
Én nem, szerintem 1 évig még nem is fogok. Biztos valami nagyon jó ajánlatot kaphattak akik váltottak mert igazán én nem is tudnám mire cserélni. Amire én használom arra tökéletes. Nem jött ki olyan újdonság ami felkeltette volna az érdeklődésem, max kamerában van előre lépes de amire nekem kell arra ez is bőven elég.
-
hali13
tag
válasz
#49913699 #28971 üzenetére
A UPC is igy kezdte, az elején én is beleugrottam, még a legelsők között, igy nekem a mai napig négy kártyám van nálunk, ingyenes korlátlan nettel. Persze ahogy menni kezdett a szekér, meg is szüntették a korlátlan netes mobilcsomagokat, de mivel nekem ilyen szerződésem volt, nem tudtak vele mit csinálni. Szivom is a fogam, mert amikor végleg Vodafon lesz, biztos hogy ez megszünik és onnantól kezdve sokkal drágább lesz a tv-internet-mobiltelefon előfizetésem is.... Jelenleg nem látom hogy ha ez bekövetkezik merre lenne érdemes menni, mert ezt a négy számot már annó a Vodától hoztam át a UPC-hez, tizensok éve megvannak.
-
mirci18
addikt
válasz
#49913699 #28816 üzenetére
Viszont egy androidos telónál gyorsan tud csökkenni az újkori ára míg egy almásnál nem.
Én is ezért vettem annó modellváltás előtt Mate 10 pro-t nevetséges áron.Míg az ismerősöm meg most vett kb hasonló árban egy Iphone 7s-t. Ami már eleve 3-4 évvel ezelőtti modell. De legalább elmondhatja mennyire jó hogy almás a cucc. Igaz hogy egy őskövület közben.
-
zoleeno1
veterán
válasz
#49913699 #28626 üzenetére
Rendszersebessegben mar nem tudnak érezhető szintet lépni, az már kb ki van maxolva. Egyebkent a tesztek/felhasználói tapasztalatok alapjan a kijelzobe integralt ujjlenyomatolvasok közül magasan a oneplus 7/7 pro-ban van a legjobb. Meg ugye a 90hz miatt az még fluidabb... Ha a mate 30 pro nem jelenik meg nálunk, vagy nem lesz megoldhato a google szolgáltatások utólagos telepitese, akkor nalam valszeg az lesz az utód...
-
quint
aktív tag
válasz
#49913699 #28537 üzenetére
Még bocsánatot kérhet a Google, és akkor nem dönti be a Huawei a mindennél is gyorsabb Hongmenggel. De az is lehet, hogy Aurórát kapunk, és akkor lesz nekünk VKontakte meg Yandex. De a minden médiában hetente háromszor megjelenő közleményekből úgyis mindent megtudhatunk. Az igazság kivételével.
-
válasz
#49913699 #28399 üzenetére
Nem terveztem a cserét ilyen hirtelen de a kényszer rávitt.Bár lejárt a teló részletfizuja ezért gondolkoztam mire váltanék és eszembe jutott hogy xiaomi megfizethető áron kínál remek telókat.Csúcs huaweit megint csak 2 év hűséggel tudnék venni amibe nem akarok újra belemenni + redes kártya tizen x ezer ft az máris 25-30 K lenne havonta.Ezt meg kifizettem egyben és átállok flottás csomagra 7 ezerért(ugyan azt kapom mint most 15 ezerért) és némi kompromisszumért cserébe máris havi + 18-20 ezerrel több marad a zsebembe.Tapasztalat
megy majd priviben. -
Buckey
őstag
válasz
#49913699 #28222 üzenetére
Ne sírom tele a fórumot, csak dühít ez a szándékos átb@szás.
Először is, hogy a kamerát elcseszték és másodszorra sem javították, másodszor pedig, hogy minden tiltás ellenére WIFI-n szó nélkül felerőszakoskodta magát a 9 FW.Ezek szerint, ha WIFI-n van és senki sem nyúl hozzá, akkor bármilyen adatot lenyúlhatnak, bármilyen szoftver feltelepülhet a tudtom nélkül. Mert itt szinte ez történt, hogy akaratom ellenére felment a 9.0.
És visszamegyek 8-ra, csak így egy csomó időmet elvesztegetem a huawei miatt, amit másra is fordíthatnék. És ha már ott leszek, akkor a WIFI-t is tilthatom, ha sikerül valahogy, vagy soha nem kapcsolom be (mondjuk nem hiányzik, de azért vicces, hogy ezt kell csinálnom).
Amúgy próbálgattam a kamerát több alkalmazással, de szobai fényerőn nem igazán sikerült kihoznom belőle többet, mint amit a 9.x tud. -
Braavos
tag
válasz
#49913699 #27986 üzenetére
Attól még, hogy garancia van az akkumulátorra is, és cserélik, még lehet figyelni rá.
Ha minimális odafigyeléssel, nem kell beadnom a szervizbe csak emiatt napokra/hetekre, valamint feleslegesen a környezetet sem szennyeztem ezáltal méginkább, akkor már megérte, és a gyűrű sem fog leesni az ujjamról emiatt. -
Gerybut
tag
válasz
#49913699 #27957 üzenetére
Az tényleg egy jó pakk.
Nekem a kövi telóm 6,8-7 colos lesz, nem baj ha nem zászlóshajó, az oled azért jó lenne, nagy aksi nfc kb ennyi.
Esélyes h samsung lesz, az idei A széria elég meggyőző....
Kár h ez csak 6 col, ha nagyobb lenne nem gondolkodnék váltáson, amíg be nem szarik. -
zoleeno1
veterán
válasz
#49913699 #27950 üzenetére
Ennyi... Es lassan 2 éves a tied is, ha jol emlékszem, az elején vetted te is. En ezért vagyok még mindig huawei parti, kamera mizéria ide, vagy oda, mert ugyanolyan smooth es penge akkuban, mint amikor kivettem a dobozbol... A csucs samsungok, lg-k, stb-k amik megfordultak a kezeim alatt, mar 1 ev utan észrevehetően lassabbak voltak, az akkurol nem is beszélve...
-
485
aktív tag
válasz
#49913699 #27626 üzenetére
Mondjuk az sem jelent sokat, hogy mit ajánl a gyártó, én vettem pár éve egy kifejezetten vízálló kamerát, az első víz alatt töltött 10 perc után lejött róla a festék, kb mintha kromofággal öntöttem volna le, ok gariban kicserélték, de soha többet nem vittem vízbe utána.
-
GEIL
addikt
-
válasz
#49913699 #27614 üzenetére
Ugyan így vagyok vele én is.Inkább P30 nem éri meg a pro a felárat.Gondolkoztam is a cserén de rájöttem a P30 annyival nem nyújt többet mint a mate 10 pro hogy megérje váltani.Szebb képeket csinál?Lehet de kb havonta 1-2 képet ha lövök sokat mondok.Aksiban,gyorsaságban kb hasonló mint ez.Akkor meg minek?Ősszel váltok telefont nekem már ez a 2 év is rekord soha egyetlen telefonom sem volt meg ennyi ideig de ez az első amelyiknél nem is éreztem égető szükségét a váltásnak.A mai napig megállja a helyét minden téren. Talán majd a mate 30/pro....meglátjuk.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#49913699 #27464 üzenetére
Pl, amelyiknek nem szakad meg a bt kapcsolata, főleg beszélgetés közben az autómban (bizonyos típusoknál), de ezt már sokadszor írtam, és nemcsak én panaszkodtam erre, hogy a huawei bt kapcsolata egy rakás fos. Engem annyira nem is kamera érdekel, Aztán ott a dac, ami ismét számít nálam, egyébként gond nem lenne vele. A mate 20 pro-t is ezek miatt küldtem vissza. Egyébként miért is kell nekem erről beszámolnom? Mindegy, most már tudod, de nem egyszer írtam már emiatt.
-
mirci18
addikt
válasz
#49913699 #27222 üzenetére
Sajnos szerintem se.
Írtam a facebookon a Huawei fórum android Q-s posztjára hol lelkendeztek hogy mennyire jó dolog hogy lesz 10-es rendszer is régebbi telefonokra.
Elmondtam hogy ehelyett inkább az AOD-dal meg az elcseszett kamerával kellene foglalkozni.
Persze hogy le akart oltani a moderátor aki a Huweinek dolgozik.
Elmondta hogy mindenki panaszkodik valamiért.
Szerinte is gáz a hiba de sose tudnak mindenkivel jót tenni.Én azt nem értem miért tudják megoldani egy nagyobb frissítés csomaggal az aod problémát 9.1 ha eddig nem ment.
Továbbá azt sem ha 8-on ment 9-en mi a probléma.
-
DirectorX
tag
válasz
#49913699 #27269 üzenetére
Nem vagyok tele, ha oda lett volna akkor vakarhattam volna a fejem, de volt 1 éve tesztmerülésen édes vízben, abból jól kijött és nem volt leejtve még, hogy meg legyen valahol lazulva, gondoltam kibírja ezt is. Sikerült. Nem mondom, hogy nem volt izgi. A gyári tok van rajta, még az alá is alig ment be a víz. De azért ennyi volt. 2 beállásból vagy 8 kép nem is túl mélyről, aztán nem erőltetem tovább mert azért biztos sikerülne kinyírni.
-
zoleeno1
veterán
válasz
#49913699 #27080 üzenetére
+1. Ertem én, hogy ezek is problemak, de nincs a készüléknek semmi féle hw-s tipushibaja, ami nem kis szo! Hirtelen nem is tudnek felsorolni ezen kivul masik gyartot/tipust, aminel ne lenne valami. Sokkal jobb, hogy a kamera miatt sirunk, mint hogy behalt az alaplap egyik naprol a másikra rossz ragasztas miatt, forrosodik az akku es fele annyit sem bir 1 ev utan, sargul a kijelzo, stb-stb.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#49913699 #27018 üzenetére
Na, ezt csak most olvastam. Kár volt. Ez már nem is gáz, az túl enyhe kifejezés, hogy ennyire ocsmány lett a kamera minőség.
-------Még annyit az előzőhöz, hogy én fent nem olvasom a témacímben, hogy ide csak "csonting benyalunk a huawei-nek, bármilyen tapló is a cég" hozzászólásokat lehet írni.
-
-
quint
aktív tag
válasz
#49913699 #27021 üzenetére
A 8-astól sem voltam elájulva, akkoriban említettem is, hogy a HW és SW fejlesztésnél sokkal olcsóbb és hatékonyabb tesztelőket venni. Erre nem is panaszkodhattunk
Egyébként valószínűleg az okozta a bajt, hogy a tesztek alapján vártnál gyengébbet teljesített 8 alatt, és az elégedetlenségüket szóvá is tették. Egy igazán kreatív, fogyasztóbarát gyártó akár még posztumusz elégedettséget is tud kelteni: nesztek, itt a 9-es, és majd nyálcsorgatva fogtok emlékezni a 8-asra
Amit viszont végképp nem tudok értelmezni, hogy miként fordulhat elő az, hogy házon belül egy alsó-közép készülékük (bármilyen körülmények között) ennyire lenyomja a Mátét... Abszurd.
-
eurolac
senior tag
válasz
#49913699 #26981 üzenetére
Szia! Én 9en vagyok, megjön szépen minden levél. 3 helyen van beállításom a telón. Le van lakatolva. Alkalmazások-optimalizálás ki, aksi beállításoknál kézire van állítva. Ma a céges gépemről küldtem anyagot a gmailra. Ahogyan a PC-ről elküldtem, már jelzett a telón a Gmail.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#49913699 #26764 üzenetére
Engem hidegen hagynak a frissítések, ....
Engem is, mégis a felhasználók többsége erre van ráizgulva, mintha olyankor új készülékük lenne, vagy nem is tudom mit várnak egy újabb főverziótól.
A meglévőt kell(ene) csiszolni, alakítani, mint a vaj olyan simára gyúrni, teljesen bugmentessé tenni, persze a havi biztonsági frissítéseket megkapva és akkor minden f...sza lenne jó sokáig, de...És itt jön a de, ha én lennék huawei, illetve bármelyik szolgáltató, én sem lennék hülye, meg ártanék magamnak, nyilván a profit miatt (gyk, hogy vegyél újat) simán direkt elcseszném. Sajnos másképp nem lehet manapság talpon maradni, aki szerint igen, az meg naiv. Aki szerint a mate 10 pro és a többi régebbi készülék majd egyszer (gyári frissítéssel), jó, jobb, esetleg kiváló lesz, az csak várjon...
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
#49913699 #26764 üzenetére
Teljesen egyetértek!
Viszont a frissítések nem tudnak addig hidegen hagyni amíg "nincs elég tárhely" felirat virít 50%-os leterheltség esetén és akkor még az azóta fennálló fantom rezgésekről, a nehezen kapcsolódó wifiről és a szintén hektikusan működő bluetooth fülesekkel való kapcsolatáról ne is beszéljünk.Plusz lehet csak én fogom rosszul de hihetetlen, hogy telefonálás közben folyamat bekapcsolom a vakut.
-
phoenix64
őstag
válasz
#49913699 #26720 üzenetére
Nekem már 2 hónapja fenn van a 8. Nem frissíti magától, csak naponta kb 2x el kell utasítanom a felugró ablakot.
Ami viszont ijesztő, hogy minél régebb óta vagyok 8.0-n lineárisan lassul a telefon. 2D-s játékok is laggolnak már néha, illetve böngészés közben is megreccsen néha. Lehet muszáj leszek 9.0-ra menni ha zavarnak a laggok.
-
Iomega
addikt
válasz
#49913699 #26559 üzenetére
Ha nincs net hozzáférése a telefonnak, illetve este kikapcsolva, pin kóddal védve van a telefon, akkor nem szabadna lefrissülnie, akkor sem, ha nincs tiltva, szerintem.
Érdemes kikapcsolni a Wi-Fi ébren tartása módot is alvó módban.
(#26560) ΞΔGLΞ : Igen, a kamera miatt léptem vissza 8-ra, megérte. A 8 alatt könnyű éles képet készíteni, míg a 9 mellett küszködik az ember, hogy elfogadható legyen a kép.
-
Iomega
addikt
válasz
#49913699 #26553 üzenetére
Szerintem ez úgy van kitalálva, hogy amennyiben már volt a telefonodon a 9.0, és arról állsz vissza a 8.0-ra, akkor már nem fog lefrissülni magától. A Huawei-nél látják, hogy lefrissítetted 9-re, azt is, hogy visszaváltottál 8-ra.
Vagy neked visszaváltás után frissült ismét? -
Buckey
őstag
válasz
#49913699 #26520 üzenetére
Akkor nem nyertem színes TV-t.
Amúgy, ha nálam majd kifut a Mate10Pro, vagyis amíg meg nem unom, illetve működik, azután veszek valami olcsó, egyszerű hagyományos telefont. Ugyanis, nem azért vettem ilyen kategóriájú készüléket, hogy a politikusok és a nem mondom milyen ősi népcsoport egy tollvonással leamortizálja. Ennyi erővel egy neve sincs "csúcskategóriás" készüléket is kaptam volna fél áron, mint ez a Mate10PRO, és az sem kapott volna kettő főverziót. Mert, ha jól látom, ez sem fog már. Gondolom, nappal az is csinált volna olyan képet, mint most a Mate10PRO.
Az appletől meg a samsungtól hányingerem van, más értelmes gyártó meg nincs.
LG, Sony meg a gyerekeknek való. -
Iomega
addikt
válasz
#49913699 #26520 üzenetére
Sajnos, közvetlenül visszaváltás előtt nem fotóztam le semmit, hirtelen felindulásból telepítettem a 8.0-át.
Kinek melyik tetszik jobban, az a kérdés.
(#26518) Buckey: Gyenge fény mellett, már csak a 8-cal tudok operálni.
Még várok egy kicsit, hogy más is tudjon tippelni.
Még esetleg a One Plus 7 is jó lehet.
-
-
eurolac
senior tag
válasz
#49913699 #25777 üzenetére
Véleményem szerint a pofátlanság teteje az, hogy ha valaki elutasítja/kikapcsolja a frissítés lehetőségét akkor is erőszakkal lefrissítik a rendszert egy rosszabb kamerával. Ez sajnos tudatos....
Más: most megnyitottam a beállításokat és legfelül a cloud rész megváltozott. be is léptem megnézni mi történt.
A cloud mentés nekem ki van kapcsolva, rákattintottam. Megdöbbentem mert egy reklámcsík fogad ami eddig nem volt ott.Ajánlgatja, hogy vegyek plusz cloud tárhelyet! Anyád!
Eljutottunk a Xiaomi szintjére ahol is bizonyos régiókban a saját alkalmazásokban reklám van! Az viszont ott kikapcsolható.
Szóval az ilyen fejlesztésekre van idő és energia, arra nincs, hogy az alapvető hibákat kijavítsák??!! Utolsó Huawei Honor telóm ez, nem tagadom kiverte nálam a biztosítékot!Következő a gyári feladatkezelő utána a galéria lesz??
-
Gerybut
tag
válasz
#49913699 #25594 üzenetére
Számomra az Amoled, NFC, 4000-es akksi a legfontosabb, plusz a nagy kijelző, nekem ez a 6col kevés...nem tehetek róla
Amikor megvettem részletre a Mate 10 prot, nagyon silány volt a felhozatal, és hiába szeretem, 167 ezer kurva sok egy telefonért ( megjelenés korit mag hagyjuk is..)
A lényeg, h nekem nem számít h annyira izmos legyen a telefon, igaz ha már egy mae 10 prot birtoklok, hülye lennék eladni. -
válasz
#49913699 #25500 üzenetére
Akkor a tiéddel is van valami gond, akár hardveres is, mert közel sem hozza azt, amit én kihoztam a telefonomból.
Nem, semmi gond nincs az övével sem, csak felhasználói szokások, beállítások és szoftveres eltérés (külsős alkalmazások...stb.) adja a különbséget.
Vannak olyan (külsős) alkalmazások, beállítások és használati mód, amivel 18 óra használat és alig 3 óra feletti kijelzős üzemidővel kifektethető ez a telefon is, nagyon szívesen megmutatom akár tiéden is.
Visszaolvasva találsz korábbról olyan tulajt, akinek rendszeren így teljesít, de le is írta, hogy nála minden telefon bőven az átlag alatt tud, mert ő mindig úgy használja.phoenix64: Wipe Cache, ha nem elég, akkor ha belefér, gyàri visszaállítás, utána mentést nem visszatenni, külsős alkalmazást nem telepíteni, hasznàlni kicsit úgy, majd a korábban használt alkalmazásokat egyesével telepíteni, mindegyik után használni valameddig, kibukhat, melyik után csökken látványosan az üzemidő.
-
válasz
#49913699 #25492 üzenetére
Eltérők a beállításaid, más alkalmazásokat használsz, nem olyan magas félnyerőn megy a kijelződ és máris adott a különbség.
Na mag a SOT önmagában nem sokat mond, mert nem csak a kijelző fogyaszt, ráadásul az sem mindegy, mi használja a kijelzőt.
Nekem 2 nap használat alatt a 8 óra kijelzős üzemidő a minimum jó, alatta nem nagyon volt a Mate 10 Pro-val - és a jelenlegi telefonommal sem -, ráadásul folyamatos 4G és bluetooth kapcsolattal (éjszaka is), mégsem mondom azt, hogy ha valakinek kevesebb, akkor ott valami nincs rendben, mert ez olyan sok tényező függvénye, hogy nagyon tág intervallumban mozog a születendő érték.
Nála meg nem is látjuk, mik voltak még a listában a két nagy fogyasztón kívül, pedig az sem mindegy. -
phoenix64
őstag
válasz
#49913699 #25367 üzenetére
Te hogy tudtad hisuital vissza tenni a 8.0-t? Nekem ha rányomok h update nem hoz fel semmi ilyesmit hogy switch to other version.. csak ki írja h up to date.. Ha régebbi suitot rakok fel az meg isntant force updateli magát a legújabbra. Lassan a legnyitottabb andorid gyártóból a legzártabb szutyok lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Synology NAS
- Alkoholista nevelde
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest