- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
álarc
aktív tag
válasz
stnorcy #27750 üzenetére
Nem észleltem különbséget. Nekem jó volt mindig. Igaz 8 Mp használom. Értetlenül állok a rossz kamera mizéria előtt. Teszt képeket is néztem visszamenőleg, de csak fénymérés, és színtelítettség különbséget láttam. Mindig utómunkázok a fotókon, és meglep részletességük.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
stnorcy #27041 üzenetére
Jah, a lófaxt! De főleg erre a kommentre.
Itt nincs semmilyen mérlegelés, nyavalygás meg aztán végképp nem!
Ez ugyanis jogos felhördülés, egyszerűen ez a buzi cég rákényszeríti a tulajokat, hogy visszalépjenek egy "elavultabb" rendszerre, ha jó képeket akarnak csinálni, holott 9-re a kamera minőségének tovább kellett volna javulni, nem egyenlővé tenni alsó-közép kategóriás gagyi mobil képességével.Tehát, nem elég, hogy elcseszték a kamerát, de feleslegesen rabolják a tulajdonosok idejét, a 8-ra való visszatelepítéssel, és a telefon újra belakásával, ami nem két perc, ráadásul a 9-cen a dac minősége is tovább romlott, mondjuk soha nem volt az élbolyban, de legalább azt is sikerült elb...niuk DIREKT!
Vagyis, már bocs, de a tkm fog itt mérlegelni, ahogy írod, egyszerűen megérdemlik, hogy totálisan ki legyenek irtva, még ha nem is ez az ok, amiért folyamatosan seggbe rakja őket lassan mindenki.
Ha neked van időd erre, hogy ezzel szopassanak, hogy egy régebbi rendszert használj csak a kamera miatt, akkor telepítsd újra és újra egy darabig..., merthogy megtalálják a módját, hogy egyik nap a háttérben frissülni fog, az hétszentség. Tehát, aki ezt szóvá tette, az nem nyavalyog, hanem elvárja, hogy ez a telefon még mindig frankón működjön és ne a hüvely döntse már el, hogy kb meddig használd ezt a készüléket, vagy ha ezek után mégis használod, mert nem veszel újabbat, akkor használd így... direkt elcseszve...
-
andreas49
senior tag
válasz
stnorcy #25524 üzenetére
Hali,
197 verzió felett már csak két lépcsőben lehet visszaállni..
1. OTG kábel segítségével csatlakoztatsz pendrive-t, amire előzőleg felrakod a dload könyvtárba a letöltött (Firmware Finder PC-es változat) Update.zip kicsomagolt állományt. Csak a telefonodnak megfelelő (L09 vagy L29) legyen rajta.
2. A telefon hívás a tárcsázó -> Megnyitás enter: * #* #2846579 #* #* -> ProjectMenu -> szoftver frissítés - > frissítés SDCard -> OK,
3. Kissé hosszadalmas folyamat végén újraindul és 8.0 lesz rajta.
4. Mindenhol kapcsold ki a frissítés, mert különben éjszaka visszarakja a 9.0-át.
5 [link] -
SkiDev
őstag
válasz
stnorcy #23576 üzenetére
Ez szerintem a Telekom sara lesz...
Minden szolgáltató már el is felejtette ezt a frissítést, a Telekom meg még görcsöl rajta egy ideig. Kicsit gyanús nekem, hogy itt már nem IMEI számról van szó, mert érdekes módon csak a Telekomosok nagy része szív ezzel. Rájuk kéne már borítani az asztalt, csak nem találok hozzá felületet. Ha ilyen tempóban haladunk, akkor mire másoknak meglesz a .2xx végű, addigra nekünk talán befut a .161 . Próbáltam Telenoros és Vodafoneos SIM-mel is, semmit nem talál.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
stnorcy #23576 üzenetére
Azt csak a Huawei tudja, itt csak annyit lehet mondani, hogy várj továbbra is.
Egyébként, én nem raktam fel, de naponta ba...gat érte, de amiket olvasok, hát inkább nem.
Régóta, nagy stabil, gyors, nagyon jó üzemidővel rendelkezik és ha a frissítés miatt csak az egyik elcsesződik, akkor pipa lennék. -
válasz
stnorcy #20250 üzenetére
Szia,
Lesz, ne türelmetlenkedj és ne azokból a készülékekből indulj ki, ahol nincs külön komolyabb gyártói felület, mert ahol van, ott bizony senki sem adta még ki.
A Mate 20 Pro sem jelent még meg nálunk hivatalosan, legkorábban november 5-én kezdik el forgalmazni és utána kell még idő, mire a korábbi típusokra szórni kezdik az új főverziós Androidot.pityu8: Lehet, hogy valóban nem is volt olyan hívásod, csak bepróbálkoztak valamivel (néha egyszerűen csak azt szeretnék tudni, hogy kié a szám, felhívják, hátha bemutatkozik a teljes nevén, aztán kitalálnak valami kamut és annyi), lekérheted a szolgáltatótól a híváslistát - már ha megfelelő előfizetéses - és kiderül.
-
-
válasz
stnorcy #18952 üzenetére
Szia,
Biztos nem merül feledésbe, de az új Mate az új főverzióval jön és addig nem nagyon szokták kiadni az előzőre, csak utána, bár olvasni olyat, hogy most ezen változtatnak, de ez csak akkor derül ki, ha már megtörtént.
P20 Pro-ra hol kezdték el osztogatni a 9-et? Nem találok azzal kapcsolatos infót, ráadásul 9-es béta is hamarabb volt a Mate 10 Pro-ra.
8.1 már nem biztos, hogy jön, hanem egyből 9. -
-
válasz
stnorcy #16339 üzenetére
Holnap! Reggel 6 óra 31 perckor Irkutszki idő szerint! Addig tessék jeges vízbe mártott bal kézzel, a jobban a telefont tartva a Szabadság hegy bal oldalán a napba nézve várakozni, különben csak 2 hónap múlva jön meg és 1000 euró késedelmi díjat vonnak le tőled! Mi már itt vagyunk, Te hol vagy?
-
-
törölt tag
-
axlfsi
veterán
válasz
stnorcy #15042 üzenetére
CCleaner reg.tisztitojat ra engedtem en is, de akkor lehet beprobalkozom azzal, amit javasoltal...
Egyszeruen, az tortenik, hogy minden engedelyezve, ahogy azt kell, fel is ugrik a telefonon meg az ablak, hogy engedelyezzem az eszoz hozzafereset, majd utemesen elkezd ossze-, szetkapcsolni, mintha a kabelt 2mp-kent ki- es bedugnam a telefonba -
Aryon87
félisten
-
válasz
stnorcy #14891 üzenetére
Szia,
Nem fogja meg valamilyen általad, utólag telepített védelem az alkalmazás indítóját?
Próbáltad rendszergazda módban futtatni?
A leírás szerint .Net Framework 4.5.2 kell hozzá, ellenőrizd a pontos verziót.
A netet nem blokkolja tűzfal az alkalmazás tekintetében?
Ezt a verziót töltötted le: Link? -
maci25
aktív tag
válasz
stnorcy #14747 üzenetére
Meg jelent a menübe egy új alkalmazás AppGallery ami eddig nem volt sehol sem. Rendszer alkalmazásnak mondja magát ezért törölni sem lehet.
Jól látom, hogy ez valami játék gyűjtő alkalmazás?
Használja ezt valaki valamire?
Minek a hozadéka ez az alkalmazás? esetleg a 142 ? -
golyós
addikt
válasz
stnorcy #13987 üzenetére
Bocs véletlen privátba ment.
Tehát:
Ennél a telonál nem tudom, hogy van de Xiaomit nyitás után is vissza lehetett zárni, elég volt egy gyári romot felrakni ha jól emlékszem. De mivel kaptál már nyitási engedélyt így újra nyitottad és kész.
Ennél a készüléknél nem érzem olyan égető szükségét a nyitásnak. -
válasz
stnorcy #13984 üzenetére
Szia,
Azt szokták mondani, hogy a szó elszáll, az írás megmarad, márpedig hivatalosan az van leírva, hogy a kód kikérésével megszűnik a gyártói jótállás, amit a folyamat során el is fogadsz, abban meg nem lehetsz biztos, hogy mindig ahhoz, illetve olyan hozzáállású szervizeshez kerül a telefon, aki úgy áll hozzá, amit leírtál.
Általánosságban szokták inkább azt mondani, amit leírtál.
Én is tudok olyan készülékről, amit a nyitás ellenére javítottak jótállás keretében, de olyanról is, amit bevizsgálás nélkül visszadobtak arra hivatkozással, hogy korábban kikérésre került a bootloader nyitásához szükséges kód - pedig a gyakorlatban nem élt azzal a tulajdonos, szóval erősen rizikós a dolog, ha fontos a gyártói jótállás megtartása. -
KZP
őstag
válasz
stnorcy #13982 üzenetére
Pedig a Huawei által küldött doksiban az van, hogy a kód kikérésével tudomásul veszed, hogy ugrik a garancia. Mert nem lehet utólag ellenőrizni, ha mókolás után visszazárod a bootloadert, hogy fel volt-e használva a nyitókód, vagy sem. Ha kifogsz egy normális szervizest, az jó, de hivatalosan nem él már a garanciád a kód kikérése után.
A P10 topikból itt egy hozzászólás.
Én nem merek kockáztatni, ahhoz elég drága volt ez a teló.
-
-
kp78
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest