- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
Nem. Az utolsó amire kiadtam 217ezret a Máté volt. Ezekkel a hardverekkel kivárok egy 1 éves garis telefont és inkább azt veszem meg.
Simán elmennek 3-4 évet, lásd a Mate 10 pro-t, a mai napig semmi baja nincs, csak a kamerát butították le.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
Nekem volt ami 5 óra, de volt ami csütörtökön vittem be és hétfőn hoztam el mert nem volt éppen a szervízben.
#31194fejesg2 : nekem azt mondták a hivatalos szervízben, hogy ha ők csinálják megmarad, de nem vízálló, csak csepp álló, ezt kihangsúlyozta. tehát nincs garancia ázásra.
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
golyós
addikt
Ne kövessétek el azt a hibát mint én: Samura váltottam.
Se kikapcsolt állapotban ébresztés, se lezárt kijelzőn értesítések, se folyamatos vaku a fényképezőben, Lenémítva az ébresztő is néma marad, A kábel mindkét vége Usb-c, így érdekes a laptopra kötés, nincs infra ( mondjuk ez a legkevesebb)Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
-
krics
tag
Ennek én is örülnék. De ha én kínai Huawei vezér lennék, vagy döntésközeli pártfunkci, ilyen két éven át tartó alaptalan szívatás után minden erőmmel az új Harmony OS bevezetésén dolgoznék és úgy alávágnék vele az amcsiknak, az Androidnak és a Googlenak, ahogy csak lehet.
-
edward2
addikt
a szokásos politikai manőver lesz:
amikor nem ők vannak hatalmon akkor megy a kritizálás amúgy ők is egyetértenek a döntéssel aztán amikor a választók majd várják miért nem úgy van ahogy akkor majd mutogatnak, hogy de ezt a Trump hozta meg és ők most ártatlanok meg amúgy is épp nincs idejük változtatni rajta blabla.
-
Decske
senior tag
Yt Prémium és minden böngészőmben van adblocker, nincs face appom és letiltottam a Google keresőt, így semmi reklám nem jön elő. Azokat az appokat, amiknek meg nem kell net a működésükhöz, de reklámosak letiltottam a netről.
Twitchet nézek még sokat, de ott sem volt még reklámom szinte soha.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
Decske
senior tag
Nehogy azt hidd, hogy almán más lesz a helyzet a reklámokkal. Ha ugyanazokat a szolgáltatásokat használod mindkét platformon, ugyan úgy szembefognak jönni a reklámok.
Ugyan úgy figyel egy iPhone is, mint egy droidos teló.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
fejesg2
senior tag
-
petfoto
tag
Az M10Pro 128-as,szerintem nekem sosem telik meg, ill még sokáig nem lesz szükséges a 12GRam, úgyhogy valószínűleg a kisebb lesz. Mondjuk ha jelentéktelen az árkülönbség (arányosan), akkor talán a nagyobb, de csakis a későbbi eladatóság miatt. Az ár eldönti...
[ Szerkesztve ]
-
bollizolee
tag
Múlt héten csütörtökön vettem egy redmi note 9 pro-t. Semmi bajom nem volt a Máté 10 pro-val. Telenornál vettem gondoltam kipróbálom a redmit. A rendszert simán meg lehet szokni, nem olyan stabil mint a Huawei . 2 év alatt nem fagyott meg ennyiszer a mate mint ez 5 nap alatt. Fényképezőben nappal meg szobában szerintem jobb mint a Mate. Kijelzője szebb a huaweinek (amoled az IPS ellen). Aod hiányzik . Újlenyomat nagyon fura nekem oldalt. Akkumulátorban nagyon jó idáig. Nagyon vegyesek az érzelmeim. Ha a rendszer stabilabb lesz lehet még meg is szeretem. A mate-hoz képest harmad áron vettem ha így nézem nagyon jó telefon. Kicsit nehezebb kicsit vastagabb szélessége kb ugyan az magasságra a redminek nagyobb kb fél centivel. Ha valami érdekel még kérdezz.
-
SkiDev
őstag
Szerintem ugyanolyan. Kocogtattam mindkettőt, hasonló hangjuk van. Ez a lecsapott keret pedig nagyon adja.
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
petfoto
tag
Nem tudom. Én ezt tapasztaltam...
Volt egy régebbi készüléknél, hogy este 11 kor 35 hívást indított a telefon egy kollégámnak, csak a tv szólt hangosan a szobában, nem volt bent senki.
Aztán néztem a híváslistát.
Egyébként néha játssza ezt Amazon Alexa is, szintén a tv hangjára gerjed be...[ Szerkesztve ]
-
snake1977
őstag
Ez a személyes igényeidtől függ, ha instára, facebookra lősz pár alkalmi képet pl. egy kiránduláson, unalomból, vagy meglátsz valami neked tetsző kompoziciót, vagy haveri körben kattintasz párat, stb. arra tökéletesen elég a mobil. Ha kicsit komolyabban akarod venni a fotózást, akkor meg már nem egy teljesen belépőszintű dslr vagy milc kell neked.
A legújabb telefonok fotós képességei valóban jók, de azért nem hasonlítanám egy pro dslr vagy milc géphez, és főként felhasználástól függ mit érdemes megcéloznod egy jobb telefont vagy egy komolyabb fényképezőgépet. Én csak annyit fűznék még erre rá, hogy az esküvői fotós sem telefonnal dolgozik, mindkettőnek megvan a maga létjogosultsága és felhasználási területe. Ez a két fotó [link] egy (2007-ben gyártott) Fuji Finepix S5800-as 8mpixeles géppel készült 2013-ban, ma már a telefonom simán tud ilyen fotót készíteni.
Szerintem első körben gondold át mire kellenek a fotók, ha komolyabban akarsz foglalkozni a fotózással, akkor meg irány a fényképezőgépes topik és adnak tanácsot milyen gépet vegyél....BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Oldman2
nagyúr
Kicsit le vagy maradva dátumilag.
Egy olyan készülékre, amire a gyártó nem ad ki frissítést, csak ezek adnak ideig-óráig biztonságot.
Nem utolsó sorban sokszor jobbak, mint a gyári ROM-ok.
Akinek ez fontos, ez alapján választ máig is készüléket. Manapság egyértelműen nem Huawei-t.
-
Occon adom
aktív tag
Nekem csúcs Lenovo X2 telefonom volt 1 év után, szerintem direkt szoftveresen bedöglött a készülék, nem hibája volt, egyszerűen állt 2 hónapot a dobozában és nem indult többet, új aksival sem. Kínai termékek nem megbízhatóak, a Xiumi telefonom 1 év után a nagy aksi ellenére is fél nap alatt lemerült, bízni egyikükben sem szabad, mindegyik az új vásárlására kényszerít egy idő után.
Lehet az Android 10 be integrálták az "első indulási idő utáni"jó állapotot, amit a telefonon nem lehet észrevenni, de érezhetőbb lesz a gyengülése, még új aksival is, mert ami ezt teszi maga a szoftver. -
Exelsior24
aktív tag
Abból a szempontból picit tényleg az, hogy a legtöbb új készülékre december - január - február folyamán már kijött, viszont a maradék egy évvel korábbi készülékekre (pl. P20 széria, és Mate 10 széria) meg még plusz 4 hónapot várni kell, hogy megkapjuk valamikor júniusban majd. Következő telefonom kétlem, hogy Huawei lesz, pedig a három legutolsó telefonom mind tőlük volt, plusz nekem is a GMS keretrendszer is fontos, hogy legyen, amiről pedig itt sajnos már le kell mondani.
Ettől függetlenül a Mate 10 Pro-mat nagyon szeretem, és egy percre se bántam meg, hogy megvettem annak idején.Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882
-
Gerybut
tag
Tepsi?
Tudod mi volt a tepsi? A régi 16:9-es telefonok, meg a 2vel ezelőtti első generációs Mate-em, a Mate 10 pro belefér a képernyőjébe! és ez 6 col, az meg 6,1! Magyarán évről évre b*sznak át a kedves gyártók a képernyő drasztikus csökkentésével.
Az én szám 2020-as viszonyokat nézve egy jó 7-7,5 colos telefonért kiált, ugye full képernyő az előlap, na az remek lenne. Ezért fogok inkább tabletet venni.
Mindenki hüledezik a 6,5 colon,ami semmi.Samsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
mirci18
addikt
De az sose lesz pro telefon.
Akinek meg egy régebbi konstrukció is elég de borsos áron az meg is érdemli.
Én nem venném meg.
De szerintem a célközönség pont az lesz aki nem azért veszi mert ki akarja használni hanem mert relatíve olcsó és alma van rajta.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Gerybut
tag
Kérlek szépen a sima Mi 10 300 környéke, a Pro pedig 350-400 között kezd
Ugyanaz mint a Huawei, jó árértékaránnyal felküzdötték magukat, most pedig jöhet a kaszálás.
Igen az euro az minket ki fog nyírni, pont olvastam egy kommentet a minap, hogy a csóka 2010-ben 260ezret keresett azaz 1000 eurot, msot 2020ban 360ezret keres azaz 1000 eurot.
Azért ez kemény, így nőttek a bérek....aztán minden drágább.
Na de nem szítom a feszkót csak sztem én kiszállokSamsung Galaxy S23 Ultra | Apple iPad Pro 11"
-
snake1977
őstag
Meglátjuk, már így is nagyon sokat esett az ára már, előfizuval havi pár ezresért el lehet hozni, sajnos én flottás vagyok és nincs telefon vételi opció.
[ Szerkesztve ]
...BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
snake1977
őstag
Én a gboard-ot használom, de nekem még soha nem omlott össze semmi a telefonon.
P30 pro-ra én is majd akkor szeretnék váltani ha be esik az ára kéz alatt 80k körülire vagy alá, kövezz meg de egyszerüen nem szánok többet egy telefonra, mert a tudását így sem használom ki, csak a kamerája ami izgatja a fantáziám egy kicsit....BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
snake1977
őstag
Akkor inkább bug mentes legyen, mert szerintem javitást már nem fogunk kapni, ha mégis akkor ilyen tempó mellett már másik telefonja lesz mindenkinek
...BRSZK...10...2025.Június 7-8... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
Kisbea
csendes tag
köszi én csak 60-70 között találtam. Talán jobb üzletben venni , mégiscsak ad 3 hó garanciát vagy ez hamis illuzió?
-
deka10
senior tag
Én úgy vagyok vele, inkább késsen, mint olyan problémák legyenek mint a 9.0 frissítéssel, pl a M10 nem amoled kijelzővel szerelt ezért ott gondolom nem is volt gond az idő kijelzéssel. Ahogyan mondták nincs sok újdonság, nem mondom, hogy hidegen hagy, de 9.1-el nincs gondom.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
-
karldergroße
senior tag
Én csak azt tettem szóvá, hogy a kolléga azzal jött, hogy "pro" modell előbb kellene, hogy megkapja a frissítést, mint a sima + rávilágítottam arra, hogy a Mate 10 esetében a "pro" verzió nem a sima még jobb verziója, hanem egy másik - hasonlóan jó - készülék más igényekre. Természetesen rendben van az, hogy valaki a pro-t vette meg, főleg úgy, hogy a sima nem is volt hivatalosan kapható. Életem legjobb telefonja a Mate 10 és csak azért nem vennék legközelebb is Huawei-t, mert nincs rajta Google (egyelőre...). Ezzel a frissítéssel egyébként ebben a telefonban még egy jó év biztos benne van.
A tárhelyről meg annyit: nekem nem üres hely az 520 GB, mert tele van zenével és filmmel. Ez a hobbim, mit csináljak. Csak azt jegyeztem meg, hogy nem hátrány, hogy egy telefon sd-kártyával bővíthető. És azért "írogatok" ide, mert az én telefonomnak nincs fóruma, mivel nagyon kevés magyar embernek van ilyen, és mégiscsak a pro áll hozzá a legközelebb.
-
-
deka10
senior tag
-
Indy1
tag
-
apezka
aktív tag
Én korábban Huawei Band2 Pro-t használtam (amíg el nem hagytam). Most Watch GT 2-t használok vele. Nekem futáshoz volt igény, hogy telefont ne keljen "cipelni" GPS és a zene miatt, nekem bevált. Nem beszélve a 10-11 napos üzem időről.
Dehogy a telefon is képbe kerüljön, a fenti fitnes karkötő és óra gond nélkül működött és működik is a telefonnal, soha nem volt egy döccenés vagy kapcsolat eldobás. Nekem a saját Egészség alkalmazás is bejön (Huawei mérleg is tök jól kezelhető). Ami talán hiányt okozhatja, némely népszerű kalória követő/fitnes alkalmazás, nem tudja fogadni az adatokat és ez nagyvalószínűséggel így is marad amíg USA és Kína köpköd egymásra...
Nagy ritkán (leginkább vezetés közben) jóljön, hogy az óra használható kihangosítóként és nem kell a telefont tartani, nyomkodni, hogy fogadjam, vagy indítsan a hívást.
Valamint én rühelem kitenni a telefont az asztalra (akár megbeszélésen, akár evés közben), szerintem nem illő dolog (valahogy belénm ezt nevelték, pedig akkoriban nem volt még mobiltelefon), ilyekor jól jön ha látom, hogy fontos-e az a hívás vagy rá ér és kinyomhatom, hogy majd visszahívjam. Ennél többre szerintem nem alkalmas egyik gyártó órája sem.
Pulzsu és vényomás mérésről - appel watch - alvás figyelésről és még talán a lépés számlálásról is az a véleményem, hogy ha ezeket rendszeresen figyeled akkor egy idő után kicsit az eszköz fogja megszabni a minden napjaidat és nem pedig kiszolgálja, kényelmesebbé teszi azokat.A stressz akkor jön, amikor nincs kit pofán b...!
-
Drag77
senior tag
Szia,
Én egy Fitbit ionic-ot használok vele 2 éve.
Én fizetésre is használom, valamint a kirándulások, biciglizés utvónalának rögzítésére.[ Szerkesztve ]
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
gulupeti
senior tag
Én mindkettő miatt. + Este főleg kényelmesebb a szememnek, hogy nem perzseli ki a vakító fehér szín. A szemvédelmet eleinte nem haszáltam, még talán írtam is ide kommentet, hogy jobb a kijelzőt teljes "pompájában" élvezni, de aztán kipróbáltam huzamosabb ideig és rájöttem, hogy nem véletlenül találták ki.
Így ezt is használom időzítve, estétől reggelig aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Just Cause 2 - gépigény, viszlát Win XP
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest