Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
Tesztelgetek is mellette. DE nem tudom összevonni az előfizetéseimet, mert máshogy számolom el őket, azért van ennyi. Dual viszont számomra nem praktikus, csak ha családi és az egyik céges van egyben. Az is csak aktívval.
Nem vagyok teljesen otthon ebben a témában, de az tudom, hogy DSS -ban inaktív lesz a másik kártya, csak nyugalmi állapotban aktív. DE netnél nem tudom így van -e. Szerintem meg tudja szakítani. Majd ezt megmondja más, vagy olvass utána.

Viszont az sem mindegy, hogy mennyi eszközre akarod megosztani a netet. Mármint a MiFi kiváltás miatt.
Szerk.:
Meg ugye az sem, hogy milyen frekcencián képes csatlakozni. Pl. 800 mHz. Meg az sem mindegy (főleg netnél), hogy a második foglalat milyen kapcsolati módban tud csatlakozni. 2G-3G-4G.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest