- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zeon.hu #8170 üzenetére
Tesztelgetek is mellette. DE nem tudom összevonni az előfizetéseimet, mert máshogy számolom el őket, azért van ennyi. Dual viszont számomra nem praktikus, csak ha családi és az egyik céges van egyben. Az is csak aktívval.
Nem vagyok teljesen otthon ebben a témában, de az tudom, hogy DSS -ban inaktív lesz a másik kártya, csak nyugalmi állapotban aktív. DE netnél nem tudom így van -e. Szerintem meg tudja szakítani. Majd ezt megmondja más, vagy olvass utána.
Viszont az sem mindegy, hogy mennyi eszközre akarod megosztani a netet. Mármint a MiFi kiváltás miatt.
Szerk.:
Meg ugye az sem, hogy milyen frekcencián képes csatlakozni. Pl. 800 mHz. Meg az sem mindegy (főleg netnél), hogy a második foglalat milyen kapcsolati módban tud csatlakozni. 2G-3G-4G.
Új hozzászólás Aktív témák
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Akciókamerák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fujifilm X
- Le Mans Ultimate
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ingatlanos topic!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest